Måndags räddning!

Hej hej!
I måndags efter lunch så kom mamma och hämtade mig, har kännt mig rätt krasslig fram och till baka och I nuläget har man både "vecka", urinvägsinfektion och magkatarr. Mamma skulle till sjukhuset och kolla sin axel så jag hängde på. Vi passade på att ta en sväng på stan och kollade lite affärer. Jag testade en kjol men tyckte inte riktigt det var min grej. Vart iallfall en skjorta, kofta, nån tröja, sjal och en ny rouge. Nöjd med det och man blir ju lite gladare om man får shoppa lite nytt!! 
Kul att få vara med mamma också! 
 
Nya sjalen är på bilderna när jag sitter på bussen. Jag kan bli sådär ibland att jag tar bilder på mig när jag sitter själv eller har tråkigt.  Men det är nog inget jag är ensam om? ;)  
 
 

Lördagsaktiviteter

Lördagen började med en dusch! Vi somnade på fredagen utan att ha tvättat av sminket eller nåt. Vi var så trötta. Sen fixade vi oss och åkte in till min farmor, fixade hennes naglar och var lite sociala. Så passade vi på att ta en tur på stan. Kevin köpte lite presenter till sina föräldrar och till Melina som hade sin dopdag idag och jag passade på att köpa lite godis. Sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde mer förrens fram till sju. Då bestämde vi oss för att åka till Heron City och kolla på bio. Det vart filmen Lucy, den var sjukt grym men ganska skum mot slutet dock.. Eftersom filmen slutade vid elva tiden så kom vi inte hem förrens efter tolv så vart en sen kväll vilket ledde till en riktig sovmorgon imorse. Käkde "frukost" vid tolv ungefär sen var det på med kläder och dra ner till Li och Conny för att ge presenten till Melina. Fan va söta katter dom har!! 
 
Nu ska jag och familjen kolla på The Wolverine och dricka lite te. Haft en super duper helg med Kevin och med hans familj. Har verkligen blivit uppvakad. Känner mig så lyckligt lottad att få ha en sån man i mitt liv. Sån tur att han bara är min min min! 
 
Pussar och Kramar! Imorgon är det Måndag!
 
 

Pappa-dotter dag i huvudstaden

Igår bestämde sig pappa för att vi skulle åka till Sthlm så jag följde med och vi hade en jätte rolig pappa - dotter dag i huvudstaden. 
 
Först gick in på Dressman där pappa köpte en kavaj och skjorta som var hela grejen med att egentligen åka till Sthlm, det var riktigt snyggt. Så käkade vi super lunch och kollade lite affärer. Sen gick vi på Hötorget och köpte en blomma till mamma, pappa köpte blåbär. Så gickvi runt, kollade på männiksor, gick i affärer i nån timme och hade det jätte trevligt.
 
Innan vi tog tåget så gick vi in på ett fik. Där köpte vi två kaffe och en bakelse, en tiramisu som kostade 45 kr (sinnessjukt men gott!) I botten av den när jag och pappa suttit och käkat ur den till hälften ungefär så kollade jag på skeden innan jag stoppade den i munnen... En liten insekt låg där fastklistrad i kakan!! Så ÄCKLIGT! Men det värsta var att när jag gick och sa till om det så fick jag svaret på spydig stockholmska "Vadå? vill du va en ny eller?". Dåligt tycker jag. Men resten av dagen var grym! Jag åkte hem till Kevin sen, vi käkade tacos med hans familj och så gjorde vi en slags puddig för första gången som faktiskt blev rätt lyckad! ska testa göra den igen om ett tag tänkte jag. Resten av kvällen myste vi med tända doftljus och massage olja. Snuskigt men underbart! Hihi
 
 

Överraskningarna överraskning!

Här om dagen så var vi på stan med farmor. Kappahl hade precis öppnat så vi shoppade lite kläder till henne. Sen gick vi in på apoteket och skulle hämta ut mina mediciner. Var hos doktorn på morgonen och tog lite prover, har ju haft så ont i magen. Men iallafall! Inne på apoteket så testade vi på hur bra huden var i ansiktet. Jag har tydligen "mycket uttorkad hy" och skulle köpa en kräm för 359:-... Men det värsta var nästan att pappas hy var helt perfekt och hade bättre elasticitet än mig? Var iallafall jätte trevligt hela dagen.
 
På eftermiddagen kom Kevin över med en kasse från ICA Maxi och låste in sig på mitt rum. Vart så överraskad när han släppte in mig och jag fick se vad han hade fixat!!! Så himla gulligt!!!
 
 

Varför har inte du hört av dig?

Kände bara att jag måste skriva av mig. Jag har genom tiderna haft mycket problem fram och tillbaka med vännerna jag haft. Jag har blivit sårad och har endel gånger sårat mina vänner själv. Men just detta problem med dagens befolking jag tänkte ta upp är hela grejen med att höra av sig! 
 
Jag satt och fikade med några kompisar i veckan då en av dom sa;
 
- Du hör bara av dig när du har problem med dina killar. Annars pratar du aldrig med oss.
 
Då ställde jag frågan tillbaka;
 
- Men, har ni hört av er då?
 
Och svaret jag fick då .. facinerade mig!
 
- Asså, jag har faktiskt skrivit till dig nån gång men du är ju bara med din kille och då vet man att du är tråkig och ändå inte kommer kunna umgås eller göra nåt!
 
Är det alltså så att om man har kille så är man tråkig? Vad är det för skitsnack. Jag är samma tjej bara att jag inte kan hålla på strula runt med en massa andra killar och vad är egentligen det roliga med det? Man måste bara tänka på massa könssjukdommar, känslor, plus att om man strular med nån random kille så kommer det alltid fram någon bitch och säger att det är hennes kille. Så jag skippar helst den biten med att vara i singel livet. Annars som tjej när man är i ett förhållande trånar man ju efter att på taffsa på någon annan men när man då väl är singel är det så tråkigt att man somnar och att man då helst somnar med en pojkvän som man är bekväm med!
 
Men iallafall! Det har genom många relationer kommit upp just detta om "Varför har du inte hört av dig?" och då kan det ju finnas flera annledningar!
 
1. Du är tråkig!
2. Jag har bättre för mig.
3. Jag behövde vattna blommorna i tre veckor.
4. Man känner sig inte lika intressant när du inte ens hälsar.
5. Man får höra att du snackar en massa strunt om mig.
6. Man har haft det jobbigt med något.
 
Men framförallt att DU har inte heller hört av dig och det är detta som de man kallar vänner då inte ser. Dom har ju minsann suttit varje dag och försökt få tag på mig, dom har ju absolut bjudit med mig på varje fest som vart och självklart så har dom ju bjudit ut dig till en fika för att snacka om saker som händer!
 
NEJ! Det har dom inte. Dom sitter hemma och väntar på att man ska göra slut med sin pojkvän så att man ska kunna göra bort sig på fyllan och speciellt så att dom kan ha en massa skit att snacka om bakom ens rygg.
 
Jag vet inte hur mycket roliga grejer jag fått höra genom åren att jag gjort och inte. Man har ju vart både hora, slampa och äckel ett antal gånger. Men vafan, det är ju förmodligen bara för att jag är tråkig och har pojkvän!
 
Eller?
 
 

Grattis Pappa!

 I lördags fyllde pappa år. Då gjorde vi frukost åt honom och gav honom lite skämt presenter som läsglasögon och nikotinfritt snus. Så kollade vi nya filmen "Egde of tomorrow" med Tom Cruise (stavning?) som var riktigt bra faktiskt! Den rekomenderar jag att se om ni tycker om Action, Sci-Fi och lite knäppt?
Sen iallafall så hade jag en riktigt bra eftermiddag hemma hos Frida där vi vard när hennes pappa lagade mat, rostbiff och klyftpotatis. Sen har jag sovit hos Kevin och trönat, försök till att plugga och trräffat lite annat roligt folk! 
 
 

Längsta promenaden!

 Idag hade jag bara en lektion i skolan så var inget märkvärdigt. Sen åkte jag med familjen ner på stan och jag och mamma köpte lite små presenter till pappa som fyller år imorgon (alltså lördag!) Lite roliga grejer blir det. Sen åkte jag hem till Kevin. Vi käkade pizza, tog en promenad på ca 7,2 km i stallarholmen som tog lite mer än en och en halv timme! Så chilla de vi till en film och moffa de Rocky Road glass. När jag kom hem sen från Kevin så satt familjen och eldade i en typ... eldkorg?? Så har suttit där nu nästan hela kvällen och haft det trevligt. 
 
Så over all! Har vart en bra dag idag och har kännt mig grymt positiv, tack så mycket allihopa!
 
 
 

Dubbel jobbigt!

Hej hej!
Har vart en grym dag idag. Två lektioner sen ner på stan och tog en fika med Marian. Var jätte skönt att få träffa henne och prata om massor som vi inte hunnit prata om tidigare. Sen hade vi idrott, intervallträning där vi sprang fram och tillbaka, upp och ner en backe och sen beräknade vi pulsen. Det var riktigt jobbigt!!! 
Efter det åkte jag hem käkade lite och åkte in till nästa träning. Som var ännu jobbigare, så körde Kevin hem mig. Tack tack! :)
 
 

Hi I'm a brunett

Måste ju berätta att jag har färgat håret också. Blivit brunett igen. Jag känner mig faktiskt bekvämast i det. Fastän jag (och nästan alla tjejer) känner efter att tag att det vore skönt med förändring. Men det är ändå alltid brunt som jag fastnat för mest. 
Som ni kanske redan vet så har Kev börjat på Taekwondo. Så stolt att få lära honom och han så duktig och tar åt sig det man säger. Jag var med och tränade nybörjarna i måndags och igår så tränade jag själv. Ska se till att träna mycket nu fastän sjukdomarna spökar i kroppen, så jag kan tävla! 
Visa upp mig för världen! 
 
Måste bara påpeka att jag tog några snygga bilder imorse vid busshållsplatsen på några spindelnät!
 
 
 

Chillkrök med söthet! !

Något jag gillar är att fast min bloggning går i perioder så är jag ändå super glad över att mina följare hänger kvar!! Jag tänker varje dag på att blogga men att faktiskt göra det blir en kamp om interner, bilder, tid och fantasi. 
Idag har jag valt att berätta om helgen! Fast det är onsdag så kan det vara kul att veta ändå. Jag och Kevin åkte på chillkrök hos Emma. Det var super trevligt massa glatt folk och alkohol. Emma är en person som jag faktiskt hoppas på att umgås mer med. Hon är så rolig. 
Det var så gulligt också! För hon hade en söt hund som hade en liten valp! Det var nästan det bästa ändå att få sitta och gulla med den söta lilla hunden!!
 
 
 

Torsdagsbio

Hej allihopa! Imorgon är det FREDAG! 
Underbart känner jag, en lektion sen skolfoto och sen är det helg. Haft en lite tuff vecka faktiskt, har känner mig väldigt irriterad. Har vart glad men har liksom gått i vågor. Har haft en riktigt trevlig kväll ikväll, efter skolan friade vi tjejer Ellinor på lauras sen åkte jag hem och fixade mig. Sen åkte jag och Kevin och käkade och kollade på bio med Kicki och Andreas.
 
Här om dagen försökte jag fixa naglarna men det gick inte så bra. Haha en av de små sakerna som irriterat mig denna vecka. Men, men, life goes on. Kram!
 
 
 

Skönt avslut på helgen!

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag sitter nu i soffan med mina föräldrar och kollar på film. Ett bra avslut på veckan. Har jobbat både igår och idag men igår efter jobbet övningsköra jag till Kevin. Vi lagade mat och hade jätte mysigt hela kvällen. Kollade film och åt gottis. Kevin var lite trött bara så han somnade vid nio och vaknade sen vid 11. Haha han är riktigt söt när han sover måste jag säga!! 
 
Imorse var jag ganska trött men det vart bättre när jag väl kom till jobbet. Borde kanske ha pluggat lite men jag har bara inte vart på humör för det. 
 
Känner mig deppig bara. Som att allt faller ihop och jag kan inte riktigt hantera det. Är rätt konstigt för att allt är bra i livet men känslan är där bara. Hoppas det går över tills imorn. 
 
 

Äntligen fredag!

Som rubriken lyder så är det äntligen fredag! Skolan har rullat på som vanligt. Finns egentligen inte så mycket mer att säga. Jag har vart väldigt trött på sistone bara. Men jag har ändå vart iväg och tränat med Kevin några gånger i veckan nu. Jag har börjat läsa en jätte bra bok också i svenskan. Jag fastnar verkligen när jag läser den vilket är jätte kul. 
 
Ja, äntligen är det fredag! Får se hur kvälls planerna blir sen. 
 
Pusss
 
 

RSS 2.0