Alla gör det!


Bullbak med saffran

Har vart en rätt skön dag idag, försov mig dock imorse.. Men men, hade talet i svenskan också! Gjorde bort mig lite.. men det löste sig! Sen efter skolan så gick jag hem till Petter och väckte honom, så typ chilla vi ett tag. Gick och köpte godis och sen så baka vi lussebullar! Nu ligger jag i hans säng och ska glo på Paradise Hotel, ska börja följa det nu hade jag tänkt. Fördriva vardagen typ. Sen ska jag sova och kommer vakna imorn brevis Pethrus som kommer hem kl 6 typ imorn. 

hmm

Fan har sån jävla otur med sjukdomar och skit! har urininfektion igen..
Fan stört! Skit samma, mamma kom hem med en antibiotika kur så att jag blir av med skit en en gång för alla!
__________
Yes! jag har kommit på en grej, jag är jävligt blåögd! Jag låter människor komma in i mitt liv, umgås med mig, snacka skit om mig och sen dumpa mig och va as dryg! Så står jag där, kollar på när någon förklarar hur patetisk, fitta och vilken äcklig jävla hora man är. Så tänker man efter lite.. "Va fan har jag gjort!?" Okej om det var så om jag hade spottat människan i ansiktet och behandlat personen som skit men kom igen? Jag kan inte komma på en enda anledning till att förtjäna den skiten jag fått den senaste månaden, inte för att tala om alla dessa år som jag liksom lånat ut min regn jackan, vart där när hon är ledsen, köpt en blomma på hennes födelsedag, tagit skulden för något, låtit honom fuska av mig på provet och bara gett min tid för att sitta och prata. Sen alla nätter och dagar, timma och minuter man han spenderat på att må dåligt för att en människa är dum i huvet och drar i från en vän som mig! Haha, jag har försökt hjälpa så många människor ifrån skit, men var man får då är dåliga rykten om att man är en goolare och en lösaktig slampa.
Tänk om.

Experimenterar på mina spacenails

Så som rubriken säger, sen jag började att göra mina galax naglar så använde jag max tre fyra olika färger typ för att skapa min rymd på naglarna... men nu har det fan expanderat och jag använder hur många olika som helst. Jag vet inte vad ni tycker men mina första var så mycket snyggare än dessa! I like it more simple.
**
Inatt så jobbar Petter. Från 10 till kl 6 imorn.. Så kommer han göra i två veckor nu så kommer inte träffa honom så mycket och när jag väl gör det så kommer han nog vara jätte trött. Plus att jag åker om två veckor till värmen.
Jag överlever! Helt klart men jag saknar min finaste man!










Ute dag med Farmor,

Imorse när jag vaknade så sa mamma "Kom ner!". Hon hade gjort frukost på sängen. Fick min favorit, rostade mackor med ost och honung på. Sen efter frullen så fixade vi oss lite jag och mamma sen åkte vi ner på stan till farmor. Vi skulle köpa ny halsduk och lite annat till henne, så vi drog ner på Lindex. Vart så att jag köpte lite nya trosor också, passade på :) Sen fikade vi daimtårta... med grädde... och en latte... skapligt ont i magen! 
Nu på kvällen så kom Petra och Pontus över med sina små tjejer, vi käkade italiens pasta med tomatsås. Skit gott! Snart blir det glass! 
 
 

Bästa bion på länge!

Igår kväll åkte jag mamma, pappa och Petter på nya Catching fire. Den var helt sjukt bra men slutade sämst... tyvärr. 
 
 

I just went to the gym

Hey girls! Har fått ytterligare ett F idag, i svenskan faktiskt! Haha det går bra nu. "Kämpa vidare".Hade min engelska presentation också, gick toppen bra så är inget att oroa sig för. På idrotten, sista med Bullen, tog grabbarna min telefon och fulade sig lite. Titta va fina dom är! Haha,Efter skolan stack jag och tränade med Tina, Loves mamma, men mina nya dojjor! Fan as schyssta ju! jätte snabba ;)Tina körde runt mig med en pilates boll eller vad det heter, fy faan va jobbigt det var! Helt sjukt.. Kommer kännas imorn. Träffade Jonte en snabbis på gymmet också, han ska börja på skyes med "dom tunga grabbarna" om ett tag så ska nog träna med honom nästa vecka. Kul kul, Har inte så mycket mer att skriva tror jag. Re-fix på naglarna imorn så stay tuned! Puuss

Nya tag, IGEN!

Fyfan va taggad jag var imorse på att bara köra min engelska redovisning! Har haft den hemma i två veckor snart. Så tänke, nu kör jag. Men så va engelskan inställd... inte nog med det, hade biologi prov och det gick åt helvete det med, som matte provet. Samhället gick bättre och det hatar jag verkligen? Wtf?
Kan knappt vänta tills jag får tillbaka omprovet från kemin och biologi svaren... Men det är bara att ta nya tag! IGEN! Känner mig ju inte riktigt helt friskt, tänkte ta och träna så snart som möjligt. Får ta och kurera så jag kan träna imorn kanske! Vore riktigt skönt. Känner nu redan efter nån vecka som jag inte tränat, hur trött och seg jag börjat bli. Kan ju vara för att det vart mycket också!
Men men
 

Fick med mig Petter hem iallafall, Min glädje, min kärlek, mitt liv just nu. Han är där genom allt nu, älskar han så! Tänkte nog spaa ikväll, ansiktsmask och grejjer! Så mysigt en vardag liksom.
Pusss

Mitt hår!

Jag gjorde faktiskt naglarna igår! Men har tappat bort min minsta, bästa pensel så jag själv tycker att det bara blev kladdigt! men det får duga några dagar till. Sen blir det på med en vanlig manikyr igen!



Var en del tjejer som frågade på festen om mitt hår, haha.
Så har lite hemlisar (som ni kanske redan vet om)

• Jag färgar inte! Jag tonar bara. senaste gången var när jag skulle från blont till mörkt. Då täcker det bättre med färgning. Men nu kommer jag bara tona när jag har utväxt osv.

• En annan sak är att jag inte plattar det så ofta. Jag har ganska naturligt rakt hår. Men när jag väl plattar så drar jag snabbt igenom bara!

• Jag använder hår olja väldigt ofta. Har använt många olika men nu har jag en spray som är jätte lätt i håret.



• Jag klipper mig själv, fast det är bara topparna. Försöker lära mig att klippa upp själv också. Det är billigare och lättare för då kan man ta som man vill. Om man kan det såklart!

• En till grej som jag tror har en påverkan på håret är hur ofta man tvättar det! Jag tvättar inte håret varje gång jag duschar utan jag tvättar det när det börjar bli stripigt eller MINST 1-2 ggr i veckan. Sen såklart inpackning och inte schamponera ut i längderna!




• Många frågar om min tuppering. Jag gjorde det jätte mycket förut som ni säkert sätt på gamla bilder. Men jag tupperar nästan varje dag. Sen på kvällarna så brukar jag borsta ut det. beroende på hur mycket det är kvar. Jag använder en stor borste, inte kam!, det är mycket lättare att borsta ut!








Nya hårfärger och fest!

Igår efter en lång... seg ..dag i skolan så drog jag och petter hem och färgade håret, umgicks lite med mami och papi sen så drog vi in på 97 fest i finninge. Var kul, roligt folk!
Men vart lite sent i säng sen på kvällen så va lite trött imorse när jag skulle upp och jobba. Men det gick jätte bra!
Sitter hemma i soffan nu och kollar film med familjen och Petter såklart!
Får se om jag fixar naglarna ikväll! helt beroende på när jag ska jobba osv.
Puuuss














Jobb på Coop

Var och jobbade på Coop idag igen efter skolan, fick lära mig hur man stängde shopen. Går faktiskt riktigt bra att jobba. Dock så jag jag lite mentalt instabil och ganska stressad så känns som att min värld ska falla varje gång jag tar det lugnt!!
Har jobbat kanske 10 timmar totalt nu sen i lördags, ska upp tidigt nu på lördag också för att vara med att öppna butiken.
Har tagit spruta nu till semestern, ska ta en till snart. Mamma tog den på mig och började blöda as mycket! Haha min mor är så duktig;)
Får se vad jag gör av morgondagen :)








Ett litet tips

Var ju som sagt hemma igår, mådde ju inte så där jätte bra.. men jag testade iallafall att laga mitt smink! Min gamla bronser hade gått sönder och bara legat i min byrå låda i ett år typ. Så här är ett litet tips på hur man fixar ihop det :)*Först så ser det ju ut så här, trasigt.. ... så man förstör det ännu mer! ..till ett pulver så där. Sen är hela tricket att hälla i en skvätt handsprit, sprit funkar inte för det är uttorkande! Så mixar man ihop det där, kan bli rätt kletigt! Det är är nog det viktigaste steget och man måste göra det flera gånger! Man måste packa det. Tar bara en bit papper och viker några gånger, sen så pressar man försiktigt. Tills det är platt och hyfsat tort. Jag fick detta som slut resultat! funkar lika bra nu som innan :)

Min "Sminkrutin"

Var sjuk halva dagen från skolan idag. Så innan jag drog till skolan så passade jag på att fota lite.
*
Yes, jag börjar alltid med att (nästan varje morgon) raka under ögonbrynen, istället för att noppa. Hade en liten tutorial på det för lääängesen.
Men iallafall, efter det så brukar jag fylla i ögonbrynen med en lite mörkare brun matt skugga, men en "angel brush" eller vad det heter, liten smal jävel.


Efter det så täcker jag oftast mörka ringar och sånt med concealer och efter det lägger jag på bb-cream men en foundation pensel om jag känner för det, annars hoppar jag det.

Japp Japp, sen så på med lite puder i hela ansiktet!

Nästan halv vägs nu! haha, tar en stor borste som jag har från "smashbox" och sveper på bronser eller vad det heter, under käkbenen/kinderna och typ lite under hakan och lite upp i tinningen och högst uppe i pannan.

Idag så tog jag rouge, brukar välja bort det och bara ha den där "bronsern". Men idag så tog jag den mörkare och då har jag bara det liksom.. mer mitt på kinden inte hela vägen eller vad man säger:P

Ibland så brukar jag ta andra färger, ibland inget alls eller så kör jag lite på en smokey eye. Men idag så använde jag bara de här ljusa färgerna/tonerna. och drog upp lite under brynet eller nåt.

Och såklart! Alla dagar i veckan! Någon form av linje med eyeliner. Tänker inte beskriva hur det går till, men det blir iallafall en linje där när jag är klar!
Sen nu har jag börjat med att böja ögonfransarna men en sån där tång/böjare(?). Men det går i perioder som allt annat!

Sista steget!!! Mascara!
har flera olika men för tillfället så använder jag bara dessa. Och det går till på följande sätt; zigzagging, upp&ner, dra, dra, mera, mera, zigg, ner&upp, zagg
Haha! Men den gula mascaran sen som för att "separera, ge längd och volym som lös ögonfransar" så tar jag den där långa smala silvriga och drar lite fram&tillbaka!

* så!
Ibland så kör jag på med en "finish", lite high liter under ögonbrynen och amourbågen på överläppen. Allra sist nånting återfunktande på läpparna, in my case, always my vaselin!


Första dagen på jobbet!

Åh! I går så gick jag upp klockan halv sex! skulle upp och jobba första dagen på coop. Gick riktigt bra tycker jag! Fick sitta i kassan för det mesta. Var inte direkt svårt, men det var lite stressigt. Sen så käkade vi ute med Farmor och på kvällen kom Petter och hans pappa över på middag. Vi fikade lite och sen sov vi typ. Idag var jag bara vilat. Lite risig i halsen. Men ska hem till Tina och Anders snart. Ska bli jätte kul:) kanske bada eller nåt, får se :)









I came in like a wreckin'baaall

Lite av en slappar dag idag. Första en seg matte lektion, sen så var jag inte med idrotten. Lyssnade på några presentationer, sen nu sitter jag och Linnea och väntar på att ha ett "omprov" som börjar halv fem... och kommer hålla på länge!
sen kanske jag sover hos Pettran ikväll;)















sjuk-slappar dag

Igår så var jag på gymmet med Musse, körde ben så är helt slut i arslet idag! haha var ett helvete att gå ner med tvätten imorse! Vaknade och hade jätte ont i halsen, så stannade hemma från skola★
Petter sov här inatt, sen så drog hela familjen typ vid 1 tiden med Petter. Så har vart hemma i stort sett hela dagen. Haha, soff-läge framför youtube. Fixade naglarna lite snabbt också, passa på när man är hemma liksom.













Prov prov ..prov

Igår var det prov i Samhällskunskap och idag var det prov i Matte. Fan det är mycket på Europaskolan!
Inte nog med det, har omprov i spanska på fredag och på tisdag nästa vecka är det omprov i Kemi. Är så jävla mycket!! Haha men det är bara att hugga i!
Skönt att åka till värmen snart!
Inatt sov jag hos Petter igen men ikväll så ska jag hem. Ska nog dra och träna efter skolan. Köra rygg med Musse blir det nog.
Puuuss




Sista helgen

Igår drog jag hem till Wille, där va Felicia, Max och Connor också. Vi kollade film, as läskiga The Collector sen Harry Potter. Passade på att göra naglarna också, testade att göra fjäder signitum på ringfingret. Vart sådär:)









Lager 157

Var lika chill att vakna idag också! Låg en lång stund i sängen bara. Sen var det upp käka frulle och dra till Hälleforsnäs.
Var mest skit där.. tråkiga tant kläder och "fashion" t-shirts typ:o Men köpte iallafall två långärmade tröjor, ett linne, en tjocktröja och två halsdukar :)
behövde det faktiskt!
Petter hittade också lite halsdukar och en tjocktröja. Är ju så jävla billigt så bara att passa på! Hehe























RSS 2.0