Det kommer va hemskt att..


More Pink!

Var och jobbade en stund idag, var sjukt segt. Knappt någe folk! Tyvärr alltså. Men men! Jag kom hem till att min kära mor hade gjort våfflor! Samt att hon hade köpt nya ljus och blommor. Vårat hus blir bara mer och mer rosa nu känner jag! Och jag vet egentligen inte om det är bra eller dåligt! :D
 
Köpte en ny conceler idag! Den där från "FitMe" serien av Maybelline. Får se hur den funkar imorn! För nu ska jag bädda ner mig i sängen, spela lite med brorsan. Det nyaste Battlefield 4. Sen Call of duty: Ghost! Sen ska jag läsa lite i min SOLO om hur man ska få sommar rumpan. Wtf!?
 
 

Grattis Sandra 18 år!

 Igår var ännu en grym dag! Kevin kom hem till mig när jag stod i duschen så drog vi tillsammans till stan. Kevin klippte sig enligt mina order, vi köpte present till Sandra och käkade en varsin sub. Sen drog vi hem och fixade oss lite innan vi drog hem till födelsedags barnet! Var jätte trevligt med tacos och tårta!! Tack för det Sandra och alla ni andra! 
 
Efter ca två glas vin ville Kevin att jag skulle pierca honom i örat! Så efter endel skratt och djupa andetag så var kanylen igenom och vi kämpade med att fixa till smycket. Nu sitter det iallafall där!  Så snyggt,  vart as nöjd. Det vart nog Kevin med :)
 
 

Jag har inget att ha på mig!!

Idag var nog den bästa dagen på riktigt länge!! Har träffat underbara människor och fått prata om allt från körkort till djupa känslor! 
 
Dagen började med att jag spontant tog bussen ut till Kevin vid 11 och upptäckte att han var på gymmet! Haha vi gick iallafall och käkade pizza, Kevin tog en sallad.. men han är verkligen pinglan till min motivation till träning, även om jag nu bara gjort det ca 3 ggr den här månaden!  Men! Men! Det kommer. Hade iallafall jätte kul med min baby!
Efter den bra morgonen så åkte jag hem till Marian,  
hon hjälpte mig färga håret. Så skönt! Sen åkte jag ner på stan och tog en fika med bästa Emil som jag inte träffat på "hundra år"! Haha var så kul att få prata om allt igen. 
 
 Well, när jag kom hem hade jag någon form av överskotts energi! Så jag käkade sushi med mina föräldrar, sen började jag städa och organisera min garderob! Jag brukar säga, som säkert många andra tjejer och kanske killar "jag har inget att ha på mig!!!" Men jag har fan 13 par byxor, ca 8 shorter och inte minst 9 klänningar som skräpar. Hittade ett par shorts jag gjorde själv förra /förr förra sommaren. 
Galet! 
 
Sitter nerbäddad nu, kollar på "How I met your mother" och dricker grönt te!
 
 
 

I Love You

Fixade en tavla på mig och Kevin igår på stan. Så åkte jag hem till honom imorse.. Han hade fixat rosor, köpt choklad, skrivit en lång text på ett kort och satt på musik. Jag vart galen! Visste inte vart jag skulle ta vägen! Han vet verkligen hur man ska behandla sin tjej. Han är så jävla underbar! Vet inte vad jag kan säga mer men det är riktig kärlek där!! Så lycklig ♡ Kevin I Love You!
 
 

Face time!

Tänkte dra en kvälls rutin nu när jag har riden bara
Brukar oftast bara tvätta av det med mina ansikts servetter! Men gör allt i ett kap nu! Eftersom mina ögonfransar inte får gnuggas eller bara det att det jobbigt om man får vatten i ögonen så gör jag så får istället. 
 
Börjar då som sagt att typ "torka av" sminket med servetterna och dom här återfuktande och man behöver därför egentligen inte smörja in sig!
 
 
Sen skrubbar jag lite försiktigt vid näsan och pannan.
 
 
Whoop,  moving on till en toner.
 
 
Sen smörjer jag in några områden med den här "gel" krämen och slutligen lite vaselin på läpparna!
 
 

Min midsommar

Vet inte vart jag ska börja!  Just nu sitter jag iallafall och skriver om detta inlägg från hela början för att jag råkade komma åt "tillbaka-knappen" och hela inlägget försvann..
 
Jo jag börjar med torsdagen när jag var och fyllde på mina fransar för att se lite anständig ut på fredagen som skulle spenderas med Kevin och hela hans familj!
Well, upp tidigt! Hem till Kevin och åkte efter ett tag till Melsåker slott och fikade. Där träffade vi Frida också! Efter en timmes trevligheter där så åkte tillbaka till Kevin och käkade lite potatis, lax och pajer samt drack vin och några nubbar.
Sen vart det vidare på en hemma fest där vi spelade kubb och buggade!
 
Lördag.. bakis lördag vart spenderad i soff/sängläge.  Vi var så trötta. Som tur var så kom Kevin in med frukost på sängen när jag var deppig. Ingen annan som gjirt så för mig så min reaktion va typ "vafan... vad vill du ha nu" sen efter ett tag insåg jag att han gjorde det för att han är så jävla underbar!
Lördags kvällen spenderades i Kevins soffa, kollade på Monsters University och drack te! 
 
Jag hade en helt underbar Midsommar! Tack Kevin och din familj! Och tack Frida för att du var med!! 
 

Akut tid!

Käkade en underbar frukost! Drog ihop ägg, grädde, tomat och getost till en röra med lite basilika på. Sen pressade jag klart de sista avsnitten på säsong 1 av "Pretty little liars". 
Har fått så ont i nacken på sistone så satt med en värmen i ca 2 timmar i sängen.
 
Haha juste! Igår bokade jag en akut tid hos SEK imorg där jag fixar mina fransar. Har gråtit lite de senaste dagarna och de håller inte riktigt för så mycket gråt..
Så fick fixa en snabb lösning innan jobbet bara med "trebenare".
 
Nu på kvällen har det vart jobb för hela slanten! Var riktigt kul att jobba med bara tjejer faktiskt. Gick skit bra.  På väg hem stannade jag och klappa hästarna lite och nu ska jag och familjen käka tacos och kolla på filmen "Anna" men min favorit skådis Taissa Farming.
 
 
 

Min dag idag!

Vaknade med ett leende på läpparna när jag såg att Kevin hade skrivit till mig. Det var inget speciellt utan bara "Godmorgon" men det fick hjärtat att slå några extra gånger. Pappa kom in ganska direkt efter med en tallrik pannkakor med jordgubbar och glass till frukost, så skulle jag fan kunna leva. Sen vart det ytterligare en härlig dag i mitt paradis! Sängen! Jag är så farligt fast i den här serien nu så det är sjukt. 
 
Well, efter att jag vart en snabbis på stan och hämtat upp min klocka, som nu sitter perfekt på min handled, beslöt jag mig för att ta ett bad! 
Gjorde hårinpackning, rakade benen, ansiktsmask och smörjde sen in hela kroppen, samtidigt som jag lyssnade på de bästa grabbarna John och Ed!
 
Ska också rekommendera Doves body lotion som är på bilden. Huden blir så mjuk! Och efter att man smörjt sig så är det som en svalkande effekt! ♡
 

Känslorna tar över

Glömde visa! Fick en avslutnings present av mamma och pappa. En ny klocka! Tyckte den var sjukt fin! Dock så är det för stor så tänkte gå ner med den när kroppen tillåter.
 
 Var hemma ifrån jobbet idag, orkade inte röra en fena. Har i princip legat i sängen hela dagen! Sovit lite, kollat film, ätit lite och käkat piller. Kevin kom över ett tag också. Var underbart att ha en axel att gråta mot och en hand på ryggen. Han är det finaste som finns. Som alltid finns där! Vi kollade på toy story i min säng och myste lite, sen käka vi lite mat. Men iallafall, jag mår ändå något bättre fast ändå inte. Vet inte vad det är som spökar i min kropp, är väl känslorna som tagit över styret. 
 

Det gör ont

Gör ett snabbinlägg innan jag ska försöka att sova igen.
 
Vart en lång dag. Jag somnade sittandes igår, sminket hade runnit längs kinderna och fläckat mer min klänning. Jag vaknade till vid halv fyra. Mitt huvud var alldeles tugnt. Jag gick upp på toan och försökte spy.
 
Jag vaknade igen vid halv nio tiden och försökte desperat få någon att svara i telefon. Sen låg jag bara orörlig i min säng och glodde på tv. Mamma kom in vid ett med två mackor. Det är det ända jag ätit idag.
Jag försökte när jag kom hem från jobbet, att äta en avokado. Det gick inte. 
 
Jag har kramper i magen. Som svår smärta som stramar i från mitt hjärta. Jag är tom. Det svider i ögonen. Jag kan inte blunda. Jag ville inte detta.
 
Jag sov totalt detta dygn, mellan fyra och fem timmar. Jag har jobbat fyra timmar. Jag har ätit två mackor och en halv avokado. Jag sakta smälter bort .
 
Kärleken gör ont.
 

SKOLAVSLUTNING!

ÄNTLIGEN!!
Nu är det slut på det, stressen lagt sig och .... det börjar regna... haha men har iallfall slutat skolan så ska verkligen inte klaga! Börjar dock jobba på direkten! Imorgon så jobbar jag fem till stängning sen blir det lite jobb på både lördag och söndag. Men känns iallafall helt jävla amazing att äntligen ha klarat av tvåan. Eller ja, nätt och jämnt! Ska göra två omprov innan skolan börjar igen. Men det skitsamma nu!! Gaah så underbart! !!
 

Ytterligare en underbar dag

Efter en lång natt och en seg morgon och dag i trädgården med pappa så fick jag äntligen träffa Kevin. Min pärla, vi duschade, käkade thai, köpte glass och sen gick vi hem och kollade på Disney film i soffan. Super mysigt. Både han och jag höll på halv sova på soffan. Han hade ju jobbat hela dagen så det förstår jag! Så duktig så! 
 

Taxinge studentfest

Tisdag kväll var det någon form av student fest ute på taxinge slott! Var ballt att vara i en sån lokal faktiskt! Med DJ Lange som bara blir bättre och bättre för varje fest han spelar på. Vart en sen kväll för mly, var hemma och la mig i sängen vid sju tiden ungefär! Haha men så kan det bli ibland. Kul hade jag iallfall.
 

Studenten

Vart några sjukt stressiga/underbara/trötta dagar! Har vart så att man håller i telefonen på kvällen, tänkt att man ska blogga, men så har man bara somnat! Haha 
I tisdags var det studenten! Är så himla kul att se när som springer ut, när dom är så glada! Nästa är är det min tur!
 
 

Ytterligare bild ström

Lite fler härliga bilder från min "underbara" och händelserika vecka! Jag orkar faktiskt inte lägga tid på att skriva om nåt jävla tråkigt skolarbete! Imorn har jag mitt sista prov, sen är det en del mailande fram och tillbaka med lärarna så ska vi lägga upp nästa termin! Så! Punkt! Njut nu av mina bilder som säga 0,001 ord om min vecka!
 
 

Tuff vecka! på återseende!

En vecka har gått. 7 dagar, klockan är tio i sov tid och tänkte lite snabbt dra läget för mina kära läsare. Lovade Linn att jag faktiskt skulle ta tag i mitt fördömda bloggande nu till sommaren när jag har mest tid i världen! Förra veckan var total kaos!  Så mycket som hände, höll på gå in i väggen tills Kevin räddade mig i fredags och tog med mig på studenten! 
 
 

Bra bra Fredag också!

Hjo men man hade ju en underbar fredag också! Sa till mig själv, gå hem hyfsat tidigt så slipper jag bakfyllan imorn! Kom hem rätt sent och var rätt onykter! Men jag klarade mig faktiskt dagen efter 
 
 

Bra bra paulind

Hjo men man hade ju en underbar fredag också! Sa till mig själv, gå hem hyfsat tidigt så slipper jag bakfyllan imorn!  Jag klarade mig! 
 
 

RSS 2.0