Vad är det i kroppen ?

Imorgon är det "veckoslut" och helgen börjar. Har massa roliga planer från fredag till söndag. Ska inte jobba. Har någon knäpp sjukdom som spökar i kroppen. Känner mig inte alls bra! vilket gör mig lite deppig för jag vet inte vad det är.. Ska boka tid med doktorn imorn. Som tur är så har Pappa tagit hand om mig hela dagen och nu kom Kevin över och pysslar om mig ikväll! Hihi.
 
 
 

The Perfet Boyfriend

Ingen är perfekt! Varken till utseendet eller personlighet. Men vissa saker gillar man mer än andra saker och om man har mycet av de bra och positiva sakerna så kan det faktiskt i stort sett räknas som perfekt.
 
Killen som tar en i handen när man bara ska gå och handla. Som håller om en när man står i kön till bion. Som slänger ner en på sängen och pussar en över hela ansiket. Han som bara kollar på en och ler ibland, som kan skämta om allt och som skrattar mycket. Han som man kan bråka med och vara irriterad på men som bara sitter och ler och sedan kysser en. Han som lägger handen i nacken och kollar en i ögonen. Som kan umgås med sina och ens kompisar utan problem. Som tycker det vore kul att ta med en till gymmet. Att han säger att han älskar en från månen och tillbaka utan annledning, som kan gå på fest med en eller sitta hemma och mysa i soffan med tända ljus. Han som skrattar om man fiser eller gärna tar en prommenad någonstan. Han som bara alltid finns där. Som inte behöver säga något men som bara visar sig förstånde.
Honom, älskar jag!
 
Sen om han har bruna, blå, gröna ögon, som är längre eller inte eller som har brunt eller slingat hår. Det spelar ingen roll. För mig räknas personligheten til största del!
 
 
 
 

Dåig update

Mobilen har självuppdaterats av någon jävla annledning så Kik, Facebook, Spotify, Blogg m.f hade försvunnit. Sen nu när jag laddat ner det igen så funkar inte appen. ALLS. Min daor har crashat den också så sitter vid min lilla skit skoldator nu.
Bara så ni vet why det är dålig uppdateing atm.
Puss såläng!

Lördag kväll med min bästa Mamma!

Vart knäppt väder denna vecka! Det var snö i två dagar, sen slaskt i två.. Sen blåste man i princip bort här om dagen och sen var det skinande sol? Well, något positivt med solen som var där i ca 20 min iallafall! Mamma plockade upp mig efter jobbet för några timmar sen. Jobbade 10.00-14.30 Kassa,Shop,Kassa,Kassa. Sen drog vi och solade. Pasadiset där! En evighet att bara tänka på sig själv när man ligger där. Ska duscha, fixa migoch dricka upp, sen ska mor och jag ner och käka på Harrys efter att jag skrivit klart. Ska bli jötte mysigt att bara ro om mamma en hel helg nu när grabbarna är borta! Love ya'll !  

Fått mycket gjort!

Jobbade i ondsags efter skolan. Var helt slut i hjärnan så pallade knappt med det! Hade pluggat kemi HELA dagen känndes det som.. Men men, vaknade pigg på torsdagen och gick och tränade med grabbarna efter skolan. Så jävla skönt. Körde ben, några övningar. Gick jätte bra och fick ingen värsting träningsvärk faktiskt! Så Kom Kevin över på kvällen och sov här. Båda halvsov (som vanligt) i soffan framför favorit filmen Wanted och igår på morgonen innan skolan klippte jag mig! ... Har verkligen var fullspeckat schema den här veckan! Men fått mycket gjort och det känns helt underbart! 

Stand up.

Känslan av att känns sig starkare och starkare varje dag är underbar! Kom till skolan idag och det första någon sa till mig var "Mår du bra?" "Du ser glad ut!" Att mina vänner faktiskt märker det också känns helt underbart! Blir bara gladare och gladare och allt bättre! Skolan kanske är ett stort steg kvar, men det är på bättrings väg nu när huvudet äntligen är på skaftet igen. Ser ni det blåa bakom dom gråa molnen? För det gör fan jag! Och jag älskar det!

Fyller ut vardagen

Haft en riktigt bra dag idag! Hade en riktigt svår matte lektion på morgonen, efter den gick jag och fyllde i fransarna med 1,5 mm så dom är lite tunnare och finare nu! innan var dom så himla stora och svarta! Haha, men det var kul. Hoppas jag vänjer mig bara. Sen hade vi ingen engelska så åkte ut en stund till Kevin och spelade spel med han och hans mamma. Så vart det en del plugg nu på kvällen. Gjort ca 40 uppgifter av 57! Så ligger i god fas till provet nästa vecka. William kom också över en stund nu på kvällen och snackade. Mina mungipor pekar bara uppåt nu om dagarna! När jag inte är hungrig dock.. Då jävlar! Haha.Hoppas det blir en lika bra dag imorn, ska jobba också!

Tack!

Vart ska man börja? Helt ärligt?
Livet har tagit ett språng rakt upp i luften så att det pirrar till i magen, ända ner i tårna. Bara för att vänta och få se var man landar. Det ser dock jävligt bra ut med tanke på hur det är nu! Har genomgått en depression, där varje kväll, har min känslor tagit över och jag har inte vetat var jag ska ha tagit vägen. Inte ens i mina drömmar kunde jag fly! Men nu är det bättre. Mycket bättre och det blir bara bättre för varje dag som går! Jag har speciellt mina vänner att tacka som har sett mig under denna period och som gett mig en annledning till att skratta, le och vara glad!
-------------------------------------------------------------------------------------
Tack Linnea för att du kramar mig varje dag i skolan. Tack Daniel för att du ger mig råd, ser mig när det behövs och lyft min blick mot högre mål. Tack Mostafa för att du får mig att skratta. Tack Marcus för att det alltid går att ringa dig när jag behöver prata. Tack Kevin för att du har hjälpt mig att inte tänka på allt det dåliga. Tack Petter för att du var där genom det värsta. Tack William för att du har pratat med mig när jag ringt och varit där för mig när det vart svårt. Tack Jonas för att du får mig att le i skolan. Tack Love för att du har svarat i telefon och pratat vett i mig när jag behövt. Tack Marian för att du försökt hjälpa mig och fått mig tänka på annat. Tack Line för alla bra dagar med dig. Tack Frida för att jag kan vara mig själv med dig. Tack Sanna och Rasmus för att ni är som ni är. Tack Connor för att du är rolig och får mig glad. Tack Rasmus för att du skriver ibland och får mig på bättre humör. Tack Hedvig för alla gånger du kramar om mig. Tack Lucas för alla gånger vi pratat. Tack Oscar för alla gånger vi pratat på bussen. Tack Max för att du bara är där.  
 
osv.
 
 
Tack för att ni bryr er!

Wonderful weekend

Haft en underbar helg! Inte haft så kul på länge. Kevin kom över och sov här lördag, vi spelade poker hela familjen och käkade tacos! Fan vad gott det är. Sen vart vi lite onyktra och somnade till Tokyo Drift. På söndagen så fyllde Oscar 15! Grattis brorsan! Han bestämmde att vi skulle åka till Erikslund i Västerås, så jag övningskörde dit hela familjen och Kevin. Så käkade vi god mat, shoppade lite åt brorsan sen åkte vi hem. Skulle försöka kolla på den väl omtalade "Återträffen" men den sög! Så usel film. Försökte därför sätta på en annan, men den var fan inte bättre.. Vart tillslut väckt vid 12 när filmen var slut så gick vi och la oss.

Lyckad fredag!

Efter en lång dag med lite rehab så är man återställd! Fy fan va kul jag hade igår! vart en riktigt lyckad fest!! Tack till alla underbara människor som var där och speciellt till Linnea som jag gick dit med!
Ni får lite selfies! Puss























Motivation?

Något sorts trend som jag har genom livet försökt att bryta är just "Ex kan inte vara kompisar" Det tar slut på något vänster, en tappar känslor, en annan vart otrogen eller så har man helt enkelt inte lust till ett förhållande. Men vad den än är så säger man ändå att NEJ, ni kan inte vara kompisar, det kommer aldrig att gå! Jag själv har haft 3 stycken förhållanden som jag vill kalla seriösa. Man tampade i början med att komma över och känslor hit å dit. Men en av dom idag är en av mina bättre vänner. Den andra går det upp och ner med. Men vi är ändå vänner. Jag vill inte säga att vi är osams men som sagt, upp och ner kan relationer gå ibland!Den tredje tampas jag med fortfarande, men ser att "bakom molnen så lyser solen, bla bla bla"..---Det jag ville försöka komma till är att man ska måste försöka respektera varandra och deras tankar/känslor. Gäller inte bara i förhållande, en vän eller ett ex då. Utan alla!Jag själv kan ju säga att jag inte har varit den bästa på att respektera folk genom åren. Men jag är fan så mycket bättre än majoriteten. Jag tampas med mina problem lika mycket som andra och då kommer jag till andra punkten! Man måste låta varandra ha sitt space. Inte bara respekt. Utan om mina vänner är dina vänner och vi inte pratar så betyder inte det att vi stalkar varandra genom att kometera samma väns bild eller status. Respekt och space!
Dags att inse att man har ett underbart liv, dags att gå vidare, dags att inse att det inte blir bättre än så här. Lägg det på hyllan for now! Plocka fram det sen igen när du bryr dig!
Over and out.
 

Walla det går bättre (y)

Snart mitten på mars, solen skiner och blommorna blommar! som att allt ska vara bra då? Nej! skolan suger livet ur mig och känslorna rinner över dagligen! Men jag har så underbara vänner! Klassen är anledningen till att vilja gå upp på morgonen och de andra vännerna är där så jag kan sova! Bara att inse att livet är värt så mycket mer än att gråta och annat jävla skit som man gör när man har känslor som .. blä! Fuck det bara! Livet är underbart och jag har det hur bra som helst just nu!
**
Var och shoppade med Marian i Eskilstuna igår, var riktigt kul att få komma bort från hålan lite:)












Mar. 09, 2014

Haha, hatar när man bloggar från telefonen... är så lätt att missa lägga till bilderna! :D
















Mar. 09, 2014

Födelsedags kalas hos wille i fredags, fan va kul det var att få komma ut lite från verkligheten. Vart väl inte dyngpackad.. men lite go och rund om fötterna blev man!
Jobbat i princip hela lördag och söndag, wille skjutsade hem mig nu efter jobbet vid 6-7 :)
Igår skulle jag egentligen åkt ut till Mariefred till mina fina tjejer, men var skapligt trött, små bakis och fortfarande halvsjuk! känns bättre idag. Tror att Kevin kommer över snart också! han skulle ut på vandring först ?? haha:P

Tiden går fort när man är sjuk?

Oj.. Jävlar! klockan är redan torsdag! Fan va tiden går när man har kul! Dock så har jag vart sjuk hela veckan. Jobbade varken förra onsdagen eller igår. Men är på bättrings vägarna. Började med sjukt illamående, gick över till brutalt halsont, sedan irriterande rinnsnuva och nu har jag lite av allt mixat tillsammans med en huvudvärk! Underbart! Well, I tisdags hände det roliga grejer! ögonfransarna förlängdes och hittade en köpare till min gamla iPhone. Onsdagen vart en halv skoldag med lite plugg och idag var jag på en lektion imorse och har sen efter det suttit och kollat film i soffan med pappa min.
Jag har ungefär druckit i genomsnitt 8 koppar the om dagen denna vecka och som sagt, bättre tider är på väg!
☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Ögonfransarna är helt underbara! Vart väldigt långa, svarta men på något sätt "naturliga". Kostade ca 700 svenska riksdaler och tog ungefär en och en halvtimme på bänken. Det bästa med dom är att man kan bara vakna och man ser as sexig ut! Det sämsta som jag har träffat på under dessa dagar va när vjag duschade och fick vatten i ögonen .. mardröm! man kan inte gnugga sig som vanligt! utan fick stå och halv blinka med tops för att kunna få upp ögonen!! Va därför nere på byn idag och köpte nya avsminknings servetter med aloe vera. Blir säker bra.
Imorn är det kalas! lite firande för bästa mannen, munken, oskulden Wille som fyllt 18! Grattis du!
Puss












Man är en fighter

Min helg har vart helt underbar! I lördags övningskörde jag på förmiddagen en runda i länna-åker-stallarholmen. Sen träffade Kevin. Han och jag gick och käkade pizza och lämnade kanterna så gick vi hem till Kevin och kollade got. Super rolig kille! har hur mycket som helst gemensamt! Haha!
Både lördag och söndag sov jag hos Line. Min lilla franska baguette! vi somnade jätte lätt båda dagarna! Börjar bli sjuk. Så vi kollade film som vi halvsov oss igenom! Lyckades komma upp efter lunch idag iallafall. feber, halsont och annat skit med känslor! men man är ju en fighter!














Aztec nails!

Gjorde ju som sagt naglarna igår, höll på i kanske en timme nästan! tog lite inspiration från Google och gjorde en lite egen version av "aztec pattern" på naglarna.
Jag älskar det! Får se hur länge det håller dock!









RSS 2.0