Allt har kommit

Alla saker till naglarna har kommit nu. Små pärlorna, rhinestones, tippar etc. Så himla taggad på att göra naglar. Har ju inte rört mina egna på ett bra tag nu! Pirrar i händerna när jag håller på med alla nagel saker. 
 
Nu sitter jag och ska lyssna på lite info om Bryssel. Spännande att höra lite om det. Eftersom vi i princip kommer åka dit själva och hitta allt själv.
 
Glad valborg på er!
 
 
 
 

Vilken var bäst?

Har beställt massa roliga saker från nätet och fick hem en av alla idag. Ögonfransar som jag kommer ha på på balen. Den är enkel fransar, tycker det är mycket naturligare och finare än "hela" fransrader.
Köpte ett par skor till balen också. Vill inte ha klackar så tyckte dessa var jätte fina! Men dom är något små så måste gå in dom. 
 
Sen har jag införskaffat en primer för första gången. Testade två stycken som jag läst bra recessioner om. Men "tyvärr" så är alla olika och den ena var mycket bättre än den andra. L'Oréals primer satt mycket bättre på mig än vad Garniers gjorde. Men Garniers var mycket skönare, helt len i ansiktet när jag applicerade den. Men nu i slutet av dagen är jag helt torr flagig i T-zonen. L'oreals kändes fast och fin, som att man verkligen fick grepp om sminket!
 
 
 

GYA föredrag

Höll min presentation om gymnasiearbetet idag. Gjorde det simpelt, hade inte förbrett mig så värt mycket. Nu är det bara två veckor skola kvar, i princip alltså, denna vecka så har jag bara ett grupp arbete i religion på onsdag. Valborg, helg, jobb. Måndag, biologi prov tisdag, NP fysik 2 onsdag + NP svenska tal och så är det en liten utvärdering om GYA som ska in 8 maj sen åker jag till Bryssel en vecka. Jobb, förbereda inför balen, fixa naglar, ut på äventyr med idrottsgruppen, bal, student. DÄR har ni hela min sista tid på Europaskolan!  
 

En sväng till Tuna park

Super härlig helg! Faktisk, jobbade en sväng på lördagen sen kom Kevin och hämtade mig. Vi har gjort massa god mat och hade en hel dag tillsammans då åkte vi till Tuna park och shoppa lite. Fan vad hans Lexus blev snygg när han tonade rutorna! Mjau!! Köpt nya primers och ett par skor. I'll show u later. Har även tänkt på hur mycket godare det är på Max om man jämför med McDonalds. 
 
 

Dagens planer

Idag har jag dragit ihop en lite för vad jag ska göra. Men känner mig lite slö just nu för jag har fastnat framför datorn, med frukosten, kvarg och hallon. Mums
Mamma har iallafall påbörjat min klänning nu. Överdelen har börjat ta sin form. Älskar tyget. Det är så tunt och mjukt! Och det passar jätte fint till halsbandet jag fick av Kevin.
 
 

Hej underbara väder!

Så vackert väder de senaste dagarna. Underbart att ha vart ute i solen. I måndags var det lite orientering utomhus, tisdag var det slappardag i solen och igår så satt vi på ångbåts bryggan och pluggade. Helt fantastiskt! Idag är det orientering igen. Men känns lite som att huset håller på att blåsa iväg? Men men. Ska vara glad att det är sol!
 
 
 

Önske tänkande till balen

Jag ska ju göra mina naglar innan balen och studenten Så ha funderat i några dagar på detta. Jag har nu kommit fram till att det blir i en ljus stil med rhinestones (strassstenar) på. Har blivit så kär i dessa accessoarer till naglar så det är sjukt. Ska se till att klicka hem en karta om nån vecka från Fyndiq.
 
Tycker detta är så himla snyggt!
 

Den bästa hitintills!

Nattkräm gäller det nu! Jag har alltid vart mån om min hy, speciellt i ansiktet. Så varje kväll (nästan) har jag smörjt in mig på kvällarna. I olika perioder så har jag haft olika krämer. Allt från Garnier, La-Roche, L'oreal, till Dermosil. Men här i påskas kom min brorsa med en natt kräm från ingenstans i ett påsk ägg och den är helt fantastisk! 
 
Problemet med min hy är att den är känslig. Får lärt rodnader, hyn under ögonen är jätte tunn, i pannan kommer små torra fläckar och runt näsan är jag typ fet/torr. Så det är väldigt blandat! Men den här krämen innehåller mandelolja som lugnar huden och antioxidanter som skyddar.
 
Nio av tio snusmumrikar från mig!
 
 

Håruppsättning till balen?

Jag och mamma latchade runt lite här om dagen med mitt hår och jag kom fram till hur jag ungefär vill att det ska vara. Tänkte ha små "diamanter" i också. Åååh så taggad!
 
 

Han är så trött på mig..

 Haft en schysst helg faktiskt. Jobbat från 3 till nio både lördag och söndag. Älskar mitt jobb! Så kul att träffa människor men jag börjar få så sjukt ont. Det känns som att jag skavt av mina hälplattor, knäna känns som att de frusit, rumpan domnar och det är som huggande smärta i länd ryggen i slutet av dagen. Blir så av att stå för länge, vet inte vad jag ska göra. Har testat 4 olika par skor... en kul grej idag var iallafall att jag såg en ödla. Den var jätte fin och blir sugen själv på att skaffa en liten rackare, eller kameleont!!
 
Iallafall så har stunderna innan och efter jobbet vart underbara dom med. Kevin hämtade mig från jobbet igår, vi kollade film och hade chips mys. Sen imorse innan jobbet gjorde vi pannkakor. Han har dock börjat bli sååå trött på mig av alla bilder jag ska ta hit och dit på mat och smink. Haha så söt. (Du får stå ut babe!)
 
Nu ska jag dricka lite kvälls medicin och sova! (Blogga först) 
 
 
 

Små shopping

Vart en rejäl försovning imorse, fan. Det skulle ju vara disektion av njure idag och jag hade faktsikt sett fram emot det. Men men, vart annat kul istället. Jag övningskörde till Eskilstuna med pappa och brorsan. Papa skulle på ett snabbt möte bara sen drog vi till Tuna park en stund. Jag passade då på att byta mitt halsband, byta till ny spel skiva och mycket annat nödvändigt. Som en ny beauty blender, någon slags foundation (verkar bra men vet ej), nagel förstärkning, palett med ögonskugga och en stor hostmedicin!
 
Nu blir det hem att knarka lite så man blir frisk! (Host medicin alltså!!) Och plugga lite på körkortet är det tänkt.
Peace 
 
 

Efterlängtade badet

Har vart ett långt tag sedan jag tog ett riktigt skönt bad. Med inpackning, skrubb och olja. Tog med mig min Solo ner också såklart.
Nu blir det film på tv och världen bästa, majskolv!
 
 

7 Fast and furious

 
Söndag kväll bjöd på mycket roligheter efter en heldag med Kevin och boysen. Vi tog en spontan bio i strängnäs och såg sista Furious filmen. Sjukt mycket action! Nästan jobbigt! Skönt dock att min babe Jason var med. Sen så var den sorglig i slutet, till och med grabbarna grina lite. Så gulligt.. 
Haft en grymt chill och bra helg!
 
Fick en fråga av "Batman" som undrade vem jag ska på balen med och planen är att jag och Kevin ska gå. Längtar!!!
 
 

Chill dag, eftermiddag, kväll

Lördagen bjöd på sol! Sol sol sol! Men var för det mesta inomhus och städade bara. Skönt att plocka ordning på rummet. Har ju blivit lite halvrisig nu de senaste dagarna, ont i halsen, huvet och usch. 
Men var på middag sen hos Tina och Anders med familjen, sen kom Kevin och hämtade mig, vi tog en tur i stallarholmen och sen en tur till garaget i strängnäs. Kul :)
 

Egen lagat är bäst!

I fredags bestämde jag att jag ville LAGA mat. Så jag och Kevin åkte till Coop och handlade. Hasselbacks potatis och pepparbiff med grönsaker och rödvinssås. Vart riktigt gott och riktigt mysigt. 
Ibland kan jag få som en galen craving på kött, en halvblodig biff? Mums
Juste, jag var så jäkla cool som övningskörde till sthlm här om dagen också! Det var ganska läskigt faktsikt med så mycket bilar runt omkring men var kul att det gick bra!
 
 

Off with the gelé!

Nu är alla gelé naglar borta, mina naturliga naglar är helt förstörda. Dom är så tunna så jag kan knappt ta i något utan att det är känsligt!  Fyfan... men men, kommer göra så att jag låter dom vara nu fram tills balen så jag kan göra nya fina. Så det blir bara olja som ska på nu då framöver så de överlever mina hårda aktiviteter. 
Puss
 
 

Ta mönster till..

Snart är det ju bal och student och mamma har lovat att sy dess klänningar till mig, så vi har tagit alla mått på mig och redan beställt tyg och mönster för student klänningen nu är det bara bal klänningen som behövs.. vet att jag vill ha en blå lätt klänning.. vi får se hur det blir. 
 
Iallafall så rensade jag ur min garderob här om kvällen, hittade avslutnings klänningen för femte klass! Haha och klänningen jag hade på niornas dans. Samt så testade jag mammas och mormors bröllops klänning. Åh jag är så taggad på bal och avslutning NU!
 
 

Idag slår jag på stort!

Känns som att jag börjar bli sjuk! Halsen känns tjock, ont i huvudet och jätte trött. Jag fattar egentligen inte hur jag kan vara så trött då jag går och lägger mig vid 11-12 tiden på kvällarna. Brukar vanligtvis vakna vid 8 då men nu kan jag sova till 11 innan mamma kommer in och väcker mig. 
 
Usch usch men så är det, var ju ett tag sen jag var sjuk så är väl dags igen. Jag har faktsikt bara övningskört nu på lovet. Eller ja, jag har vart med Kevin, jag har lagat mat och mycket annat också. Men till största del övningskört. Går riktigt bra nu tycker både jag och Sara. Jag ska faktiskt åka med pappa till Stockholm idag, jag kör! Ska bli väldigt spännande.. wish me luck!
 
 

Början på lovet!

Ja det har vart en bra början på lovet måste jag säga. Jag sov över hos Frida i torsdags, vi hade typ film kväll och sånt mys. Fredag bjöd på fika på taxinge slott med familjen sen en trevlig kväll med Kevin, spela gears of war och baka kakor. 
Igår var det jobb för hela slanten! Sen igår kväll drog jag och Carro ut på Harrys i strängnäs med hennes syrra. Jävlar vad kul det var!! Mitt i allt dansande och drickande så kom Kevin och Rasmus också! Så det vart ännu roligare. 
Idag vaknade man lite trött i stallis, hem, sminka sig och cyklade till jobbet. På vägen hem så plockade jag lite blommor.. kriminell... 
 
Ha en bra påsk sista stunderna nu! Puss
 
 

Att laga/göra en nagel.

Tänkte visa hur det går till för mig att laga en nagel. Eller ja. Den har vart utan förstärkning ett tag nu, endast nagellack på. Så idag satte jag på nytt med förlängning på mig själv. En liten tutorial. Var lite knepigt eftersom det är fel hand, jag är ju högerhänt.. men vart nöjd!
 
1, det är långfingret som ska fixas. Såhär såg det ut från början.
 
2, Ta bort nagellacket, fila nagel bädden och förbered för att sätta på förlängning.
 
3, förlängning på, se till att kanterna verkligen fastnar!
 
4, fila ner/ släta till guppen som blir mellan riktig och fake nagel, samt buffra hela nagel ytan och tryck bak nagelband. Klipp och det behövs.
 
5, Ta bort fett med nail cleanser, sen på med primer och in i uv i 2 min.
 
6, direkt efter primern är klar, bygg med gelé. In i 2 min i uv.
 
7, torka av den kladdiga ytan med clean off solution. Därefter fila ner ojämnheter samt buffra hela ytan.
 
8, på med ett lager med finish gel, in i 2 min i uv. Fila till eventuella ojämnheter i kanterna och på med lite nagel oja!  
 

come-back

I tisdags efter ett chill gympass tog jag faktsikt på mig doboken och körde lite taekwondo. Det var riktigt skönt att få röra sig och sparka hejvilt måste jag säga. 
Haha juste! Igår så åkte jag hem till Kevin, vi har ju köpt alla "Gears of war" till x-box och vi är på sista spelet nu. Haha riktigt coolt att se hur det har utvecklat sig. Sen var det jättekul att umgås med Kevin också! Hihi! Underbart allt känns! 
Puss
 
 
 

LOV!

Nu är det äntligen det efterlängtade påsk lovet här. Knappt två månader kvar i skolan, gymnasie arbetet är klart och inlämnat! Känns så skönt just nu. Galet skönt!!
 
 

RSS 2.0