Love sov hos mig :*

Inatt sov Love hos mig, de va as kul för han hade sparkat av sig täcket i sömnen. Så mitt i natten så börja vi tjafsa om mitt täcke, asså om vem som skulle ha de.
Har typ tre lektioner idag.
Vädret suger också btw! Det börjar bli plusgrader och blött och regnit! De Inge kul;)


Piercingar!

Här kommer några favoriter som ska beställas hem så fort mitt hål är läkt! Älskar när det är liite blingit och värsta hänget om ni fattar vad jag menar. Men har vissa andra favvoras också;) Alla är från samma sida.
**
http://piercing.nu/
**
Sen så lite större med fina färger och stort hänge-->
Haha, här va lite roligare :)
Sen så fanns det ju såklart MUSTACHER!
 
Man HÄR är den jag beställde, tryck på bilden för att komma in på länken:D
**********************************************
HEJ! Tänkte bara berätta lite snabbt om att träningen gick bra och så. Tränade typ en timme. Lite övningar och sen små pumpa armarna lite;)

En lektion sen träna!

Hade as lång och skön sovmorgon idag! Har en lektion sen ska jag dra och träna! Ska bli skönt, sen ska jag åka hem och sova med Love. Somnade as tidigt igår så kommer nog bli lite svårt att somna ikväll. Men de gör nog inget;)
Har min nya tröja idag, som jag nämnde i vloggen;) älskar den. Tycker de skit fint med Renar:)
Puss


Hej!

Tjena! Ett litet video inlägg. Orkade inte blogga nu på morgonen, hade super lång sovmorgon. Till 13!;)


Fått körkortstillstånd!

YAAY! Har fått mitt körkortstillstånd idag!! Fett nice. Ska äntligen få åka ut och övningsköra. Ska bli jätte kul!
Idag när jag vaknade så hade jag jätte ont i handleden så jag fick Linda det imorse, svullet och grejjor. Inte okej! Jag som skulle träna och sånt!! Fan..
Men ska lägga mig i sängen nu och kolla på lite navelpiercingar med mamma:)


Dagen i Eskilstuna

Vart en jätte mysig dag. Köpte två tröjor och en ny bb-cream. Behövdes. Hittade Ingen ny piercing. Eller jo en jätte fin på Ur&Pen men den va 12mm och den ska va 10mm:/
Så ska kolla runt lite på nätet ikväll. Ska sova hos Love btw! Han ringde och sa att han va frisk!! Så överlycklig! Hihi att äntligen få hålla om min finaste skatt!
'
Juste fick en fråga om vart jag köpt det där "Heiniken" linnet.
De köpte jag på Strängnäs marknaden förra året. Har knappt använt det förut för de har legat i min brorsas garderob! Men nu så:)
Hoppas de bra svar på din fråga :)


Eskilstuna nästa!

Idag ska jag och tjejerna, mamma och Emma, åka till Eskilstuna och kolla kläder! Så där som tjejer gör. Killarna åkte på MC mässan. De tyckte jag de va för kallt för. Ska kanske byta stav idag också. Alltså navelpiercingen, får se hur det blir och får se om jag hittar nåt snyggt!
Saknar min Love as mycket!!! Han har ju legat med feber och halsfluss hela veckan så kommer inte få träffa honom förens på tisdag.. Då ska jag krama alla sjukdomar ur honom!
Men ni får ha en bra söndag sålänge!


Nails

Va tvungen att fixa naglarna:)
så fick bli "sailor" tema. Hope you enjoy!


Wonderful work out!:)

Den här veckan som kommer du kommer för det mesta ägnas åt att träna. Har fått ett veckokort på Balanze.
Idag körde vi mest ben och lite armar och en del streching! Super skönt att komma igång med kroppen. Efter träningen träffade jag Emil, han lira lite gitarr och bah chilla:)
Nu sitter jag på bussen hem och ska äta tacos som mami och papi fixat. Ska väl fixa naglarna och spela ikväll bara. Får se;)


Seriös smoothie

Vi tar det här seriöst! Bästa berriesmoothien. Fan va gott de blev! Ska åka och träna nu. Springa av mig lite!:D


Nu slänger vi bort allt ohälsosamt!:D

Hej! Idag börjar jag mitt hälsosamma liv! Har fortfarande lite ont i halsen, men ska in med Emma och träna! Fett taggad. Åt en brakfrukost med gröt, macka och juice.
Har nyas käkat, solat och ska plocka ihop lite gott nu innan vi åker. Puss


Fett glad idag!

Va ju som sagt svinkallt idag också! Haha förvånad jag blir. Börjar faktiskt längta till sommarn nu. Sitter och tittar på massa kläder och skor som skulle passa. Ah ni vet;)
Va fett glad idag! Sovit länge ju. Så är inte ett dugg trött nu. Ska väl ta och spela nu eller nåt. Orkar inte kolla film!
'
Ska försöka få tag på nån att träffa imorn också;) yes yes! Skönt med helg nu :)


Skolakarn

Tog en sovmorgon imorse! Tyckte jag behövde det. De va ändå bara historian jag missade. Men igår alltså, jag somnade typ vid 9. Sen kunde jag inte gå upp för jag va sååå seg och trött i kroppen. Får se om de blir bättre med dagen eller om jag faktiskt håller på att bli sjuk:(
Ska kanske va en stund med Frida idag efter idrotten. Ska bli kul att umgås med nån! Hihi pussåkram

 


En kul labb!

Hade en lite kul laboration idag, skulle värma vatten med nån ihopsatt elektro-volt grej!;) haha va fett kul.. Bara det att man va tvungen att sitta där i ca 40 min för att få vattnet varmt.
Sen nu hemma så har jag spelat ett tag. Blir fan svårare och svårare, fast ändå lättare? Fattar ni?
Ska bädda ner mig nu och mysa i sängen. Ska väl kolla igenom lite plugg också! Kul kul:)


Minus tjugotvå grader

Haha! Det är ännu kallare idag! -22 grader är det ute!!! De helt sinnes sjukt. Kommer inte ihåg när Sverige var så här kallt sist..
Första lektionen ska jag tydligen göra nåt omprov på historian. De provet vi gjorde i oktober typ. Kommer inte komma ihåg nååånting!:D
Har en två timmars lång rast idag. Ska nog träffa Rasmus då:) kul kul.
Frys inte ihjäl nu sötnosar!


Mår illa!!:(

Efter en lång och jobbig fysik lektion så är jag hemma nu och ska käka lite middag nu innan jag spa plugga. Mår as illa så det blir typ kokt potatis och morötter till middag! Skalar typ för de så illa. Får se hur jag mår imorn.. Har prov. Timat! Ska nog försöka lägga mig tidigt ikväll! Men först.. En låång dusch!


You are creative

Hello everybody!
Det är Lilllördag idag och det är fucking -20 utomhus.. Hur lyckas vädret? Nyss höll allt på smälta bort! Ja ja sånt är livet.
Ska ha matte nu på morgonen, de fett snurrigt! Haha, skriver senare gulls'


Tips till killar!

Hej!
De är jätte kallt ute! Hela 18 minus var det ungefär imorse! Svinkallt.. Men att komma till skolan va inget problem. Har brillor på mig idag igen. Känner mig bekväm i dom:) hihi
Ett tips till er killar där ute som luktar svett och vill lägga pengarna på något bra.. Köp den här parfymen "1 million" den är så sjukt underbar! Satsa på det så får nu brudar, kan inte sluta lukta på den!!


Efter skolan igår:)

Efter skolan igår så träffade jag Rasmus och Erik en stund, käka pizza typ;) sen så drog jag hem till Emil en sväng och typ ah.. Väntade på bussen:)
As kull att träffa grabbarna!
Fan har inte träffat Emil och Erik på länge och alltså.. Rasmus! Fan honom har jag inte träffat på ett år!:D
'
Iallafall, ska nog ta och spela snart! Fett taggad,, haha ska bli värsta LoL nörden nu!:D


Snuvig och ont i huvet!

Idag har jag brillor på! Haha de faktiskt rätt nice. Har ingen styrka i så kanske är lite fånigt. Men jag gillar det!
Jag är fett trött idag! Snuvig ont i huvet och ögonen och bara allmänt seg!:(
Ville inte ens gå till skolan idag men.. Har spanska redovisning med Linnéa idag på spanskan. Sista lektionen också! Sen vid lunch ska jag till tandläkaren!.. Känns sämst det också. Just för att jag är snorig! Haha
'
Har laddat ner LoL i helgen! Ska åka hem och spela de ikväll!


Mer om helgen

Vart ju rätt dålig uppdate enligt mig nu i helgen.. Men har bara umgåtts med Love, chillat hemma, städat och såklart druckit oboy!
Sen igår så gjorde mamma och jag as god rödbets sallad med fetaost och smör.. Mums!

 

 


Vacker dag!

Va jätte fin dag idag! Så efter att ha vaknat bredvid Love och ätit god frukost så tog vi till stan. På vägen till bussen va jag bara tvunget att ta lite bilder! Så himla vackert med frosten och solljuset!
Ja men i stan iallafall så solade jag en stund och nu är jag hemma. Ska mysa med Love nu. Ska väl hoppa ner i ett bad ikväll.. Bara mysa!!

(skulle upp i lördags!!)


Nice dag!

Sista lektionen nu! Sen ska jag hem en snabbis och packa ihop lite saker sen ska jag hem till Love och mysa! Saknat min pluttis så mycket vill bara krama om honom!
Söta Linnéa och Lucas på bilderna;) hihi


Lite bättre bilder på håret:)

Hej sötnosar! De fredag! Underbart. Har tröjan som älsklingen köpte till mig idag. Tycker den är as snygg!! Han kan Love han! Nu ser man mer att håret är svart.
Haha har mina klackskor idag! Haha kommer säkert halka och dö! Men ville ha dom för har inte haft dom på as länge!
Skulle ha en dans uppvisning idrotten idag. Tränat som fan! Men så bah "nej den är inställd!" fuck life jao:*
Haha ha en bra morgon babes


Black häir

Tjena! Svart hår nu, man ser ju dock inte så jätte mycket på bilderna. Men det är fräschare iallafall!
Haha jag kommer nog få städa badrummet ikväll, köpa nytt dusch draperi kanske! De vart helt destroyed.
Ska plugga nu inför spanska provet!! Peace!:*


Resultatet"" kommer imorn guys:*

Hej på er, naglarna har ju gått åt helvete! Hade ju köpt något knasigt bas lack som inte alls var bra! Allt hade ju total krossats imorse! Haha fuck det. Kär på typ lite "nude" lack nu.
Ja iallafall så har jag färgat håret ikväll. Får väl lägga ut något resultat imorn när jag lagt på mig ett lager smink. Haha,
Fick träffa underbaraste finaste sötaste mammsi idag! Knappt träffat henne på 2 veckor av lite olika anledningar:( men så jag är jätte glad nu!!! Hihi ska försöka sova och fortsätta va jätteglad imorn också!:)


Ska vara fadder igen

Hej! Idag har Jalmar namnsdag.
Jag ska vara fadder idag igen, får väl hoppas på att det går bättre idag än va det gjorde i måndags när jag knappt ens prata med dom. Haha
När jag kommer hem så ska jag förmodligen färga håret. Ska bli nice för känner att jag har fått värsta utväxten! De suger.. Men ska iallfall fixa det;)


Naiiils

Som jag sa igår så målade jag naglarna men jag somnade så hann inte blogga om de. Käkade glass med älsklingen istället också.. Men här kommer det iallafall! Silver toppar, eller en manikyr med silver och glitter kan man säga.
Jag börjar typ om 2-3 timmar så sitter i soffan och chillar nu med Love.
Sen är det en lektion matte.. Värt!:P
Haha
Puss


Fika i town

Hej hallå! Är hemma med Emma och Love nu. Vi har nyss käkat paj och ska snart käka glass tror jag. Jag ska iallafall fixa naglarna snart.
Efter skolan idag så gick jag och sötaste Love och fikade på Rogge bageriet.
Ska bädda ner mig en stund nu! Börjar 13,35 imorn! De sjukt! Haha en lektion.. Men sen händer massa annat så, ah..
Men ni får kolla in lite senare om jag fixat naglarna? Oki? Pussiiiis:)


Zzzeg daaag

Va en skön morgon idag, sov as länge kändes de som iallafall. Idag är det ju en lång seg dag och ska ju vara fadder såzzeeegt
Eller ah jag vet inte, dom verkar ju schyssta.
Har mitt nya linne idag, de liiite för tight! Haha men så ska de va!:)


Lite shopping

Vart en as mysig shopping dag idag med älsklingen. Han köpte en t-shirt till mig, fett söt han är:) jag köpte ett linne och ett par trosor. As snyggt alltihopa! Haha jag hittade typ värsta latex byxorna! Haha as coola! Hehe
sen fika vi värsta bullen och nu ska vi lägga oss och sova snart:)
Ska va fadder imorn så måste upp tidigare.. Underbart på en måndag. Eller hur?


Emil and 'Aim for you'r head'


Emil på ungdomenshus

Går dagen konsert va underbar! Först spelade 'Week ends tomorrow' alltså Emil;) de va as nice men deras sångare hade typ hoppat av så.. De va synd. Sen spelade 'Aim for you'r head' scream och growl. Va as nice. Inte direkt min typ men de va en upplevelse att kolla på hur alla fucka ur. Dom bjöd upp Emil, ska lägga ut en video på de!
Sen efter 'AFYH' så va tydligen höjdpunkten 'Constrain' som verkligen visste hur man skulle bete sig på scen!
Haha efter showen så gick jag och Love till donken och tog en glass!


God frukost idag

Skön morgon! Gick upp och gjorde frukost vart två rostade mackor. En med jordnötssmör och en med honung och ost. Sen gick jag och sola och nu sitter i köket. Ska läsa lite, inte gjort de på as länge! Men sen kommer iallafall Love! Ska bli jätte kul!! Ska strosa runt på stan och ta en fika senare. Hihi
Kom på konserten ikväll. Ungdomens hus! 17,30! Peace!


Kvällen plus morgon dagen!

Hej hallå! Käkade jätte god middag idag! Ah ser kanske rätt tråkigt ut.. Men de iallafall (ruccola, minispenat, tomat, oliver, fetaost, avokado, sötärtot och balsamsvinäger. Skulle egentligen vart parmaskinka också men de fanns inte på affären.)
Va iallafall skitgott!!
Ska mysa ner mig med lilla vovven nu, tänker jätte mycket på min älsklings Love:( men han kommer imorn.
"
Då är de även liten konsert i Eskilstuna på ungdomens hus. Emil ska spela så kom kom! 17,30 eller halv 6 som man säger! Puuuuss!


Grattis (igår) till Linnea 17 år!

Hej! Glömde berätta igår att jag och Linnéa sprang ner på Ica och köpte muffins och födelsedagsljus för Linnea Håkansson fyllde 17 år! Hihi va jätte kul för ljusen va tydligen "magiska" så dom tänder direkt när man blåst ut dom! As jobbigt vart. Vart jätte rökigt.. Men muffinsarna va goda iallafall!! Höhö
Sen så plugga jag massa när jag kom hem. Love prutt sov hos mig och nu idag så är historian inställd igen! Två dagar i rad! Fuck life! Haha kunde fått sovmorgon.
Meeen meeen


Mys på Lauras

Sitter på Lauras nu med Lucas, Linneorna, Danielarna och Ellinor och fikar. Snart kommer min latte in. Historian vart inställd så har läst ett kapitel och ska nu bara chilla tills nästa lektion börjar.
Mår as illa! De nå knas med min kropp på gång! Fy fy! Haha


Prueba oral con Linnéa!

Jag och Linnéa pluggar inför vårt muntliga prov i spanska! har de på måndag så måste ju öva massor. Grejen är den att jag ska ju ringa till henne men vi filmar med hennes lur så hon får snacka  en "iPad-Maxi" eller som Max kallar det "iBlock"

Ska ha Fysik nu, sen slutar jag! Peace out! Puuuuuuuss


Utmaningar idag!

Hade ju som sagt en lektion idag, fysik. Gick igenom något nytt och tryck och Pascal. Super svårt men så är det alltid i början. Ska kolla igenom kapitlet ikväll.
Ska ju sova hos Love ikväll så ska åka hem en snabbis nu och hämta penceliiiin. Mot "mutten" om man kan säga så.
Jag och Love utmanade varann med att äta Tabasco. Fyyy! Haha kunde inte andas! Blä blä bläää! Haha:)


Jag har fått-->

Hej hörreni. Är jätte trött idag men har iallafall bestämt att åka på fysiken idag. Vaknade imorse och ah kan knappt gå på toa! Har fått "urinvägsinfektion" kanske ät lite personligt att skriva på bloggen men ah vaff liksom?
Aja jag solade sen efter frukosten och jag får ju inte sola på piercingen. Så jag har fått en blek fläck på! Hihi kul de ser ut:3
Hörs ikv


På sjukhuset idag

Efter skolan vart det istället en lång dag och kväll på sjukhuset. Ska nog försöka sova snart, jätte ont i huvet. Ska skippa halva dagen imorn också, men ska gå på fysiken iallafall. Har tagit bort mina lösnaglar nu också. Det ser förjävlig ut!! Herregud! Haha blääää
Får se hur jag löser det!
Har ätit årets första semla också!! Whoo.. va inte så jättegott, tycker inte om så där mycket grädde!
Ja ha, kram kram!


Prov på morgonen. Great!

Hej gomorn på er! Har inte sovit så länge i natt och nu på morgonen har man ett oförberett engelska nationellt prov i typ 2-3 timmar. Känns ju kul. Ha, jag slutar vid 3 idag så ska jag ta tåget till Eskilstuna till farfar och farmor med Love. Ska bli kul att få göra något och sen såklart att få träffa farföräldrarna! Hihi önska mig lycka till! Peace broh


Ska kolla läskig film..

Sitter i säng. Med pappa, Oscar och älsklingen! Ska snart sätta på en ny film. Hehe fett taggad den verkar as läskig! Plus att det står "based on a true story" hihi läskigt!
Första dagen i skolan! Fett ont i huvet! Läxor, nationellt imorgon.. Kan de inte bli bättre!!?


Feeling mysig

Känner mig lite på mys humör idag. Har på mig mina nya byxor, en tshirt och ett par ragg sockor. Ska ha uggsen också så det blir ännu mysigare. Är fan fortfarande kallt ute och skolan har börjat.. Eller ja dem börjar snart hehe. Mitt schema har inte ändrats så jätte mycket bara det att jag har kemi x2 idag? Whats up with that?? Haha aja hare så gött!


På gång med mannen :*

Både jag och älsklingen solade, körde på 17 minuter idag. Sen nu har vi åkt hem och ska äta lite pankakor. Fett sugen på det! Love fixar grädde och jag steker;) haha yes yes, jag är kung på att flippa pankakor ska ni veta! Haha peace bre


Mys morgon och ska sola

Hej hörreni! Sista dagen på lovet. Mys morgon med Love. Han gjorde frukost till mig och sen har vi bara chillat i sängen heeela morgonen. Åka in och sola snart sen när jag kommer hem ska jag göra lite nagel målning.
Glömt berätta att jag köpt ett par nya byxor, DrDenim från Carlings. Skit sköna och sitter perfekt! Verkligen letat efter sånna och nu så.. Kan jag nog inte hitta några bättre. Hihi bra pris också, 399:- svenska riksdaler!:)
Love på er:*


Myskväll

Har myskväll med Live. Hela huset för oss själva! Nyss tagit en dusch och har nu bäddat ner och börjat moffa b'j glass. Inte mycket att berätta, ska väl sova lite tidigare än vanligare idag. Snart skola hehe. Men som jag sa så ska jag äta glass med Love nu och kolla på "I rymden finns inga känslor"
Peaceeeee!:+


Hemma hos Heddan-->

Heeeej! Är hemma hos Hedviged Linnéa A, Linnéa H, Felicia T och Felicia H. Är jätte mysigt. Har käkat Hasselbackspotatis och kyckling. Vi köpte allt på Ica och sen lagade vi de. Super kul. Har ju inte vart ute på hela lovet så.. Nu äntligen!! Ska väl snart ta och gå och lägga oss. Puuuuusss


Solat snart shoppa!

Har nyss solat i farmors solarium. As nice! Ska sen åka till tuna park med mamma och farmor Maggie och shoppa lite tror jag. Åtminstone kolla ;)
Det är fredaaaag och vet inte riktigt hur kvällen ser ut, om jag ska åka på tjej träffen eller vara hemma. Beror helt på hur farfar mår!
Hörs ikväll då? Kraaaam


Navelpiercing !!

Nu är det done! Nu har jag piercat naveln. Alltså, jag hade förväntat mig att det skulle va som att ta hål i örat så.. Haha de gjorde ju ondare än jag trodde. Plus att jag har lite problem med blod. Tången var värst. När allt va klart va de lungt men sen efter höll jag på att svimma! Inte för att det gjorde ont, utan för att jag har också lite problem med "saker som genomträngt min kropp" haha.. Så jag fick massa blackouts men sen gick vi och käka och nu känner jag den knappt. Ska snart sprita av den.. Går som det går;)
Puss på älsklingen som va med och pusssss på er läsare också!


Pannkaka på morgonen! Check

Hej Godmorgon! Jag är uppe och steker pankakor nu på morgonen. Känner mig så flitig och duktig. Hihi, ska snart åka till Eskilstuna och fixa den där födelsedags saken! Hihiihihiihiiii crazy va happy jag är!


Glass hos farmor!

Är hemma hos farmor nu med Love, käkar glass och kollar på solsidan. Bara chillar. Imorn så händer det värsta grejen! Födelsedags presenten av mamma och pappa!! Åh så taggad!!! Hihi..
Hoppas ni överlever med att jag är lite seg och tråkig med uppdateringen. Men allt går ju upp och ner. Eller hur?:)
Kramar till er fina!


Har haft nada internet men iallafall ..

Har inte haft något internet där uppe så vart lite dåligt med uppdateringen. Men igår så åkte vi skoter. Det var det roligaste jag vart me om!! Måste åka snart igen. Sen på kvällen sköt vi lite raketer pussades lite, åt jätte god mat och spelade spel. Har lite bilder men de typ bara på fyrverkerier och pussande.
Jag har fixat på gelé naglarna också! Ska måla dom när jag kommer hem. Skit niiice!;)


RSS 2.0