Europaskolans student bal

Det var verkligen en upplevelse att få gå på en riktig bal på Sundbyholms slott. Dock så dog min mobil, så vart inte så mycket bilder. 
Var riktigt fin mat, super trevligt folk, vals och mycket annat roligt! Innan vi skulle åka limon så tog Kevin tillfället i akt och frågade om jag ville förlova mig med honom. Helt fantastiskt.. jag är ordlös.. jag är nu förlovad med världens finaste man!! 
 
 

Nagel fixar dag!

Torsdagen bjöd på nagel fixning. Anna och Frida skulle ha fixade naglar innan balen såklart!
 
 

Äventyr i skogen!

Tisdag morgon var det uppsättning i kanoterna för att paddla mot Krampan. Där skulle vi campa i små vindskydd och laga mat. Var super trevligt och kul ute i skogen. Vi fick även små uppdrag så som att orientera, vilket blev ca 1,6 mil och vi skulle ha paddel tävling i grupp, vi vann för vi var så grymt snabba! Efter en härlig dag, kväll och morgon så hade man inte bara ont i hela kroppen efter alla aktiviteter utan även fått solen i hela ansiktet! 
 
 
 

En vecka har gått..

Gud så fort tiden går! Helt galet. En vecka sedan förra inlägget och det är bara några dagar kvar till studenten. Så mycket som har hänt och så.mycket jag inte delat med mig av, som ni missat. Men men, nu sitter jag i köket med min man och tänkte blogga lite om den fantastiska veckan jag haft!
 
 

Online pizza är det bästa

Igår var vi hos Emil och Josefin och krökade lite, spela kort och lyssna på musik, var en super trevlig kväll. Vi sov kvar där och imorse beställde vi hem online pizza. Var jätte kul att träffa Emil och Josefin igen, så längesen. 
 
 
 

Nya Godispåsar??

Vi var och handlade godis idag och inne vid godiset fanns super söta små godispåsar! Om man jämför med de vanliga påsarna så är ju dessa så mycket bättre! Man brukar ju bara plocka på sig annars men nu skulle det egentligen bara räcka med en liten påse. Jag vart lite små kär. 
 
 

X-Box One

Kevin och jag var på tuna park i dag och köpte ett nytt X-box one. Så duktigt bra kvalitet. Plus att vi fick en specialare "Day One". De spel som såldes allra första dagen är signerade med detta. 
 
 

Friskare

Nu börjar jag äntligen känna mig friskare! Har varit lugna hemma dagar med Kevin då han också blev jätte sjuk nu i veckan. Vi har segat framför tv (självklart), lagat mat och gjort fruktsallad. 
 
 

Ny kärlek på naglarna

Som rubriken lyder, jag har funnit en ny kärlek till alla nagelack från Isadora. Dom ha så härlig mjukhet i lacken och dess borstar är breda och bra, man behöver bara dra en gång för ett snyggt resultat! 
 
Dessa lack har jag på naglarna idag. Vart en favorit till min nyaste Sugar Crush. Två lager, ett svart med blått skimmer och en härlig socker textur. 
 
 
 

Sjukling från Bryssel.

Hade en helt fantastisk resa i Bryssel med mina vänner från skolan. Den sista kvällen var bäst då vi vart bjudna på middag av lärarna. Revbensspjäll och öl efter en hel dag i den vackra staden Brugge. Satte ihop några collage åt er.
 
Hemresan gick super bra, Kevin kom och plockade upp mig i Mariefred iklädd sin snygga röda skjorta och fixat hår. Planen var att jag skulle jobba hela helgen, vilket för mig absolut inte skulle vara något problem. Lördagen var bra, bara att jag nös hela tiden. "Pollen" tänkte jag! Men på kvällen vart det värre. Jag nös så mycket att jag började blöda näsblod, fick feber, ont i magen och huvudvärk. Att vakna på söndagen var hemskt. Försökte somna om men gick inte, så det blev inge jobb. 
 
Vart hemma igår och idag från skolan pga förkylning. Börjat få ont i hjärtat/bröstet av allt hostande och nysande, så mamma ska lyssna på lungorna när hon kommer hem.
 
Sitter nerbäddad nu i soffan och kollar på Caesar Milan och äter russin.
 
Puss på er och krya på er ni som också fick sjukdom från resan!
 
 
 
 

Hello Brussels!

 
Nu är man stationerad på ett hotellrum i Bryssel. Var en bra resa hit med flyg och tåg. Först åkte vi för långt med tåget så vart lite krångligt att hitta tillbaka. Men tillslut så! 
 
Igår var vi ute och åt i området Delirium, snacka om att dom kan ta betalt. Haha, testade musslor för första gången också, var inte riktigt min grej men var inte äckligt! 
 
 
 
 
Idag var det lång stads vandring från 8.30 till ca 12.30. Vi kollade på kyrkor och ... ja, hus typ, var helt okej. Käkade en döner på väg tillbaka till hotellet. Ligger i sängen nu och vilar upp mig för nästa aktivitet, Europa parlamentet! Är riktigt bra väder här, nästan 22 grader och stekande sol. Inte dåligt! 
 
 
 

Super krämen!

Nytt inköp av en super kräm. Den ger fukt, lyster och man blir alldeles mjuk. Kärlek!
 
 

First try rhinestones!

Nu ikväll så testade jag att använda mina nyinköpta saker. Bland annat filarna, som var riktigt bra! Man kommer åt överallt och dom tar hur bra som helst, men testade även "tipptejpen" och stenarna. I början var det knepigt men det kom efter en liten stund bara! Nu är man tipp topp på fingertoppar.
 
Skrev även klart mitt tal som jag ska ha imorgon på svenskan, hade värsta flytet, så skönt med det absolut sista rycket av plugg nu. Puss godnatt! 
 
 

Nya klorna

Haha nejdå, inga klor direkt! Utan mer som en naturlig nagel bara. Ville dock ha längre men det känns så knepigt i början. Har haft mina naturliga naglar i några veckor nu och man tappar liksom greppet om hur man ska ta i saker när man satt på förlängning igen. Men det kommer. Så skönt att fått dom fixade. Gjorde det själv och tog ca 2 timmar från att jag tog fram allt, mätte ut tipparna tills de var färdiga med ett lager av Isadora's Pearl white :)
 
 

Hårfärgning

Jag har jobbat hela helgen, började tidigare på lördagen och nu ligger jag hemma helt slut efter en lång helg. Har dock väldigt mycket att göra. Biologi, fysik och svenska! Mycket nu. Men det är bara att kämpa på.
 
Igår så fick jag och Kevin upp skapligt och han hjälpte mig att färga håret. Så nu är jag back on track med brunt. Det vart riktigt bra, i både botten och längderna. Jag var lite skeptisk först. Tänkte "Oh shit, Kevin ska färga mitt hår.. kommer bli färg överallt!!" men det var så fint så. Hihi!
 
 

Egen jordnötssås var gott!

Var en super trevlig valborg. Vi var hemma hos Kevin och bjöd över några par, grillade och drack lite vin. Det var så kul med massa folk som bara var, alltså, några lagade mat, några lekte med hundarna osv. Vi käkade vid kl 10 på kvällen så vart rätt sent. Men var så mysigt. 
 
Fredag var en riktig slappar dag bara. Men vi bestämde oss för att testa på att göra en egen jordnötssås. Fan vad god den blev! Vi hackade egna nötter, massa kryddor och grejer och lät det koka ihop. Smaskigt, gjorde kyckling och ris till också. 
 
 

RSS 2.0