Första Tatueringen!!

Igår hände det! Igår tatuerade jag mig. Har sedan länge tillbaka velat ha två hundtassar på mitt ben. Det är nämligen så att för länge sen så hade vi en hund som hette Grafton. Han gillade att liksom luta sig /stödja sig på en. Så en dag efter att han lutat sig med stöd av tassarna på min vad så fyllde jag i det. 
Nu sitter dom där på riktigt som ett minne av speciellt Grafton, men också utav alla hundar jag har och kommer få.
 
Det gjorde pitt ont! Jag trodde inte att det skulle vara så illa! Men det gick snabbt över så körde vi ett pass på gymmet.
 
Idag känns det inte så mycket. Svider till lite ibland bara men har fortfarande plasten på och det är ganska mycket blod! 
Xoxo
 
 

I fyllning.

Var lite snabb och fyllde i mina utväxter på naglarna. Vart inte tok nöjd! Men det får dugå tills jag har tid till att göra det riktigt snyggt. Passade på att måla dom också, pastell matt hörde jag var inne? 
I love this colour! 
Xoxo
 
 

Fredags slö!

 Har verkligen tänkt varje kväll "nu ska jag blogg, nu ska jag dra ett inlägg" sen har jag bara somnat. Det har väl inte hänt något speciellt ändå. Jag jobbade i tisdags, gjorde lite naglar i onsdags, igår så tatuerade jag mig.
Nu ligger jag nyvaken i Kevins säng. Hade stängt av vibrationen igår för der störde när jag skulle sova och fick sms. Men det stängde tydligen av hela larmet också!
Dåligt..
 
Men men ska försöka röra mig uppåt nu pang bom. Sminka mig lite, käka snabb frukost sen röra mig till skolan. Ska se om jag har laborationen till gymnasiearbetet idag eller inte!
Xoxo
 
 

Green Tea Citrus

Hej alla fina läsare! 
Jag måste bara rekommendera detta te'et!! 
Det är så grymt gott och perked på morgonen. Nya favoriten, efter kvällsro såklart. Finns inte i alla butiker, vi köpte detta i eskilstuna på axfood. 
Xoxo
 
 
 

Rekommenderar!

Har ni testat dom nya chipsen från Estrella?
"Riktigt tunna chips som smälter på tungan"
Det gjorde dom också!  Dom gick typ sönder i handen om man tog lite i dom! Men väldigt goda. Rekommenderas! Testa men "Hot holiday" dippen. Mums!
Xoxo
 
 

Mami french

Gjorde en enkel fransk manikyr på mor min igår! Ganska nöjd.
Xoxo
 
 

Mami french

Gjorde en enkel fransk manikyr på mor min! Ganska nöjd.
Xoxo
 
 

Grym utekväll!

I fredags vart det lite random bestämmt att vi skulle bowla och kanske dra ut på Harrys. Vi bestämde det när vi satt i soffan, i mjukisar, i väntan på att marängen i ugnen skulle bli klar! 
Vi skulle ju göra tårta, som tidigare nämnt! Det var jätte kul att göra det måste jag säga. Slut resultaten vart: väldigt ful, ganska god, godare dagen efter!
 
Efter tårt bakandet och några glas vin, så fixade vi oss och drog till bowlingen med Emma och Rasmus Efter en timme där, 100 poäng på en serie och några drinkar, så rörde vi oss till krogen. Dansade, spenderade pengar, träffade folk och hade trevligt! 
 
Underbar kväll alltså! Thank you guys! 
Xoxo
 

 

Pannkakor!

Hör om kvällen fick jag och Kevin ett ryck! Vi vart sugna på pannkakor så vi drog till Ica,  handlade mjölk, åkte hem och stekte! 
#standard 
Xoxo
 

Mammas naglar!

Second try gel nails!
Fick chansen att göra min mammas naglar. Gjorde med förlängning och hela köret. Blev riktigt bra tycker jag. Ska se till att måla dom också så fort hon kan. Så roligt att hålla på!
Någon som vill lägga en billig slant på att testa? Hör bara av en på facebook.
Xoxo 
 
 

Skön morgon.

Godmorgon! 
imorse ringde alarmet 08.50 fast jag har lov. Tog bussen hem och tog en långpromenad med mamma och hundarna. När jag kom in så kokade jag ihop lite gröt till frukost. Tycker det är så gott med mannagrynsgröt, med russin i! Tog en Verve till också, mums! Så nu är jag pigg och glad! 
 
Ikväll ska jag och Kevin baka har vi bestämt. Något som heter pavlova (?) Haha, det är som en choklad maräng tårta! Ska bli jätte kul! Men får se hur kvällen drar sig. nu ska jag sätta mig och försöka plugga! 
Xoxo
 
 

Mina nya naglar

Blir väldigt mycket bloggande om naglar nu känner jag! Men måste ju berätta och visa att jag gjort mina egna igen. Tog bort allt det gamla och satte på helt nytt. Målade med ett ljusrosa lack och la till några silver dekorstenar. Måste beställa hem mer såna! Tycker att det är jätte fint. Om ni tänkte på det så hade jag faktiskt på det på Fridas naglar också.
 
Är så tråkigt för jag älskar ju att pilla på vassa hörn och kanter på mina naglar så lyckades ju tillslut bryta av en av naglarna .. tyvärr!Det är därför dom är helt ojämna nu. Men men! Jag älskar dom! Simple is the best today!
Xoxo
 
 

First try gel nails

Igår kom Frida över och var min första försöksperson till nagel fixandet, hon bestämde hur hon ville ha dom sen satte vi på tippar som jag filade spetsiga, sen på med gelé. Idag fick hon komma tillbaka och måla dom. Var jätte kul att få testa! Hihi sen så är det så roligt när man får testa på roliga personer som kanske tar det men en klackspark. Men jag blev iallafall jätte nöjd med resultatet för att vara första gången! 
 
Vad tyckte Frida?
- Jag tyckte det blev väldigt bra, är riktigt nöjd. För att vara första gången du gör med förlängning så blev det väldigt bra!
 
(Haha, det är faktiskt Fridas egna ord, för jag bad henne skriva)
XoxO
 
Bara gelé och förlängning:
 
Fridas val av färg:
 
 


Verve!

Nu har äntligen min leverans med Verve kommit! Köpte två plattor med massa burkar som jag ska testa i npn månad nu och se om man blir bättre. Har testat det i några dagar nu och känner mig piggare faktiskt. Jag har sovit jätte skönt, kännt mig glad och massa positivt.
får hålla er uppdaterade på det. Rolig grej att testa iallfall!
Xoxo
 
 

Alla Hjärtans Dag!

Alla hjärtans dag bjöd på mycket roligheter! För det första så vaknade jag brevid min prins! För det andra kom det massa trevligt folk hen till oss från Västervik som vi inte träffat på hur länge som helst! för det sista så hade vi en grym kväll på Heron city tillsammans med Lucas och Ging.
Vi käkade gott på Amazon och sen spelade vi bowling och massa roliga bil/skjutspel. Sen slutade det med att Kevin somnade i soffan. Haha trött kille, han har så mycket att stå i! Fick iallafall en super fin blomma!!
Xoxo
 
 
 
 

One year ago

Det bästa med denna dag, denna söndag, är att jag vet att imorgon är det ingen skola för jag har lov!! wihoo! 
 
I fredags så firade jag och Kevin ett år.  Alltså, det var ett år sedan jag såg honom för första gången. Det var då jag började få intresse för honom. Shit vad tiden går.. vi hade iallafall en grym kväll tillsammans. Jag köpte faktiskt blommor! (Är så trött på rosor.. så satte ihop en egen bukett) Vi åt på Harrys, värsta hamburgaren och till efterrätt kom det in en mega marängsviss!! Haha var knappt så vi orkade hela. Sen kollade vi en film och sov. I love you Kevinboii
Xoxo
 
 
 
 

Snabba kvällsmuffins ..

.. och ett ännu snabbare inlägg innan jag somnar!
Mamma hade gjort te och jag ville ha nått gott till så vi bakade muffins. Vi hade faktiskt i tranbär och pecan nötter för att vara lite "Nyttiga".
Super mysigt och super gott!!
Xoxo
 
 

My boyfriend does my makeup....

Ja som rubriken lyder! Jag lät Kevin sminka mig idag. Är inte bästa bilderna men det ser. .. förlåt älskling. .. förfärligt ut. Jag skulle ta bussen hem sen. haha tog bort det! Han tänkte ta min eyeliner till ögonbrynen.  Jag bah "men älskling.. jag ska väl inte ha svarta ögonbryn?"
- vadå brukar inte du ha det?
Hahahah älskar han så mycket!
 
Men han har iallafall fått till uppgift att kolla på några smink videos på Youtube så han kan göra det rätt och riktigt. För hur skönt skulle det inte vara om han kunde det och man behöver inte lyfta ett finger? Challenge excepted!
Xoxo
 
 
 

Före och Efter

Hej jag vet att jag skulle lägga ut bild på håret med har inte fått till det! Sorry! Men här kommer det en ännu roligare grej! 
Satt och mixtrade med naglarna igår och här har ni resultatet! Måste säga att det är sjukt svårt att göra på sig själv, speciellt på högerhanden då jag måste jobba med vänster då. Men det går ändå bara bättre och bättre!
Xoxo
 
Före:
 
Efter:
 
Före:
 
Efter:
 

Nagel prylarna!

Som tidigare nämnt så har jag beställt hem grejer så jag kan göra egna gelé naglar. Här är det! Har redan gjort två naglar på mig själv. Var dock lite svårt eftersom det var första gången och på fel hand!  Men jag lär mig och det ser inte helt förjävligt ut!
 
Ni får ingen bild på håret ikväll. Då jag inte får några snygga bilder. Ni får en här från sängen iallafall, käkar en skål med fil och musli. Så kallad kvällhungrig! men bild, det fixas imorgon. Vart jätte nöjd med håret iallafall! Tack Kära mor!
 
Ska äta upp min müsli nu! See ya'll! 
Xoxo
 

Nu har det kommit....

Hey ya'll! 
Slutet av helgen nu. Söndag är det och kom nyligen hem från jobbet. Har käkat lite och så, snart ska mor hjälpa mig att färga håret. Känner mig så ofräsh med utväxt och urtvättat hår! Har jobbat hela helgen, sen har jag vart med Kev. Han och jag såg en as bra film igår! Kommer inte ihåg vad den hette... men den va romantisk iallafall! Så åt vi ben&jerry MUMS!
I fredags träffa jag Frida efter att jag plockat upp mina nagel grejer från posten! Vi fikade och snackade. As trevligt. Var och kollade på när grabbarna körde tricking också! 
 Nej nu har jag viktiga saker att göra! Ska väl försöka skicka ut litt bilder ikv på håret. Annars blir det imorgon när jag fixat det.
Xoxo
 
 

Rainbow butterfly

Detta gjorde jag igår!
Xoxo
 
1.Baslack
 
2.Färger
 
3.Fade med mörkare färger
 
4.Linjer i form av vingarna 
 
5.Ta bort övrig färg och lägg till de vita prickarna 
 
6.Sista touch med mattlack 
 

Nagel fix!

Gjorde ju shellack naglar i Eskilstuna för någon vecka sedan. Dom började krångla och gå av så fick rycka in på akut tid på naglar&sånt i strängnäs. Tyckte det såg för jävligt ut när dom gick och pajade sådär och min budget är inte den bästa kan jag säga. Så har beställt hem gelekit från "nagelgiganten.se" så jag kan fixa allt hemma själv. Ska lära mig först sen kan man ju börja göra på andra. Så om någon vill vara försöks person så är det bara att höra av sig! Det är dock inte förlängning, bara själva gelé geggan med UV-lampa.
så nu sitter jag hemma och fixar lite. Ska måla i regnbågens färger..
to be continued....
Xoxo
 
 

Pulkaåkning!

Jag vet inte hur länge det var sen sist jag åkte pulka! Jag har för mig att jag åkte det när jag gick i 7 an med Ronja i sopsäck. Var iallafall allt för längesen! Men igår kom Kicki på den geniala idén att dra till pulkabacken och åka lite. Så vi lastade i våra tefat och pulkor och på med varma kläder. Var så längesen jag hade så kul! Man glömde liksom bort att det var snö, kallt, blött och jobbigt! För det var så himla kul. Man är ju skapligt trött i kroppen idag dock. Lite öm i armbågarna. Man detta är något jag lätt skulle göra om!!
Xoxo
 
 

Volym?

Var nere på stan här om dagen och köpte ny hårspray. Har känt att mitt hår blivit tråkigt och fettigt sen jag slutade fixa det med hårspray och annat. Så jag tog mig lite tid till att fixa till det! Älskar att man kan ha så roligt med sitt hår!
Xoxo
 
FÖRE:
 
MEDANS:
 
EFTER:
 

RSS 2.0