wonderland eller galaxy?

Här om dagen gjorde jag ett försök till att göra "bright galaxy nails" men resultatet blev mer som att man kommit till wonderland och kastat på rosa och glitter... 
Ja ja, first try!
Xoxo
 
 

Matt lack

Som nämnt i tidigare inlägg så köpte Kevin ett matt lack till mig från OPI. Älskar det! Tycker det är så snyggt och stilrent!
Xoxo
 
 

Helgen i sig.

Både lördag och söndag var det jobb för hela slanten. Var faktiskt kul dom här gångerna. Bra flyt och kul med arbetskamraterna. Älskar mitt jobb!!
 
Kevin kom och hämtade mig på lördag kväll så sov jag där. Vi har för roligt ihop! Båda är ju helt galna på att stå framför spegeln liksom. Hahaha! 
På söndags morgon så kom Kevins systerdotter över. Så fick hon åka lite pulka och sånt medans vi fixade med frukosten. 
Juste, kev var och shoppade i eskilstuna när jag jobbade. Då köpte han ett matt lack till mig. Har alltid velat ha ett! 
Har haft en helt underbar vecka och helg med min snygga kille måste jag bara säga. Love you
xoxo
 
 

Helt vanlig fredag.

Igår var det en vanlig fredag, biologi lektion som vi disikerade hjärta på. Sen åka och fixa naglarna I Eskilstuna. På hemvägen så stannade jag, mor och far på nån affär och handlade. Där hade dom saker, alltså vanliga matvaror fast i mega förpackningar!!
Haha, man är ju ganska lättimponerad. 
 
Senare på eftermiddagen så kom Kevin och hämtade mig. Vi åkte till Eskilstuna med hans föräldrar och käkade och kollade bio, Taken 3. Väldigt bra film. Lite överdriver dock.
Hade en grymt bra dag!
Xoxo
 
 
 

Naglarna gjorda!

Efter att jag slutade igår så tog jag bussen till Eskilstuna. Hade bokat tid på five five nails för att ta bort mina hemska akryl naglar. Så passade jag på att lägga ett shellack också. Känns så skönt att allt är på plats!
Xoxo
 
 
 
 

Hej hej från rasten!

Då ska vi se! Det är onsdag, det är långrast. Jag har en lektion kvar sen slutar jag. Jag är så trött, eller det är nog mest att jag inte har ork till något. Fast jag har fixat med mitt svenska ta jag ska ha. Det är nästan klart, det handlar om att man ska operera in GPS-chip i barn så man kan hålla koll på dom. Det är inte ett seriöst ämne! Men lite kul att argumentera för det ändå.
 
Jo man har ju tränat tre dagar i rad nu så idag är det vilodag. Ska ringa till SEK naglar & sånt och se om jag kan komma in och plocka av mina jävla naglar snart, så ska fixa lite med dom ikväll för jag vill bara slita av dom eller sätta på handskar. Hemskt!
Har iallafall haft en grym start på veckan. Sovit hos Kevin alla kvällar, vilket är underbart! Men börjar sakna mamma lite. Så ska se till att träffa henne lite ikväll också! 
 
Ska nog skynda mig iväg till ATG och köpa 3 Snickers för 20 kr, ta en cigg och sen chilla på sista lektionen. 
Xoxo 
 
 
 

Lördagmys!

Som i det tidigare inlägget så har helgen vart underbar! Lördag bjöd på föräldrar fritt hus, film och wok. Kevin och jag åkte till Coop och handlade lite grönsaker och såser. Vi bestämde oss för att göra en wok. F*****n vad gott det blev. Kevin är kung på wok kan jag säga. Vid sidan om så skulle vi göra  "rocky road brownies" såg ju riktigt smaskigt ut.. men vart inte lika smaskigt. Men vart iallafall en super kväll! Riktigt mysigt att få ro om min fina kille. 
Vi såg också på den nya filmen "Big Hero 6". Starkt rekommenderat! Den var bra, spännande, rolig och sorglig. Den hade allt en animerad film ska ha. 
5/5 toasters 
Xoxo
 
 

Grattis Linnea!

Hej!
Det är redan söndag, har haft en fantastiskt bra helg.
måste börja med att säga Grattis Linnea och tack för en underbar middag! Super trevligt.
Xoxo
 
 

Solarium

Man har ju börjat sola lite grann nu på senaste. Två gånger förra veckan. Passade faktiskt på i onsdags på långrasten. Är super skönt. Men är väldigt noga med att tvätta av solariet innan jag lägger mig!!
Xoxo
 
 

Grattis Jonathan!

Igår fyllde Jonte 18 år, så jag och grabbarna drog till Harrys på långrasten. De tog en bira bara för sakens skull. Själv tog man en varm oboy med grädde! Grymt. 
Grattis Jonathan!! 
Xoxo
 
 

Helgen!

Oj vad helgen sprang iväg! Har egentligen inte gjort så mycket. I fredags sov jag över hos Frida, Pappa Janne hade lagat jätte god mat så vi vart rätt trötta efter det, men vi gick ut och mötte Robin en stund. Så kollade vi på Sinister! Fan va hemsk den är. Haha jag skrek mest!!
 
Sen var det jobb jobb jobb hela lördagen och lördag kväll kom Frida över så kollade vi på ytterligare en skräckis. 
 
Söndag var jobb jobb jobb och en tidig kväll för skulle upp till skolan! Juste! Fy satan vad det har snöat i helgen!! Helt galet. Jag älskar snön men helst när den ligger stilla på marken..
Xoxo
 
 
 

Fika med Frida

Var vaken hela natten inatt! Hade så ont i magen så vart ingen skola för mig idag. Utan när jag vaknade så ringde jag till familjedoktorerna och bokade tid för att kolla vad det var. Slutade med att jag fick en fem dagars kur penicillin. Men en rolig sak var att Frida kom dit så gick vi tillsammans till Apoteket och sen fikade vi. Var super kul att få snacka lite strunt och så. Sen drog vi hem till henne där fick jag lite presenter. Hihi så glad! Tack Frida för du gjorde min dag och tack för presenterna!
XoXo
 
 
 
 

Att laga mat!

Hej hej! 
Efter ett skönt bröstpass igår så åkte jag och Kevin hem och lagade mat. Det är fan det bästa. Vi har käkat ute så mycket och att för en gångs skull laga mat själva känns lite lyxigt. Man får bestämma själv, krydda själv och så kan man kramas massor medans!
 
Vart sent igår, var Sverige-Slovakien i bronsmatchen. Sverige var faktiskt inte på topp utan flippade lite med passningarna. Tyvärr! 
Idag vaknade man tidigt som fan med urinvägsinfektion och värk i brösten! (Efter träningspasset alltså!) Så har inhandlat flera liter tranbärsjuice för att klara morgondagen. Ska till Eskilstuna för ett ärende på morgonen och sen tandläkaren för en "rutinkontroll"?
 
Ska fortsätta kolla på när Kevin spelar CS nu. 
Xoxo
 
 
 

Sola?

Fick en incident förra året som har avskräckt mig från solarium! Men jag var faktiskt och solade igår efter gymmet. Det var riktigt skönt. Ljuset piggar upp en på något sätt. Underbart! 
Xoxo 


Grattis Anna!

I fredags fyllde Anna 19 år och vi firade henne med middag på Harrys. Första lagliga!! Var super trevligt. Men var ganska trött så drog vid 12 tiden redan! Tror faktiskt inte att det kommer bli värsta kroglivet för mig, så jävla mycket pengar som spenderas och ett av mina nyårslöften var faktiskt att spara mer!
Xoxo


På gymmet med grabbarna

Vi har inga nyårslöften utan vi kör på ändå! Visst så syns det inte att jag tränar på någon av bilderna med jag var klar och bad killarna poesa lite. Har sån jävla träningsvärk i benen kan jag säga! Grymt pass! Dom är så starka mina grabbar ;)
Xoxo


Nyår! 2015 Here We Come

På nyår gick jag upp klockan 6 för att jobba! Så var ganska trött sen. Men sötnosen kevin kom och hämtade mig så fixade vi inför kvällen och chillade. Lite senare kom min fina Nicole över så fixade vi sista och pke hem till Elin. Där lagade vi mat och kollade lite hockey innan folk kom och musiken blev högre! Var en riktigt trevlig kväll och det bästa var att få nyårs kyssen va min bästa Kevin!
Xoxo
 
 

Bilder ifrån Riga!

Här kommer lite bilder, det gick ju inte att ladda upp dom när jag var i Riga :)
Xoxo



RSS 2.0