Vädret?

Imorse när jag vaknade så var det molnigt och när jag gick till bussen så blåste det.. Sen började det regna.. Och nu är det strålande sol! Knäppt.. Hoppas det blir bra väder ikväll iallafall.
Har pluggat som fan på morgonens kemi lektion. Bara suttit och skrivit ner allt som är viktigt (vilket egentligen är hela boken) tills provet om en vecka.
Just nu är jag hemma hos Emil och dricker kaffe och äter choklad. Underbart!
Ska ha en lektion till sen får jag äntligen träffa min älskade Love! Har bara gott typ 1-2 dagar sen jag träffade honom men saknar honom så sjukt mycket redan. Är första Valborg med honom idag. Min Love!:*


Nya solbrillor

Sol idag, så jag sätter på mina nya solbrillor idag. Ganska lång dag idag och det känns som att jag ligger lite efter i vissa ämnen. Jag ska jobbigt faktiskt.. Tynger ner:/
Men! Får väl ta och hoppa upp på hästen nu den sista milen i ettan! Om ni fattar vad jag menar. Längtar tills imorn! Fest igen, Valborg. Great!


Beställt skor idag

Har bara vart hemma med Love idag. Firade ju ett år igår med honom vilket känns helt sjukt.. sjukt underbart!! Vill ha minst ett år till med denna förtjusande kille. mitt liv till honom. Käkade jätte goda hemmagjorda hamburgare och sen busade vi med Figge (marsvinet) och försökte sätta på den kläder.
Var jätte fint väder idag så när jag kom hem så plockade vi ut i uterummet. Städade av till sommarn så man kan sitta där ute. Sen så har jag faktiskt beställt hem skor! Vita låga converse, aldrig ägt ett par vita. Dom kommer nån gång i veckan.. hoppas jag! Mina andra converse börjar "sjunga på sista versen" så det är dags att köpa nya nu.


Fest hos Madde

Igår var jag och Love över och firade sötaste Madde. Massa kul folk, öl och bara massa kul. Träffade massa nytt folk och de va inge bråk eller något som vart förstört så de nice! Vissa vart lite för fulla, men det hör ju till! Vi kom dit vid typ halv 8 och sen kom pappa och hömtade vid halv ett kanske. Varken jag eller Love vart jätte fulla, men ganska onyktra kanske?... Vad vet jag :D

Det är Fedag!

Känner mig fett piffig idag. Hämtat upp sommar jackan och har nya jeans på mig. Dom var lite korta i benen (ska vara så) men det är väl sommrigt om man har låga skor till. Vilket jag inte hade idag så det ser lite knäppt ut!
Ikväll blir det fest, Love och jag ska hem till Madde på "födelsedagskalas" hihi 17 jag med snart.. Ish;)


Shoppade lite

Kan blogga från appen nu. Köpte ett halsband och ett par örhängen. Och en choklad till mamma. Tyckte de va fint. Igår gick vi ut och käkade och gick in en snabbis på Lindex. Mamma hittade en jätte fin jacka och jag hittade två par byxor! Sjukt, 150:-
Inget fel med det.. Hehe
Fixade också om naglarna. Vart lite rosa, glitter och kulor :)


Important announcement!


Nationellt prov

Har precis haft Nationellt prov i svenska. Fick inte skriva på datorn utan för hand. Vart ungefär 570-600 ord. Vilket jag är rät nöjd för! Skrev om den där "Skönhets saken". 
Mamma fyller år idag så jag och Love gick upp vid kl 6 och gjorde frukost på sängen till henne. Fick massa extra tid då så passade på att locka håret lite. Är inte så jätte bra på det men men.

Naiiils

I Just Had To Fix My Nails! Kom hem vi halv sex idag efter ett 90 minuters matte prov, gick helt OK!
Men nalarna--> Köpte ju sånna där dekorations kulor till naglarna när jag var i London. Det är faktiskt rätt fint. Men det är sjukt jobbigt ska ni veta! Man vill bara sitta och pilla bort dom! 

Lite bättre idag !

Tog med datorn idag också! Var nog bäst för orkar inte ens testa om appen fungerar. Idag har jag skjorta, kavaj och klacka på mig. Lite för att jag hade softar kläder på mig igår. 
Haha, min och Daniels konversation. Riktig KF!

Tre kilometer!

Vi åkte moppe hem från Love. Tog jätte lång tid för det var så sjuk motvind!! haha, crazy.
Sen så gick faktiskt jag ch Love ut på en snabb prommenad som gick i intervaller mellan jogga-springa-power walking! Tre kilometer kom vi runt, det tycker jag är bra! Var inte helt slut när jag kom hem utan bara lite trött i halsen och benen faktiskt, men ganska svettig.
Så nyss tog vi en mysig dusch och nu ligger jag i sängen med en kopp green the!

Färglös och tråkig dag!

Som jag sa igår så funkade inte appen idag heller. Blir så förbannad! Men som tur är så tog jag ju med datorn. 
Kommer bli ett lite tråkigt och färglöst inlägg nu eftersom jag inte tagit speciellt roliga bilder. Inte gjort något speciellt kul idag heller så, kan ju vara därför. Hade nationellt i svenska, som resten av Sveriges alla gymnasie elever i ettan. Var inte alls svårt utan bara tråkigt. Sen har jag haft rast i ca 2-3 timmar som jag spenderat med Emil och på stan. Gick ner på banken och kollade lite om hur man kan byta ut valuta (Tills Grekland).
Sen lunchen var också riktigt trist och färglös. Kändes som att jag körde lite på "LCHP", haha, Low Carb High Protein. Nej men det var trevligt. 
Var ju en så slapp dag idag så bestömmde mig för mjukisbyxor faktiskt! Känns sjukt pinsamt nu i stlutet av dagen kan jag bara säga. (Eftersom iiingen annan har det, ever!). Men det väger upp tills imorn för då ska jag ha fina kläder! 
Kan skriva mera ikväll! Ska hem till Love och fixa lite, super myyyyyyyyyyys.

Senaste dagarna i bilder.

Herregud måste jag bara säga! Den där jävla appen fungerar inte igen. Skulle blogga igår men appen la ner "Kraschade" hela tiden. Så få ta och blogga nu, lägga ut massa bilder och sånt som jag vetat blogga om men som inte gått. Tar med mig datorn till skolan imron. Så om det blir knas så har jag den som en "plan B!"
------Fredag-------------
Vart ska jag börja! Haha, i helgen kom Emma och sov över. Så sjukt kul att träffa henne igen. Hon åker ju faktiskt snart hem så känns lite sorgligt. Men vi lagade god mat, gjorde fruktsallar och sen hjälpte mamma och Emma mig med att slinga håret. Haha, gjorde skit ont när som tröck in nålar från båda hållen säger jag bara!
---------Lördag-----------
Sen var det ju modevisning på lördagen men det har jag redan berättat om!
--------Söndag---------
Söndag vaknade jag och Love sent, vi hade var uppe sent och kollar på en parodifilm på Paranormal filmerna. Seriöst den roligaste filmen jag någonsin sett! Ett super tips till er som gillar att skratta. På söndagen satte jag på mig springbyxorna för att känna mig snabb (omg haha) och sedan så drog jag mamma pappa och Love ner på stan för det var så himla fint och bra väder! vi passade på att fika gott. Getostmackor på Café Trädgårn. Sen efter det så var det middag hemma med lite gäster och efter det så drog vi hem till Love oc käkade Coccopops!*
--------Idag--------
Idag då, inte väst mycket ha hänt! Haft en lång och ganskla usel skoldag, som alla måndagar ungefär! Gjorde jättegod "Ost-Skinka-mjukost" macka som jag vart lite stolt över. Fick lite damp på Spanksa läraren som rättade med röd bläck penna. Ser ju fan ut som jagg jag är värsta fail ungen! :D Sen har det ju faktiskt lyckats vara upphåll tills jag precis hoppade av bussen här hemma!
---------------------------NU---------------------
Hoppas ni orkade med detta inlägg. Sitter och lyssnar på Avicci och orden bara flödar från händerna, ner på tangenterna och in på datorn och upp på skärmarna!

Modevisning !

Hej! haft lite svårt med uppdateringen för att appen har slutat fungera igen! Knäppt faktiskt. Plus att jag inte haft nån tid att sätta mig vid datorn och ladda över alla bilder.
Idag var det modevisning i Eskilstuna. Jag var Maddes hår model och fick någon snygg "bulle-frisyr" som jag sen skulle gå upp på scenen och visa för en publik. Tillsammans med massa andra modeller då. Hann inte ta några bilder från själva visningen, vart för stressigt. Men fick några på håret iallafall!

Shorts?

Vart så trött och somnade igår så det vart inga eggs utan fick bli köttbullar och potatismos. Ja ja! Vart iallafall te! Grönt te igen.
Idag vågar jag faktiskt på mig shorts och thigts! Blåser lite ute men får ha tjocktröja också. Kanske inte var det bästa valet just idag. Men alla mina byxor ligger i tvätten.
Har tvättat sönder ungefär 6 par byxor som jag har vart tvungen att sy in. Så jävla ledsen för det :( måste köpa nya byxor.


Kall och fötterna!

Vart ju som tidigare nämnt inte så himla bra väder idag. När jag kom hem så var mina skor genomblöta och mina tår var kalla och såg ut om små russin. Jag bäddade rent i sängen och passade på att bädda ner mig lite mysigt och började skriva på min inlämning i idrott som ska handla om min livsstil. Lite vårt ämne ett skriva om efter som den ska vara på ungefär 1000 ord! Mitt ordförråd är inte det största och efter ca 200-300 ord så börjar idéerna ta slut!
Ska sitta och knappa här ett tag till och sen ska jag göra greenthe! Har börjat gilla det mycket nu på senaste. Får väl ta och blogga en till gång ikväll på vad jag ska äta. Blir nog "scrambled eggs" ikväll igen.


Spöregnig sovmorgon!

Va uppe lite senare igår för både jag och Love hade liten sovmorgon imorse. Gick upp vid 8 nån gång och fixade oss, käka frukost och hann till och med att mysa lite..
Fick med mig lite kakor till skolan också! Har vart so himla kaksugen dom senaste dagarna!! Hihi men får väl ta att köpa med några hem om det blir kris!
Juste! För er som inte visste så FUCKING SPÖREGNAR DET IDAG!
Lånar ett paraply, men mina fötter kommer typ att ruttna !! Usch:(


Mys dag med killarna!

Efter lite uppvisningar av treornas projektarbeten så gick jag och grabbarna ner på stan. Jag handlade lite needs och dom köpte typ cola osv. Sen l vi tunt lite på stan och tog sedan en pizza. Gigantiskt!! Fan den största jag sett. Daniel som beställde bah "en pizza för två".. Fan piazzan skulle ju räcka till hela Afrika!! Damn


Vad ska jag skriva om ?

Somnade rätt tidigt igår för att vi kollade på en rätt så släpig film. Har blivit lite segt att blogga nu dom senaste dagarna. Men det är för att jag inte vet vad jag ska skriva om och berätta? Vet ju heller inte vad ni vill läsa om. Mitt liv är inte så intressant längre! Allt är bara likadant dag in och dag ut.
Men imorse så vaknade jag ganska bra, sminkade mig, käkade god frukost och gick in och pussade på Love. Funderar på att sova hos han ikväll! Vi sover ju så ofta hos mig känns det som.. Ändring på det! :)


Kallt! 15/5

Imorse snodde jag lite "Tom och Jerry" kakor från Loves skafferi.. nostalgi tripp!!
Senare, efter skolan, när jag kom hem gjorde jag jätte gott mellanmål! Nougatglass med lite jordnötssmör och choklad sås. Efter den underbara smak orgasmen så gick jag ut med pappa och lärde mig att byta däck! Började såklart att regna, så är jätte kall nu.. Men fixade naglarna iallafall!
Jag klippte av alla till kort kort igår hemma hos Love, vet egentligen inte varför. Men ska låta dom växa nu och ta hand om dom.
Vart en simpel design, lite rosetter och sånt. Funderar på något mer klitchigt nästa gång.. Typ leopard..?;)
Ska bädda ner mig och dricka mitt green tea nu! (y)


Pissväder!!!

Jag fattar inte! Sa dom inte på tv i fredags typ "ja och på måndag kommer sommaren med 16 grader och strålande sol" ?!?!??
Vafan är det för jävla skit? Regn, kallt, moln. Allt är blaskigt och bara skit! Jag blir så förbannad!
Men iallafall, tycker att jag fick till en fin sminkning idag! Men massa svart eyliner. Använde både penna och liquid liner!


Love triixar på mattan


Pippiklippan!

Idag tog vi ytterligare en promenad runt på Ekerön. Fast idag så var det soligt och varmt så man kunde gå i t-shirt! Vi gick förbi Pippiklippan där Pippi Långstrump har vart med i nån film när hon klättrar. Även bröderna lejonhjärta! Lite tufft faktiskt. Var jättefint där. Sen när vi kom hem så trixade Love lite på mattan. Småkillarna stod bara och gapade! Kommer video på hoppandet :)


Igår var en smakupplevelse!

Igår gick vi en långpromenad ut i skogen! Det var blött och lite små kallt men ändå rätt kul! Jag och Love halkade runt i våra converse med lilla David. Vi gick ungefär 3-4 kilometer och det tog typ en timme. När vi kom in så rullade vi massa färgglada chokladbollar som är från ett hemligt recept! Superhemligt goda. Love hittade såklart småkillarnas indiantält och fick en liten nostalgitripp på det. Haha, vi käkade värsta goda maten "Pult pork" tror jag det hette. Så himla gott. Efter det försökte sig mamma på att göra typ havreflarns korgar som vi skulle ha efterrätten i, fruktsallad och grädde med krossade polkagrisar på! Mums!!


Ikväll ska viiii --->

Mysigt igår hemma hos Love med massa tända ljus och sånt. Idag ska vi på middag i sthlm till mammas barndomskompis. Ska bli rätt mysigt faktiskt! Dom gör alltid så god mat!
Appen "blogg.se" funkar inte. Så vet inte om jag ens kommer kunna blogga ikväll. annars så får jag göra det så fort jag får tillgång till en dator. Haha Love har fått nya converse! Liiiite skillnad! :D

Bra presterat idag !

Lite tråkigt väder idag faktiskt. Men dagen har flytit på ändå tycker jag! hade Nationellt i Svenska, muntlig presentation! Gick riktigt bra. Tycker jag iallafall!
Nyss käkat underbar tapas middag hemma hos Love. Är super mätt!
Sen skulle vi lyfta nån sak och min nagel (håller faktiskt på att spara ut dom!!!!) Sen klippte Tina topparna påmig, känns jätte fräscht! syns knappt så orkar ej lägga upp nån bild :) Vill bara tillägga att jag älskar min lilla Love boll! Ha det bra söta bloggläsare! Imorn ska vi till sthlm! :D

Bloggfix + egobilder

Har suttit och pysslat med bloggen i flera timmar nu! Får till "the basics" m
 
ed allt jävla små pill" som det rosa som fortfarande är kvar och texterna i sidan.. Orkar inte mer nu iallafall. Ska bädda ner mig i sängen och äta apelsin!
Får småfixa med bloggen i helgen eller nåt.
När jag kom hem idag så kände jag bara för att ta kort på min outfit. som laddar upp några nu!

Kladdkaka tips!!

Första lektionen, historia. Inte direkt mitt favorit ämne. Men det har inte massa formler och tänkande osv.
Var tvungen att ta med lite kladdkaka. Gjorde den med Love igår, vi hade i Jordnötssmör. Ett super tips faktiskt! Sjukt gott.
Inte så jätte mycket lektioner idag , utan det är ganska lugnt. Skönt!


Dö matte!

Gjorde typ rumpa-mage-lår övningar igår kväll! Ville dela med mig av det. Så ni vet.
Sitter på matte lektionen nu. Känns som tiden står stilla! Blääää
Så jag och Daniel och jag kollar youtube och Facebook! Wohoo. De roligare iallafall. Fan fastnar man på en uppgift så är allt förstört. Hade värsta flytet för 10 minuter sen men .. NÄ


Kvarnen, Strängnäs

Satt en stund på förmiddag, innan jag började, uppe vid kvarnen med Emil. Var jätte mysigt! Satt och snacka och bara tog de chill. Sånt behövs det med. Plus att det var super bra sol där uppe! :)


Mycket studier nun

Kanske lite bättre bild på håret nu. Så ljust ute så blev inga bra bilder.
Ska snart börja skolan, har en lektion idag som är rätt chill men ändå jävligt onödigt! Ska göra klart mitt tal också. Så mycket plugg! Orkar ej! :D


Inte arg! Bara.. Inte så positiv

Måste bara skriva av mig lite känns det som! Måste berätta för omgivningen. Jag har haft en del vänner, som jag faktiskt brytt mig om och älskat att umgåtts med (tjejer alltså.)
Men jag kan fan inte umgås med tjejer!! Dom är för komplicerade!! Jag fan dör!
Allt detta skitsnack och knullande och svikande. Umgås nästan bara med killar nu för mina närmsta tjej kompisar bara svikit! Jag tröttnar, säger till och dom fuckar ur och säger att jag har aggressions problem? eller kanske till och med att jag har skabb? Jag har för fan inte vart utomlands på 4 år era jävla pulver!
Sen med dessa jävla rykten? Helt seriöst! Vissa människor är bara för upptagna med att snacka skit om andra människor så de fan roligt åt det. Visst kanske har er rykte, men om man inte ens träffat mig, snackat med mig? Då ska man hålla JÄVLIGT MYCKE KÄFT.
Fan dra åt helvete alla slappa jävla tråkiga fittor som bara bryr sig om erat hår och att suga kuk!!!!
@&:!?¿#[%£
Sätt er och snurra på mitt långfinger. Morr.


Nails again!

Gjorde naglarna, har inte gjort mönster på hur länge som helst! Så det är fan skitsvårt!!
Har inte känslan kvar att måla så futtigt!
Men men, är back med massa nagel designer så ni vet nu! Skriv nånting ni vill att jag ska göra?


Har det bra!

Kan bara säga att jag har det sjukt bra just nu! Gick jätte bra att campa. Var super mysigt. I morse så gick vi en lång promenad med hundarna i skogen. Super soligt och fint. Bjuder på bilderna;)
Sen var vi hemma hos Loves farmor som fyllde 73, käka massa gott och fikade.
Är jätte trött nu men ska nog göra något snyggt på naglarna hade jag tänkt:)


Sock bun och ost tallrik

Skulle ha bloggar igår men vart så fast i serie i Loves säng. Hans mamma hade köpt ost så hon kom in med en liten ost tallrik. Så söt, jag som ÄLSKAR ost också! (efter Love då..;)
Idag spenderar jag min eftermiddag och kväll på Malmköpings camping. Har hämtat ut husbilen så blir första natten idag då:)
Såg på massa bloggar att dom gjort "sock bun's" så var tvungen att testa. Vart väl helt ok för att vara första gången?


American Horror Story

Ny serie! Fuck "Walking dead" den serien har blivit katastrofalt dålig! Bara intriger och knappt några zombies. Tips? Sluta kolla efter season 2!
"American Horror Story" är det nya, bättre, läskigare, sjukare och som faktiskt håller sig till en och samma sak hela tiden (nu i season 1 iallafall).
Om huset som kallas "the murder house" vill inte säga mer. Har suttit fast klistrad framför serien hela dagen!
Jag som faktiskt hade tänkt att göra något..
Eller?;)


My skin care


Cyklade !

Tog en cykeltur nu på kvällen med älsklingen. Han hade så mycket energi och ville ut och springa! Skönt att komma ut lite. Första gången på cykeln i år! Snart kan man väl börja cykla till skolan. Lite varmare får det ta och bli kanske:)


Shopping dag

Var och shoppade igår med Love och mamma. Älskar outfiten!! Trasiga jeans och amerikanska tröjan!
Köpte lite standard saker som behövs, ögonbryns penna (som inte är svart!), mascara som jag har hört är bra, nytt puder behövs alltid och sen så slog jag till på blondering. Ska försöka mig på det ikväll, med Love då förstås! Godnatt folks:*


Middag med Lova och Love!

Var ju hemma hos Petra och Pontus igår, käkade snitzel och sen bjöd dom på kladdkaka!
Dom har ju en liten söt bebis, Love vart lite kär. Okej! Jag med.. Men måste vänta minst 4-5 år till på att få en liten bebbi! Hihi..


RSS 2.0