Träning!

Känns som att träning kommer bli mer än en del av min vardag nu. Ben, axlar, mage och lite rygg plus extra konditions träning kommer bli mina fokus. Är faktsikt väldigt nöjd över min kropp men har så klart som alla andra tjejer har, komplex över min egen kropp, det är dock onämnbart på bloggen. Är väldigt skönt att träna, skönt efter också! När man har sån träningsvärk i magen att det krampar när man ska sätta sig upp. Det är bara bra!
 
 

Earth Hour

Släckte ni också ner lamporna ikväll? Det gjorde vi, jätte mysigt med massor av ljus!
Sen var det så mysigt för Petra och Pontus kom över med sina små tjejer. 
Godnatt!
 
 

Fredags mys!

Efter skolan i fredags så åkte jag hem till Robin i åker tillsammans med Frida. Super mysigt! Vi snackade skit och käkade god mat. Lite speciell dock för jag har aldrig "dippat" kyckling i sourcream&union dipp förut. Men gott var det! Det behövdes med det sociala stödet också efter denna kämpiga vecka.
 
 

Ny hår färg + Naglar!

Ja jag sa ju att jag skulle fixa tid till det! Nu har jag färgat håret, så det blev rosa... och naglarna blev blåa! Haha en galen kombination som känns lite snurrig men jag är också snurrig efter alla tankar som finns i huvet. 
Well, jag gillar håret iallafall. Puss
 
 

Dagen

Idag har jag bara försökt ta mig igenom dagen, försökt må bra! Så därför har jag suttit framför datorn halvs dagen och pluggat. Skrev ca 1500 ord på mitt gymnasiearbete, samt fixat titlesida och innehållsförteckning. Så skönt! Men är endel kvar tyvärr. Sen har jag skrivit om nästan hela min vetenskapliga text i svenska. Mycket gjort men mycket, mycket kvar! Efter pluggandet åkte jag in till stan och körde en skönt träningspass inriktat på axlar med Moa. Riktigt skönt att träna! Tankarna stannar liksom upp då.
Nu sitter i soffan med Frida. Jag ska fixa hennes naglar alldeles snart. Mina är kaos men orkar inte bry mig! Får fixa det på fredag kanske.. när jag har tid!
Tänkte nog även dra till frisören och fixa håret imorgon om jag hinner, annars får jag göra det själv. Tänkte färga om det. Inte säker än på vad det blir men ska vara en spontanare.
 
 
 

Hair colour?

Ja hej jag hade tråkigt! Så jag laddade ner en app och bytte hårfärg på mig själv. Jag är ju tjej och får efter några veckor hos frisören panik inombords när utväxten tittar fram. Så jag fick en feeling om att köra på ask blont till sommaren. INTE platina/gult/ljust blont, utan mer som den jag har naturligt. Dock så gick inte det så bra att fixa i appen men här är lite bilder!
 
 

Jobb helg!

Hey på er!
Nu ligger jag i sängen efter en lång kväll. Jobbade till stängning först på coop sen åkte jag hem och en liten stund senare kom Frida och Tobias förbi. Super trevligt! Vi drack te och snackade om allt från gymnasiearbete till att förlösa barn..? Well, det var väldigt kul iallafall,  jag har inte träffat Frida på länge. 
Imorgon ska jag upp till jobb igen. Men det som är skönt är att jag börjar kl.3, så jag har hela morgonen och förmiddagen på mig för att göra saker! Kevin, min fina, ska på nån hockey kupp.. men men! Kanske ansöka lite till högskola, fixa naglarna!! Är i stort behov av det! Eller kanske kolla på "Enchanted" som jag velat se ett tag nu.
 
En fråga från "frågestunden" var vart ifrån jag får min inspiration ifrån när jag ska göra mina naglar. Helt ärligt, jag vet inte! Jag "känner efter" vad jag vill ha, sen söker jag på något passande på google och plockar ihop något, Kollar lite på Youtube? En annan sida som är bra är "Pinterest" tror jag det heter, dom har mycket bra bilder. På ALLT!
Godnatt! 
 
 
 

Studentmössan!!!!!

Nu har min pärla kommit! Som jag har längtat!! 
 
 

#selfie

Älskar min nya topp! Tycker den är så så söt. Var tvungen att ta lite bilder på mig själv.. tror jag blivit beroende av att ta selfies, för jag har hört att man kan bli det! :o
 
 

FRÅGESTUND

I'm doing it! Jag har en standard frågestund där ni kan ställa alla frågor ni vill till moí.  Ingen fråga är dum! 

puss
 
 
 

Grillning på Krampan

I helgen så var Oscar hemma! Han fyllde egentligen år den 16 mars men vi firade honom på söndagen. Han ville ut och fiska så vi satte oss i bilen med mat, engångsgrillar och sittunderlag och åkte ut till Krampan utanför Åker. Det är så mysigt med naturen. Helt fantastiskt! solen som lyser och vattnet som .. ja.. det var ju is nu men ni fattar! 
Måste göras om!
 
 

Tuna park adventure

Haha lördagen blev lite shopping på tuna park i eskilstuna. Inget märkvärdigt egentligen, jag köpte lite nya sminktillbehör och en topp bara. Sen brakade kevin på med att köpa fyra nya spel till Xbox. Hela triologin av "Gears of War" och sen Lego Harry Potter. Vi har redan klarat av första spelet och ska hoppa på tvåan på Onsdag!
 
 

Fantastic weekend!!

Oh vad dagarna går snabbt!! Var ju nyss fredag, ellerhur?
Jag bara måste berätta om min helg. Det var helt underbar! I fredags så hade jag och Kevin bestämmt oss för att sova på Elite hotell i eskilstuna och det gjorde vi. Vi åt thaimat och kollade på bio, Focus, med Will Smith. Sen gick vi tillbaka till hotellrummet och bara myste! Det egentligen allra bästa var morgonen efter. Att vakna på ett hotellrum, ljusa rena lakan, solen lyser in och min fina kille ligger brevid. Det är obeskrivligt mysigt! 
Det blev iallfall sen en härlig frukost med våfflor sen mer äventyr på tuna park där vi shoppade lite.
 
 

#Sailnail

Drog på ny gelé och passade på med en ny design också, kör på lite marine'n'stripes nu. Älskar hela designen men är tråkigt att jag inte får raka linjer.. dom ser hemska ut!! Får ta och skaffa "nageltejp"....
Coco
 
 

Bondgårdsdag

Idag var vi på utflykt med klassen till Hamra gård utanför storstaden. Super kul, inte direkt givande och man fick inte klappa kossorna! 
Xoxo
 
 
 
 

New makeup!

Var nere på stan ochh investerade lite nytt! Jag kollar ju smink videos på Youtube och har sätt många, många gånger "real technic" borstarna. Så köpte mig en ny puder borste från real technic. Den är så himla skön! Vill bara fortsätta sminka mig på morgonen för det är så skönt! Köpte även en ny mascara. Den är jätte lätt att applicera på fransarna men tar ett tag innan den torkar så är lite svårt att bygga med den. Annars är den bra!
Köpte en ny concealer, har ju testat typ 5 olika på 2 månader nu men denna verkar faktiskt som den bästa än så länge!! Jo, jag införskaffade också en ny kräm, min hade tagit slut, har inte fått någon speciell uppfattning om den men den är väl skön och bra. Smörjer mig bara på kvällen så tänker inte så mycket på det ;)
Xoxo
 
 

Att vakna..

Att få vakna upp själva i huset en söndag morgon är underbart. Solen lyser in och åh.. så mysigt. Vi gjorde våfflor och bara hade det bra hela morgonen, sen så började jag jobba kl.2. Jag måste säga att jag älskar mig jobb! Tycker det är så himla kul att träffa kunder och sånt. Men i söndags så var det verkligen jobbigt! Kände mig trött i hela kroppen, deprimerad och skit bara! Men jag kämpade på och vissa som kommer in och är trevliga kan göra hela dagen bättre! Så kul ändå!
Testade även "Celsius" för första gången, var väl gott, tycker helt ärligt att man blir piggare av cola zero, plus att det är godare! Men men, skönt att få det överstökat!
 Xoxo
 
 
 

Lördagsmys

Vart en jätte mysig lördag kväll i malmby tillsammans med Kevin. Efter en lång dag på jobbet så kom han och hämtade mig, sen skar vi upp grönsaker och myste ner oss i soffan till Fury. Kevin har ju påbörjat sin deff nu så det blir inte mycket godsaker! (För honom iallafall!) Jag moffar i mig som bara den. Älskar godsaker! 
**
Det var en fantastisk kväll men ljus och mys och att bara få ro om sitt hjärta sådär, det är obetalbart (Säger man så? Haha, alltså att det finns inget bättre iallafall!) Känner verkligen så djupt inne i mitt hjärta och hela vägen ut hur lycklig jag är med Kevin. Det är en underbar känsla som jag inte får nog av!! Han är det ska som hänt mig ska ni veta gott folk! Det allra, allra bästa!!
Xoxo
 
 

Fredagskväll

Var en lång dag i labbet idag. Hela mitt gymnasiearbete bara.. jag vet inte.. men känner att jag vill ge upp. Jag kommer ingenstans!!
Jag älskar Kemi, biologi och lite fysik. Att veta hur allt funkar, även fast man inte kan se allt! Men idag så kämpade jag verkligen men kom INGENSTANS. Från 9.55-16.05 i samma labbsal, håller på med samma sak och käkade inte ens lunch. Nej usch på det! 
Juste! En kul sak iallafall, hade skridskor igår på idrotten. Riktigt kul, spelade inte mycket själv men var kul att stå mitt i! :)
 
Nu ser min kväll ut såhär, Kevin sover! Han är så trött efter allt hårda jobbande så förstår honom. Det ser jätte skönt ut med båda armarna över huvudet, halvt på sne, ena knäet uppdraget till magen, dreglande med tunga andetag. Men jag är inte trött! Ska ta paddan (iPad för er som inte fatta) kolla på nånting halv långt och intressant så jag får sköna drömmar. Glöm inte att släcka ljuset.
Xoxo
 
 

Interstellar

Hej på er! 
Har vart en lugn dag idag. Hade nya byxor på mig och hade svenska tal. Gick ganska bra faktiskt. Sen drog jag till tandläkaren tillsammans med Kevin, sen vart det lunch på favoritstället UM Thai, sen tränings pass på det.
 
Ikväll har jag kollat på "Interstellar" filmen. Säger bara 2 timmar och 49 min... jävlar vad lång den var!! Men den det var inte så dålig jag trodde den skulle vara. Den hade bra handling men ballade liksom ur mot slutet med svart hål, fem dimensioner osv.. äsch! Ska spela lite på candy crush saga&soda nu, sen sova! 
Xoxo
 
 
 

Depend nagellack.

Måste säga, som tidigare nämnt, att jag älskar den här "baby doll"-rosa färgen men att måla med depends nagellack är hemskt! Det blir så kladdigt och usch.. nej.. stort minus! Får ta och rätta till detta när jag har aceton och rätta penslarna så det ser något bra ut.
Här ser ni också tatueringen. Är jätte nöjd, känns lite ovant bara när man ser den. 
Xoxo
 
 
 
 

New In!

Bilder på det jag shoppade idag. Är riktigt nöjd med de nya byxorna! Vart så sugen på ett par beige och ett par ljusblå länge nu, så passade på. Man mår så bra av shopping. Läppglas/stiftet är dock lite mörkt, men blir nog bra när jag får till det till resten av sminkningen.
Xoxo
 
 
 

Shopping!

Idag vart det en shopping tisdag! Skulle ta bussen hem men kände att det vore skönt att ta en runda på stan bara. Slutade med två par byxor, nytt nagellack och lite grejer till läpparna. Testa massa olika kläder bara för att, delvis chinos. Jag är ju inte mycket för lössittande brallor men var snuggt ändå?
Passade även på att luncha med mor min! Super mysig dag! Kul att träffa mammsen så spontant!
Fick faktsikt en del plugg gjort också. Skönt måste jag säga. Men är mycket kvar..
 
Nu sitter jag och ska måla naglarna, blir hemskt! Är inte alls nöjd med det nya lacket måste jag säga. Älskar färgen men det ser så kladdigt ut. Nej Till Depend!
Xoxo
 
 
 
 
 

#selfie

Hej!
 
 

Tiden rinner iväg!

Det är redan söndag natt! Vart fan tog helgen vägen?
Hallå???
 
Haha så känner jag precis nu. För jag har haft det så himla bra hela helgen. I fredags vart jag dock liite för full på festen men jag hade till största del kul ändå! Var så himla roligt att få ta men Kevin också. Han tog så bra hand om mig där när alkoholen kickade in...
 
Lördag var "bakis-dag", knäckte massa filmer och myste med gottis i soffan till nästan kl 6 på kvällen. Sen åkte vi spontant till stan och käkade, sen åkte vi spontant och kollade bio (fifty shades of Grey, SÅ BRA!!!) Sen åkte vi spontant en sväng, ganska lång sväng i stallis ut på ytterselö och sen hem och spontant mys i soffan.
Idag var det lugnt bara, vi tränade och så. Skönt biceps, underarm, rygg pass.
 
Imorgon är det en ny vecka, med nya problem och nya utmaningar! Wish me luck, det behövs. 
Xoxo
 
 

RSS 2.0