Gott och blandat från veckan

Yes, tänkte dra på med lite bilder nu när jag äntligen sitter vid datorn. Blir ett lite annorlunda inlägg. Men får bli så. Nästa vecka kommer det bli en surprise! Eller i helgen iallfall hoppas jag! Stay tuned.
**********
Här har jag börjat lite på olika designer, hade tråkigt på lektionen härom dagen så jag passade på att rita! haha, vart rätt schysst tycker jag.
Inte lite plugg i skolan alltså! Orkar eeeej!
Haha, innan festen så slingade Petter håret på Wille. Sjukt sexy alltså ;)
Söta vi är! Nyktra allihopa!
Ännu nyktrare ska ni veta! Petter är pimp
Haha jag failade totalt igår! hade skit bråttom till en lektion. Så jag låste upp, la nycklarna i väskan och låtse in väska. HA-HA jag skrattade. Fick fan knippsa mitt fina lås! blä..
Att börja lyssna på!
Har inte vart sånt fan av Justin.. Men efter att ha umgåtts med Petter och Wille så måste man typ vänja sig.
Kan hela utantill nu känns det som. Den är fan i huvet hela tiden!! 
 

Tropical Tribal Nails

First try! Sjukt kladdigt och riktigt pilligt! Men såg dessa på instagram. Vart inspirerad och gjorde dom! Tog ca 40 min :)


I have a great feeling about this!

"Ny dag nya tag" Eller hur man säger. Efter en så ganska katastrof till helg så är det nu en ny vecka med en del att se fram emot! Fest på onsdag och kanske bio på fredag! Kommer ju såklart att vara mycket skola/plugg också, men det får man räkna med. Ska börja träna också!!!! Så taggad. Ska dit imorn förmodligen. Annars så blir det på torsdag. Dels för att jag måste träna upp mina muskler, för att det känns som jag börjar lägga på mig och för att det är så jävla kul! Ska fan satsa på svart bälte nu!!!
Ska och klippa mig idag. Sötaste Tina ska göra det. Hon är super duktig och det ska bli kul att bli av med riset! Haha känns det som iallafall.
Juste, naglarna var det ju också ja..
Dom har jag ej hunnit fixa! Har för det första vart så mycket, sen så har jag inte bestämt vad jag ska göra. Det är ju tråkigt med nått lager rosa tillexempel! Vill göra nåt snyggt och häftigt!
Får se när och vad det blir.
Peace out!


Små shopping!

Igår vart det sent och mycket alkohol! Men det var kul. Vi lyssna mest på musik. Tog en sväng på stan och bara söp oss fulla tills vi skrattade så mycket att vi inte kunde dricka mer. Grattis igen Petter 19 år!
Idag vaknade jag kl 7 på morgonen, skapligt bakis, sovit ca fyra timmar och kunde inte somna om. Så jag låg i sängen och stirra i taket fram till nio-tio sen så åkte vi till Eskilstuna. Jag, mamma och sen plocka vi upp Daniel på vägen. Jag skulle ju fixa naglarna men det vart inte av. Kom på att jag ska ju börja träna nästa vecka så kommer förmodligen att behöva klippa av dom. Gråter fan! Sparat hela sommaren och kämpat för att dom inte ska gå av!
Men köpte iallafall en ny BB-Cream och nya "ögonbryns rakhyvlar". Sen så gick vi mest och kollade på kläder till Daniel. Han fick lite nytt och snyggt investerat! Stolt jag är som fick hjälpa till och välja. Vart iallafall en till riktigt lyckad dag idag.
Godnatt!


Bästa dagen på länge va

Sovmorgon till tio och 2 lektioner. Eller Haglund ha haft tre men på sista så var jag tvungen att få tidigare för jag var på massage. Så jävla skönt! Har ju vart mycket spänd i nacken och haft ont i ryggen men nu är det mycket skönare. Sen när träningen drar igång nästa vecka så kommer jag behöva gå ungefär en gång i månaden och massera mig sa han. Ser jag fram emot!
Nu är jag på väg hem. Ska fixa mig och äta för ska på fest ikväll. Petter fyller år så hoppas på lite röj. Hehe, men får väl se! Ska iallafall försöka vara social och shit!
Mina naglar bara går sönder hela tiden så igår klippte jag ner dom och fixade med slipning och olja osv. Men i helgen ska jag åka och fixa dom. Blir skönt!


Dag : 2

Day two! Great weather today!
Var bara en matte lektion på morgonen sen så hade vi sjöfest från ett till tre ungefär. Sen drog jag hem. Började må dåligt, grät och kände att allt vara var sämst. Hade beställt kläder som kommit idag och som låg på sängen. Orkade inte testa, det fick ligga. Satte iallafall på mig min nya shorta. Sen smsade Daniel, jag berättade hur jag mådde och han frågade om jag ville följa med på middag. Så jag åkte in till stan igen och käkade världens godaste pizza med Daniel och en del av hans familj. Sen fick jag skjuts hem i Caddyn. Var en underbar kväll som verkligen behövdes. Men så fort jag stängt dörren och vinkat klart till bilen som körde iväg så kom allt skit tillbaka. Gick in på rummet igen och fortsatte gråta. Sämst när det är såhär!
Men något positivt är iallafall att jag tyckte shortan var snygg! Fick en vinröd cardigan och ett par svarta byxor. Kul med lite nytt ändå!
Hoppas morgondagen har något kul att erbjuda!


Andra året nu!

Okej första året på gymnasiet var stort! Nu ska man börja andra året och det känns typ normalt. Är kul att se alla nya elever som börjat nu. Alla frågar samma fråga "är det mycket plugg?"
Haha vad ska man säga.. Ja det är det och andra året kommer att bli ett helvete nu har jag för mig! Börjar med Cooper test nu på onsdag, alla kurser är nya och några lärare är nya!
Men får ta det som det kommer, fight on!


God mat i Eskilstuna

Var i Eskilstuna nu på eftermiddagen och hämtade brorsan. Sen drog vi in på Bamboo City och käkade. Så gott! Längesen jag vart så mätt som nu.
Har plockat undan vid alla fönster hemma för dom ska bytas imorn. Så är lite stökigt hemma nu som ni kanske ser.
Imorn är det skola också! 9,30 i Djäknehallen. Hoppas vi får sluta tidigt. Orkar inte ha en heldag från halv 10 till fyra typ. Vet inget än så vi får se hur det blir. Ska bli kul att träffa alla också. Knappt setts på hela sommarn ju.


Vart en lyckad kväll

Igår hängde jag och Love ute på stan med Petter och Wille. Vi va först ett tag på stan men senare så mötte vi Micke i sin bil som sa att det var fest ute på P-10 badet. Så Petter hämtade bilen så drog vi ut till badet. Där var det folk men knappast värsta festen, haha. En liten brasa och massa fulla 97:or. Men det var kul. Träffade massa nya människor som visste vem jag var men som jag aldrig sätt förut! Haha lite kul. Men hängde med nån Ida och sen träffade jag en tjej som hette Moa. As schyssta tjejer. Senare mot kvällen så dog det lite så vi tog bilen ut till donken och tog en burgare istället.
Vart väl ändå en rätt så lyckad kväll.
Nu är jag i bilen på väg ut till Enköpings crossbana. Ska kolla på när Love kör, kul!


Galaxy nails tutorial

Hade lite tråkigt idag när jag kom hem och vart inspirerad igår utav natthimlen så jag tänkte göra sånna naglar. Här kommer en liten step-by-step på mina "Galaxy nails".
Jag började med att lägga två lager med svart
Efter det så tog jag en gammal make-up sponge (vet inte vad det heter på svenska! haha) och liksom duttade på vitt i olika fläckar.
Sen använde jag dessa färger. De rosa i mitten av "neboulosan" och de mörka blå och lila vart till att sudda ut mot den svarta bakrunden.
Ser lite matt och tråkigt ut nu..
Ta bort överflödigt lack från fingrarna och runt naglarna med tops. Sen så tog jag en glittrig rosa och duttade på litegrann på själva centrum.
Efter det så la jag på ett lager med silver glitter och lite guld glitter. Ville egentligen inte ha så mycket men det var lite svårt eftersom det torkade så snabbt på penseln. Ska föreställs stjärnorna.
Sen avslutade jag med några vita prickar, kors och en liten virvel som ska föreställa stjärnor och en galax. 
Nu sitter jag och äter choklad och är supernöjd över mitt första försök till dessa naglar!
 
Hoppas ni gillar! :D

På gång med ny..

Igår var jag hemma hos Love en stund och badade i deras nya jacuzzi. Var så skönt, helt underbart att bara få slappa ett tag! Idag ska jag förbi Coop och lämna in mittt cv bara. Annars har jag inget planerat. Det är ju mindre än en vecka kvar tills skolan börjar nu! Shit va stressad jag känner mig alltså!!

*

Har ju börjat komma igång med min nya design nu. Heddern är klar och bakrundern vet jag vad jag ska ha för nån, gäller bara att hitta en. Men får duga med denna "Twilight-tema" sålänge. Sen med min Wrapper får jag jobba lite på senare, blir så trött på att sitta vid datan längre än en timme. 

*

Kommentar från Anette;

Hur känns det med lösnaglar, jag får lätt som en kvävningskänsla så fort jag har nagellack på.. skulle vilja testa detta men har varit lite Chicken ;) hur tycker du det känns och hur upplever du detta med lösnaglar av gel/akryl? Tack på förhand Med vänlig hälsning Anette

Svar;


Tjena Anette! Det är lite opraktiskt de första dagarna men man vänjer sig. Iallafall jag. Sen så tycker jag faktiskt att det är rätt skönt och lätt att kunna snygga till sig med lite längre naglar och om man har gjort gele/akrylnaglar med fransk manikyr så ser ju naglarna alltid snygga ut! Har faktiskt inte fått någon form av "kvävningskänsla" när jag har nagellack på, jag målar ju så ofta och tycker ju det är kul.  

Men själv så tycker jag man ska ha lösnagrar året runt! För att det är så lätt att hantera. Man behöver typ bara fila ner dom till rätt längd vart efter. Men eftersom dom växer ut så måste man fylla i och det är rätt dyrt i längden. Billigaste jag hittade var nog 350:- i Eskilstuna och man bör göra det ca var tredje vecka.

Kram! :)

 


Det går bättre!

I fredags var det fest hemma hos Hedvig. Va sjukt taggad hela dagen och plockat i garderoben efter nåt att ha på mig.
Festen vart lyckad, bra dricka, bra folk, bra drag och bra musik. Var bara "surrounded by people who cared" vilket var bra! Vart väl lagom full, haha, var lite snurrig i huvet redan innan festen. Är väl nån symptom på nån jävla sjukdom som jag kanske har eller inte.
Vart lite mycket drama bara fram mot kvällen, inget som jag hade något att göra med men folk snackade. Bara kul.
Kvällen slutade iallafall med en liten överraskning. Ha det bäst !


Nostalgi!

Har en liten nostalgitripp här med Kalle anka tidning. Var så länge sen jag ens höll i en så blir helt galen! Älskar sånna här. Det blir liksom som att man hoppar in en värld som är unik och rolig! Jag tycker man ska läsa mer serie tidningar iallafall! Och juste! När man är ledsen så ska man äta Ben&Jerry's. Så gott och jag har bara fått in mig i ett annat stadie nu! Får se vad jag gör av morgondagen. Ska få provsvaren om vad fan jag är för sjuk egentligen! Och sen så får vi se vart kvällen hamnar!
Puss Godnatt mina fina


Fjärde dagen i sängen nu..

Ja kära läsare, ni som är kvar! Idag är det torsdag och även dag fyra som jag spenderar hemma i sängen. Tror det blir sista dagen idag faktiskt. Har bara vart så trött och haft ont så ligger bara i sängen och kollar film efter film och Vampire diaries. Har som mest orkat gå ett varv runt kvarteret med hundarna sen har jag blivit helt snurrig i huvet och nästan somnat igen.
För er som inte hade koll på det jag tänkte skriva nu så tänkte att jag väntar några dagar med det sen det hände. Jag och Love har gjort slut. I lördags. Inget speciellt som hände utan vi hade bara inga känslor kvar för varandra och bestämde oss därför för att bara vara vänner nu. Det är lite jobbigt men han är fortfarande kvar i mitt liv men bara inte på samma sätt längre. Allt håller inte för alltid. Ska faktiskt hem till hans familj idag och bada i deras nya jacuzzi. Ska bli jätte kul.
Jag har inte bloggat nånting för jag känner att det är ändå inte värt att skriva "hej jag ligger hemma i sängen" dag efter dag. Bara tråkigt för er att läsa. Men skriver ett lite längre inlägg nu bara. Känns bättre så! Och nu vet ni, hoppas ni mår bra och så där, för jag är iallafall på bättringsvägen! Kramar från Mly!


Sjuk!

Oj! Har gått över en vecka nu sen jag bloggade sist! Var ju i Järvsö tills i fredags natt. Sen så har jag bara vart dålig i helgen. Var på sjukhuset idag och tog blodprover och ryggmärgsprov. Inget jag vill göra om! Det är ju bra att sjukhusen finns men det är fan inte kul att vara där! Var iallafall jätte söta och snälla personer som tog hand om mig. Det är kul med bra bemötande. Men dom tror att jag har fått borrelia. Sån där fästing-sjukdom. Har vart jätte seg och trött de senaste veckorna med grov huvudvärk, jätte trött, ledvärk, riktigt illamående och massa annat. Så därför har jag bara skippat att blogga och istället bara vilat och försökt bli frisk. Men blir bara sämre. Så ni vet!


RSS 2.0