Mly goes-->

Emely--->Österrike :D
'
Fu bicheeees.. dock de jag som kommer plugga mest. Fucking So, Biologi, Svenska.. Shiiit.
Aja. Planet lyfter 06,30 typ.. kuul. Men vi åker om typ en timme t arlanda;) ska slagga där;) myys..?
Menne, kommer nog ej ha tillgång t dator så. Ni får.. läsa annat sålänge;*
'
"Senaste gången jag flygde ngnstans, var t norge med Emil. T hans morbror typ:D
Så dagens--->babe blir Emil Garfield Joohansson. Som tack för alla minnen:) <3"
'
Loveu bloggbebizaaar<3
ä'
<--- PussN
<--- T-Tuttar;)

heeej b-b-loggen

Heeej bloggen;* har fortfarande inte kommit på ngn ny design;/ inte haft tid heller yaao;(
'
Sitter i sängen nu och målar naglarna röda, känner att jag har en kris och MÅSTE platta håret.. Så de ska jag göra snart, Sen ska jag krypa under täcket. Asso de typ fucking minus uteeee;)
ehhm, I går så tränade jag tkd;) de slutade inte så bra så jag har tyyyp sträckt hela rygg muskeln eller ngt;) Skitsamma fett ont ändå med jävla träningsvärk;)
Jag får iinte va inne på facebook, men jag är de ändå;) shhhh säg inget t mamma;*
'
Kvällens babe är Ronja Hertell! För att hon fyller år om tiip en vecka! så grattis till henne!!!;D
<--- loveya;*<3

MADDE

hahah! madde;)
- DU!
- Jag?;s
- JA. DU! BLOGG---> NU!
'
Älskar min pruttfisa;) va skulle jag göra utan henne?;) jag sitter uppe och väntar på att måla mina naglar riktigt blodröda;) favoritfärg på naglarna sen ett tag tillbax, plus att det är fint till juuul;) daaah.
Hahah:) Jag va på !BIIIO! Twiliiight. Dock det var DEL FUCKING 1, och de slutade så jääävla  drogmisbrukande bra så man bara måste se nästa:)
'
Nu orkar jag eeej blogga mera, puss babes;)<33333
DOCK! bilden har inget att göra med inlägget, men texten betyder ngt för mig:) fint!

Artic-->Skabb

<--- !DÅLIG!
Artic Blast va jättedålig!!
Så ni vet;)

Hemma.

Fredagsmys, hemma. Alldeles ub!:)
Kom i stort sätt hem ifrån stan, kollat film med Tim och Andreas'sötnosarna'.<3
Jävlar va sööt Andreas är! jag vill bara äta opp han!!;*
'
Just nu poppas det 'Patrik Isaksson-Hos Dig ÄR JAg Underbar' Jääävla vilken uuub låt!:D
De nästan så att halsen svettas för man sjunger så mkt;s
--och TAGGA IMOOOORN! Ska kolla bio med min mor, sötfis'älsklingen'Madde-Babe<3 och hennes mor;) Det kommer bli Twilight såklart.. STANDARD.
'
Ska snart dra på film, kolla på 'articblast'? är den bra?;s haha, får väl kollla:) betygsätts senare!:)
'
Funderar också lägga in ny design!
Ge jättegärna Tips!! snälla, har beslutsångest när det gäller förjer vinklar och header osv;) Jag kommer personligen att lägga in dess namn på bloggen;)
PUSS! PEACE! and ME!
<---- MUMS!

heyy

Heeeeej Bloggeeeeen! underbart kallt ute och mitt hår är undrebart! hade sovmorron imorse, fett underbart!, awwwh, somnade ganka sent igår, dock mindre underbart. Ska snart tagga skolan;) bussen går om tiip en halvtimme så jag sitter och kollar på Vampire Dairies* Feeet underbart;)
Jag är sjuuukt lessen för att jag inte får tagga t festen i helgen!, aaw. Men sånt är livet. Ska väl sitta hemma och mysa med mina underbara föräldrar i stället;) Feeet underbart;)
'
Skitsamma aww, Ska tagga nu! Puss till facebook <3 lovyaa<3
Idag blire vita höga byxer ifrån gina, en typ turkos tröja som är rätt kort och ett vitt linne;)<3
<---- HÅÅR!:D

Förr?

Hej, de är jobbigt nu:/ asso. Men en snubbe. Och en tjej men hon är bara allmänt jävla jobbig och vill inte ha ngt med henne att göra för.. HON ÄR FALSK!.. hehe.
Menne jag hoppas att jag inte är den enda med kännslan av att ha svårt at glömma någon? alltså, Jag kan hans nummer i huvudet? jag vet var han bor, kan hans efternamn och namnen på hans hundar syster och mamma? Jag vet va han har för fucking tapet i sitt rum, trots att jag bara vart där typ 2-3 gånger.. men. Jag kan inte släppa det. Minsta lilla doft eller om någon ens.. säger första bokstaven så. ASSO tillochmed att nämna en speciell film, eller den där låten.. från mitt första inlägg så.. Fuckar min hjärna och speciellt mitt hjärta ur :(...
'Önska jag kunde leva som förr, utan problem och utan dig.
'
På tal om något HEEELT annat! Jag har bytt hårfärg:)
'
Dom senaste bilderna:) och dom ända typ;) vill inte visa mitt söndergråtna fejs just nu men de kommer upp totala bilder seeeeeen -----------> lol'd
Det blir inget festande för mig i helge:( av många annledningar, menne de är privat och internt typ;)
Ska bädda ner mig nu och äta köttfärsås med spagetthi och ketchup:) Kolla nån film, med min älskade mamma <3

Puuuuuuusss...y

Detta inlägg är ängnat till Ebba Andersson som är en sån underbar bloggläsare;) haha ni ska se min statistik. Har inte skrivit ngt och det har sjukit från 50 ---> 2 haha:)
Men men. I fredags så var jag på the wave.. SJUKT underbart. Dock. Mina föräldrar och polisen kom och hämta mig:/ och mina söta kompisar meeeeen. Det är i stort sett löst nu. Så därför ska jag försöka övertala mina kära föräldrar till att få gå på "Pre-Christmasparty" på lördag. UB.  HOPPAS! för Ludde ska dit. En kille i Sthlm, En riktig shuffle-king! Haha.
'
Just nu sitter jag på spanskan och kollar på en söt pojk som heter Andreas Sanemo! sjuukt söööt å fiiin killepille!:D
'
Jag fick bara (G) på mitt spanska prov. Mitt såkallade kortsiktiga mål är att få (MVG) i spanska.. och nu? ääh. Känns bara som "FUCK THAT, BICHT!
'
Sittar på skolans dator och kan tyvääääär inte lägga upp ngra bilder:( men jag gör de när jag kommer hem!
.. Om inte mamma har bytt lösenord på min data .. hon har ju fan bytt lösen på min facebook ! så skriv ingenting till mig där:/ kan inte va inne och tror inte jag kommer kunna va inne förräns jul.. SENAST! såå, pussgurkor, Tack sålänge , lägger upp bilds sen.! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


The iÄpplepod.. For GREAT sounds of nature

hhhej alla glada! idag ska jag MlY berätta för er om hur mycket jag HATAR skitsnack!:D
eller, nä! jag orkar inte lägga tid på sånt som ändå inte har någon nytta i mit liv. Idag åkte jag buss hem. Skulle åka hem och plugga och då var det de där ögonblicket lixom.. "Tystnaden som uppstår när man går på en full buss" och en till.. "Tystnaden som uppstår när man sätter sig nånstans på en full buss". skitsamma. Bussresor är alltid tråkiga Strängnäs--->Malmby.
Så är det bara.
Just nu sitter jag och hostar lungorna ur mig och pluggar (blogginläggar precis nu) spanska, kemi, biologi och fysik! UNDERBART.. eller?-.-
'
<--- söt!:D
'
Idag var de faktist Ebba's förtjänst till ett blogginlägg:) hon om fram till mej på lektionen och typ vi småsnacka lite, som tjejer gör;) nej men, å sen så sa hon.. "Mlyyyy, kan inte du uppdatera din  blogg" jag tänkte.. --> "ORKAAAAAAAAAAAAAAA" men ändå så sitter jag här och skriver...
<--- and yo! my new iÄppelpod
'
En annan grej jag fatiskt tänkt på är att ni som fatiskt "bryr" er och läser min blogg. (För att ni är så sööööwtaaaah:*)
(-.-')
så ska jag dela med mig av mina tankar och känslor!:) Idag, eller ja. Efter att jag hade vart på "gårn" idag så vill jag bara.. "POFF""FJOOOING" försvinna. Asso inte från jordens yta så! men. Bara vara borta ett tag.
1. Gå i skolan. Plugga och verkligen göra de!
2. Åka hem och städa.
3. Kanske jobba lite hos mamma?
För asso. jag ORKAR inte med alla blickar på stan eller på bussar på gårn eller tillochmed i skolan! Jag orkar inte med allt tissel och tassel bakom min rygg och defenitift inte med alla dessa jävla meddelanden som skickas till mig på facebook om "hur äcklig" jag är? Därför ska jag också sluta med facebook:) (ett tag)
'
Dock.. jag finns på mobilen:) men de förväntas inte att jag kommer ta kontakt med DIG! :*

Rubrik: :(

Det har gått snart 4 månader. Du är fortfarande i varje natts dröm. Dina ögon dina läppa, din mor och dina hundar. "Jag drömmer att jag springer, att jag springer hem till dig. och när jag är där, efter ett dygn. Så är du inte hemma. Därför sitter jag och studerar allt. Röselser, Ljud. Men du var aldrig där." Jag tror jag är besatt av dig. Jag vill inte skriva, eller ta kontakt med dig. Det är de jag vill att du ska göra. Jag skriver med dina vänner. För att veta om du mår bra. Eller om du pratar om mig. Jag kan inte tänka mig att någon annan än du håller om mig när jag vaknar.
Jag hatar att jag älskar dig. :(
<-- min bara min..

2

ASSO! jag hade skrivit värsta inlägget, sen skulle jag lägga till en bild. DÅ ÄNDRADES SIDAN! ALLT FÖRSVANN!
kul. och jag har lösnaglar så de är SJUKT svårt att skriva:(
<-- söt med lösa naglar osv;)
'
Aja, igår var jag på ub.. JÄVLAR vilken sjukt underbar kväll:) allt är att tacka Nelly och Enna.! pussar till dom! <3
<--söta:) påväg till ub:) nyktert!:D
'
aja, har så mycket jag vill skriva här, men så mycket jag inte kan skriva! BARNFÖRBJUDET:D hahha lawl..
' En svar på komentar lite snabbt bara, på mitt senaste inlägg "hawt" så var det någon som sa att jag och Madde inte va kompisar längre. Det stämmer inte! Madde kommer alltid!!! vara min pruttfia:D
Jag har ju inte skrivit på ett tag, jag har bara roat mig av livet och knappt setat vid datorn:D men nu var de faktiskt så att en söt brud, Molly, skrev till mig i facebookchatten att hon ville att jag skulle göra ett inlägg! så de blir lite cred åt henne nu, och pussar skickas till henne:)
hihi. Nej men som jag också sa i förra inägget! jag SKASKA SKA SKAAAA bli bättre på att skriva!!:D Men ja.. fuck dehär! nu ska jag dricka te och kolla film men min brorsa, som för den delen sitter och frågar mig och sex och samlag och hur man.. ah ;) så söt han är;) hihi <3
PUSS, PEACE, OUT.

hawt

haii, längesen det blev nå inlägg:/ menne, jag orkar inte, jag har annat att göra. Just nu så ska jag kolla på Paranormal activity 3 med Ronja, AWESOME.. men fortfarande.
Idag har vart sjukt bra;)
dock lite ont i fötterna sen igår när Frida och jag bestämde oss för att GÅ hem ifrån stan. De är typ.. 5-6 km:/ de va väl kul!:D NEI.
Ronja är så söt, hon sitter och kollar på kissies blogg nu.. hmm? och nyss va hon ännu sötare och sa.. typ.. "jag mår bra för mina tuttar .. " nåntig. De va iaf ASkul.
ja. då säger vi en vecka till nästa inlägg då?:D NEI.¨
<---- haaawt
och juste! imorn blire ub :)

happy i think:)

Skapa ett inlägg, ja
Lägg till bild, ja
Hej:D jag är trött idag, ska baka cheesecake om nån timme nör mamma kommer hem med ägg å skit:/ ska bli med ett lager chokladtäcke och när de är nybakat å klart ska jag beställa grejer ur "dermosil" och "ellos" katalogen:) sen blire att kolla på "X-men" triologin:) Ska också beställa biljätter till "the wave/white night" och kanse biljetter till "twilihgt- breaking dawn" så mitt schema blir tufft idag. + att jag kanske ska dra och träna vad 7;) fast fett skönt ändå. Att komma iväg å träna är ett stort "+" med livet. om de så inte blir, att jag tränar tkd ikv så ska jag väl "Jumpa" med mamma i källaren med "Rock that beat" på hög nivå ;) puss
Bilden ^^ är från i fredas när jag va ute och strosa på stan vid typ 11:) härligt <3

RSS 2.0