Min Egentid!

Torsdag och fredag vart två riktigt bra Mly dagar! Tände ljus, gjorde nudlar och kollade på Vampire diaries. Sen har jag hunnit med att fixa naglarna för första gången på ett halvår och faktiskt fräschat till mig och färgat håret! Underbart!
 
 

Basket med grabbsen

Efter en brakfrukost så drog jag in till stan och fikade lite med bästa. Sen kikade Marcus och sa att jag skulle komma och spela basket! Vilket jag gjorde, tills det blev kallt. Då drog i och köpte hårfärg och chilla hos Rasmus! 
 
 
 

Första träningen på länge!

Imorse så var jag inte alls taggad på att dra till skolan! Låg så himla skönt i min säng. Varmt, mysigt.. som på moln. Ni vet känslan när man har det så mysigt i sängen och man sticker ut ena handen för att ta mobilen eller något? Så är det svinkallt i rummet så att man får en hjärtattack. Well, kom upp iallafall! Kevin hade skrivit ett långt meddelande om massa kul saker så vart jätte glad! Han gör mina dagar även om jag inte är med honom! En riktig man ♡
Direkt i skolan, 4 timmar fysik nationellt, gick inte bra! Men gick inte helt åt helvete heller.
 
Efter skolan drog Jonas och jag och tränade. Kan säga att jag inte mår bra i kroppen efter det passet! Haha fy fan va han pushade på, men jag är ju så jävla slö så hade ändå in klarat det själv! Great 
 
Ska ta och ladda upp för lång ledigt! Tors-Sön, ska förmodligen spendera mesta tiden inomhus för ska bli dåligt väder. Ska ringa Kev nu och bestämma något med honom. Blir alltid bra med honom :)
 
 
 
 
 

Lite shopping

I söndags följde jag med mor och far till Tuna Park när dom jobbade, drog med mig Frida och shoppade lite!
 
 

Det värsta är över

 
Var ett viktigt riksprov i Kemiprov imorse, hade sovit ca 2 timmar inatt så jag såklart och sov bort halva provtiden men får se hur det blir med det. Var iallafall en riktigt varm idrott sen! 
Till middag vart det Subway och sen gick jag spontant ut och plocka blommor. Kände för det, kände också för att fixa naglarna men vart inte av! Får ta det imorn eller i helgen. Vill göra nåt... spektakulärt igen. Får se hur det blir.
Imorgon ska det tydligen bli varmare än denna dag, bara ta sig igenom den, tre prov och två veckor!  Sen är det LOV!
 
 

Dagen som hette plugga

Vaknade imorse, kände mig helt tung i kroppen men jag kom upp ändå och tog på mig morgonrocken, gick fram till spegeln och drog på lite conceler. Vart en macka med ost till frukost. 
I skolan var det direkt ett engelska prov där vi skulle skriva om det teknologiska samhället, skrev 450 ord. Dagen i sig vart till att plugga kemin inför imorgon så efter ca 2 timmar "intensivt studerande" drog vi ner och spelade volleyboll med FÖ12.
Nu sitter jag i soffan efter en tuff kväll på jobbet. Nyss tvättat av sminket, ätit lite och borstat tänderna. Känner mig tyngre än vad jag gjorde imorse, men ska sova nu.
 
Blir kanske bättre imorgon.
 
 
 
 

Jag vill... och det .. juste det där!

Fyfan! Känner att jag måste ta tag i mitt liv! Ge mig egentid!!! Lever konstant i min jävla telefon, kollar hellre om någon skrivit eller att kolla på instagram om Frida, Madde eller nån annan lagt upp nån ny bild, än att sova.
Tog nyss en dusch och tvättade håret, rakade benen och hade inpackning iallfall.
Men jag vill ha mer tid till att tillexempel..
 
- Faktiskt gå till gymmet, känna mig varm och svettig. 
- Smörja in mina ben
- Måla naglarna i regnbågens färger igen
- Sätta mig och bara njuta av solen
- Försvinna in i någon bra och ovettigt bok
- Ta en fika med mina vänner
- Åka utomlands eller boka hotell med Kevin ♡
- Ta ett bad med massa bubblor
- Sätta på Lars Winnerbäck och sjunga med
- Åka på en shopping runda med tjejerna
- Städa iordning mitt rum
 
- Jag skulle bara vilja ha tiden till att faktiskt prata med dom personer som jag bryr mig om och vill ha kvar i mitt liv. 
 
Allt det här,  den tiden man verkligen vill ha och som är den tid som faktisk uppskattas och drar ner stressen försvinner på internet, kik, instagram, Facebook bla bla bla.. Är riktigt synd för det är den tiden man behöver också. Med varandra och speciellt med sig själv! Fast är ju lov snart så så får passa på att ta allt det då! 
 
En dag i taget!
 
 
 
 
 
 

Underbar helg!

Tänkte skriva lite nu innan jag ska sova bara. Vart en schysst helt med riktigt bra väder! Strosat runt i shorts dom timmar som varit ute i solen. Jobbade både igår och idag. Var dock inga långa pass så hann hem igår innan solen ens börjat gå ner! Kevin kom över också så drog vi ner hela familjen på stan och käkade och drack lite vin. Så imorse när mamma och pappa hade åkt och vaccinerat så passade vi på och göra jätte god brunch med bacon, mackor och smoothie!:)
 
Pluggat endel, skulle gjort det idag också men vart så att jag somnade typ dirr i soffan när jag kom hem. Känner mig fortfarande risig i kroppen. Hoppas det blir bättre under veckan!
 
 

Nu äntligen!

Nu äntligen är min kära telefon tillbaka i mina händer och sitter som fastklistrad vid ansiktet igen. Har vart några stressiga dagar, börjar dra ihop sig emot slutet nu! Nästa vecka och veckan efter det är fullpackad med prov, prov, prov! Står mig upp i halsen och kommer snart rinna över, men det är bara att bita ihop.
Inte så mycket mer att säga om det. Blir bara tråkigt! Men å andra sidan så har jag nu blivit medlem på Balanze och ska dra igång med träningen "som aldrig förr" så fort min förkylning eller vad det är, gått över!
 
Fick iallafall träffa min bästa Kevin idag! Är typ fortfarande glad för det. Han får mig verkligen på andra tankar som ingen annan gör! Älskar honom så mycket!♡ Vi kollade på matchen Sverige - Slovakien och Sverige vann som förväntat med 3-1.
 
Ska väl gå och lägga mig snart då. Ska såklart ringa till min prins först så jag kan somna glad för att sen gå upp och cykla till jobbet!
 
 

De lovade Berlinbilderna

Nu äntligen har jag fått min dator att fungera helt! Hela datorn hängde sig och ljudet pajade. Men nu har jag som sagt fixat den och fått över alla Berlin bilder. Är en del så kommer inte lägga upp alla! Jag har en lånetelefon nu medans min är på lagning. Fan var jag saknar den! min hjärna, mitt social liv, min kamera!!
Well, sitter nu, hostandes och kollar på hockey matchen Sverige - Norge. Står 2-1 till Svergie nu. Men gissar faktiskt på att Sverige lägger ett till mål! 
Är knappt en månad kvar i skolan nu och det är kanske 6-8 prov kvar!! Dock så det nationella prov och kommer svida till i brallan om jag inte klarar dessa! Men men, snart är det lov, snart kommer lönen och snart får jag träffa min älskade Kevin igen! 
Haha lite kvar nu!!
 
Så! Haha nu räcker det, spårar lite mot slutet. Men vem orkar kolla på träd och hus hela dagen? ;)
 

Hemma från Berlin!

Nu är man efter en helt magisk vecka i Berlin. Festande, underbara utsikter, stunder man aldrig kommer glömma! Ja, min telefon vart fylle-tappad på valborg tyvärr så har en tegelsten som lever ett eget liv för tillfället! Därför har bloggningen och allt annat som att försöka ha kontakt med Sverige, instagram osv inte funkat alls! Haha
 
Men men, nu sitter jag i soffan med min prins och käkar fruktsallad efter en långpromenad i skogen! 
 

RSS 2.0