Först en regnig dag!

Idag drog vi ut på lite utflykt med fika, fiske, klappa hästar och fina ställen! Det verkligen spöregnade imorse när vi skulle sätta oss och käka frukost!  Sen var det molnigt och små duggar resten av dagen. Tyvärr... men hoppas vädret blir bättre imorn. Saknar Kevin så sjukt mycket.
GODNATT! 
 
 
 

Ridläger!

I onsdags åkte jag och mamma på ridläger. Var inget internet där så har vart svårt att blogga överhuvudtaget tyvärr. Vart sjukt roligt och givande. Kul att få vara så mycket med mamma också. Hon och jag behövde det! Vi var lite på banan red och ganska mycket i skogen. Var ju ca 32 grader varje dag och stekande sol så man var helt död efter ett pass med hästarna. Först ska dom hämtas i hagen som ligger en bit bort. Som ska ryktas och fixas. Sadlas och trensas, sen ska man på med allt själv. Ut och rida, in med hästen igen,  av med allt, svabba hästen, mata, fixa massor och sen tillbaka till hagen. Var kanske sammanlagt lite drygt en halv timme före och efter ridpassen.  Men nu har man gjort det och jag är stolt över mig själv att jag ens kom upp på hästen! Sen att jag galoppera och hoppade endel .. haha det var grymt!!! Var sååå kul!!! Tack mamma och tack alla ni där ute på Hallmyra. 
 
Sitter och ska kolla film nu. De andra har dragit in mot Visby på cykeln.  Är så jävla deppig att Kevin inte får komma så känner att jag bara vill ligga och dö i sängen. Han är ju för fan mitt liv!!! Men men, får väl överleva...
 
 

Glass och skräckfilm!

 
Har börjat få jätte ont i magen på sistone! Verkligen hugger till. Det är inte mensen för den hade jag för två veckor sen så börjar undra vad det är. Jag äter inget konstigt,  inte något jag inte käkade tidigare veckor. Käkar Omeprazol varje kväll nu och ska göra det framöver så kanske det blir bra snart förhoppningsvis. 
 
Igår åkte vi in till stan och träffade fin Frida, käkade glass och hade trevligt. Hon är sån go person så det är stört !! Man har aldrig tråkigt med henne! (Så ni vet!)
Så grillade jag och finaste Kevin fläskfile, potatis, ost och kollade på värsta skräck filmen! "OCULUS" för er som gillar spänning och skräck, se den!!
 
Har precis börjat regna här hemma, ska bädda ner oss och kolla på "Endless love" i soffan. Vart nyligen klara med andra omgången slingor på Kevin också! Super ♡
 
 
 

Strandhäng och hemmagjord pizza.

Var en trevlig dag på stranden igår med familjen.  Jag och Kevin bakade en blåbärspaj och skinkpaj. Men vart dåligt väder när vi precis kom i  så vi åkte och handlade så vi gjorde hemma gjord pizza! Myyyys! 
 
 

Taco kväll!

 
Jag och Kev kom på igår att vi skulle göra tacos! Så vi har bjudit över några och käka tacos just nu. Lite vin, god mat och fint umgänge är bra det!
 
 

Middag med älsklingen

Igår lagade vi (mest Kevin) mat och hade huset för oss själva! 
 

Blåbärs plockning i skogen!

Har så trevligt under dagarna så lägger undan telefonen helt sen blir klockan plötsligt mitt i natten och jag orkar inte blogga. Det är väl den enda nackdelen med lov. Om det ens är en nackdel att ha det så bra att man skiter i telefonen? 
 
Idag spontan åkte vi ut långt ut i skogen och plockade blåbär. Vart alldeles blåa om händerna. Var jätte mysigt att komma ut från huset faktiskt. Alltså, inte så att vi bara vart inomhus! Men liksom ut i naturen. Man hör inga bilar. Ser bara skog, hör hur det blåser lite, massa fåglar. Så poetiskt jag är! (Haha, vart iallafall en happy ending i skogen)
Sen så åkte vi in och fikade med Rasmus och Emma. Super trevligt, vart blåbärspaj till brudarna såklart! 
Här har ni bild på nya hårfärgen,  vart något ljusare. Kevin vart jätte mörk! Nästan svart, men vi ska fixa till det snart. Ska fortsätta laga mat nu!
Puss bye!
 
 

Morgondagens!

Har vart en riktigt bra helg på jobbet och hemma. Är andra natten hos Kevin inatt och vi ligger och myser i sängen framför massa filmer! Imorgon blir det massa kul! Ska åka och handla, tänkte färga håret, träffa Connor innan han åker hem, kanske träna beroende på hur jag mår i mina ben och åka och kolla på taekwondo med Kev som har blivit intresserad till att börja med mig nu i höst! 
 
 

The Karate Team!

Äntligen är Frida hemma hos mig! Så här kul har vi ibland!  Eller ja, vi har alltid så här kul! Vi käkade lite, drack saft, spelade kubb med Kev och Rasmus, kolla film, spelade,  åkte till piren och sen kolla vi mer film! Haft en riktig toppen kväll!! Vart hur kul som helst med min bästa Frida, finaste Kevin och goaste Rasmus!
 
 

På väg in till stan!

Drar ett snabbt inlägg innan jag sticker iväg med bussen till stan. Ska in till farmor och säga hej, sen får vi se vad som händer. Kevin ska på Dolly Parton ikväll så får ta och hitta på något kul själv.
Körde ett grymt träningspass idag! Vart ben och jag fick bestämma! Körde runt lite med honom för han har gjort det med mig hela veckan ju! 
Puss
 
 

En gym vecka!

Drog med Kevin till gymmet, har ju ett vecko kort där så han fick det. Igår körde vi armar,  idag rygg och imorgon skulle det bli ben tror jag. Är rätt skönt att ha med någon som vet hur man gör än att försöka själv och typ känna sig pinsam!
 
Sen så smyg bakade vi muffins här om dagen! Vart as många så fick frysa in. Så jävla gott att doppa i mjölk ;)
 
 

Underbar helg!

Lördagen var helt underbar! Förutom då att vi sov till klockan 12 och missade halva dagen ungefär. Men men, vi gick ner och tränade sen åkte vi hem till mig och tog en promenad med hundarna. Så vart vi sugna på nått gott till middag så vi åkte till Coop och handlade lite kött och annat gått. Så lagade vi mat och hade mysklubb!! 
Efter maten åkte vi in till stan och träffade på Moa och Viktoria på höjden. Moa fyllde år så vi var kvar en stund och snackade om allt möjligt. Ska se till att träffa henne nu i veckan också. 
Sen åkte vi hem igen och kollade på sista delen av Harry Potter nere i källaren. Så mysigt att ligga i en kall källare med en varm kropp bredvid sig. 
 
Idag så åkte vi till Kevins systerdotter som fyllde år. Käkade lite gottis och efter det så spontan åkte vi till Heron city igen. Kollade vilka filmen som gick och tog första bästa! Super kul och super mysigt! Vi hade hela översta raden för oss själva så vi myste ner oss så bra att mina ben somnade. 
Ligger i soffan hemma hos älsklingen nu och ska slö kolla på "Mr.Bean". Haft en sååååå underbar helg med den bästa på jorden. I love you Kev :*:* ♡
 
 

Fredag på Heron!

Oj oj! Nu har jag inte hunnit med! Får börja med i fredags! Jag och kev drog till Heron city som sagt. Vi käkade gott och var med varandra. Så underbart att gå ut och få visa upp sin kärlek för andra.. haha om man kan säga så. Vi kollade ju på filmen "Draktränaren 2" så sjukt bra!!! Man skrattade och man grät. Disney lyckades igen. Efter filmen skjutsade älsklingen hem min till Alfreds nya lägenhet. Där satt jag, Frida,  Affe, Jonte och Carl och snackade i nån timma. Var jätte trevligt! Sen åkte jag hem till Kevin och.. sov ..sent ;) 
 
 

Gamla shorts och biopremiär

Gjorde ju dessa shorts för ca två år sedan när jag var på väg till Gotland tror jag. Har knappt använt dom. Tycker egentligen att dom är för korta! Men eftersom som hade gått sönder i grenen så kunde jag inte klippa längre då det bara slet sig tyvärr. Men nu har jag dom på mig iallafall! Första soliga dagen på sommarlovet ungefär!
 
Sitter hemma hos Kevin nu. Vi ska snart åka till Heron och kolla premiären på "Draktränaren 2!". Han har äntligen fått semester så fyra veckor framåt kommer vara fyra bra veckor! Har bestämt med Frida nästa vecka också och snart åker jag till Gotland igen! ♡
 
 
 
 
 
 
 

Megan Fox inspired

Inspirerades när jag såg den grymma filmen "Jennifer's body" med Megan Fox. 
 
 

Sommarlovs frukost!

Drog ihop lite våfflor med mammsen och brorsan nu på morgonen. Så gott med färska bär till!!:D
 
 

Hemskt!

Det hemska har skett! Nu är ögonfransförlängning en borttagen och jag har några få skruttna ögonfransar kvar! På ett sätt är det super skönt att kunna gnugga sig i ögonen och inte behöva ha ont på morgonen om man somnat på mage. Men jag ser ju för fan ut som en trettonåring! Haha.. sjukt, men jag är glad iallafall och jag har Kevin som ska kolla på mig så behöver egentligen inte bry mig om resten. 
 
 
 

Gårdagens aktiviteter!

Orkade knappt blogga igår! Var så trött. Hade vart igång hela dagen! Sov hos Kevin igen och på morgonen så åkte vi ut till en sjö i Åker där Oscar fiskade. Vi var där till halv tre ungefär sen åkte vi hem. Tänkte "skönt, lägga sig på soffan och chilla lite innan jobbet" men inte de nej. Då skulle jag klippa hela gräsmattan.  Helvete vad stor den är! Har aldrig tänkt på det egentligen. 
Well, sen var det of to work. Jobbade till stängning och då cyklade Oscar från jobbet med mig hem.
 
 

Gym & Övningskörning ^TOP^

Åkte hem till Kev en stund imorse och käkade lunch med honom. Så mysigt att bara kunna göra så! Åka till stallis helt random och få va med en av världens bästa personer och få mat!! Jag åkte med honom till jobbet med bilen sen drog jag och hans syrra en sväng på stan och fixade lite grejer. Var jätte trevligt. Så drog jag och träna i 50 min.
Mitt pass består av 
• 15-20 min uppvärmning ex crosstrainer/cykel etc.
• Mellan 3 och 5 övningar där jag kör 5 set & 8 reps
• Stretchar ut lite, lugnar ner mig och dricker upp resten av vattnet!
 
Well, när jag kom hem så fixade jag och mamma ihop varsin chicken terriaky (stavning) macka och kollade tv. Efter en stund kom Oscar upp och ville dra och fiska, så jag övningsköra ut till Piren med familjen. Gick helt felfritt! Tills jag fick för mycket luft om att det gick så bra... att jag fick motorstopp mitt i en vänster sväng!! Katastrof.  Var bara tur att ingen bil kom. För så hade det smällt! Illa...
 
Vad lär vi oss av det?! 
1. Sakta ner/stanna innan man ska svänga!
2. Tro inte att du är bäst på att köra! Haha då misslyckas man.
 
 

RSS 2.0