18 år!!!!!!!!!

Igår var min 18 års dag. Känner inte direkt någon skillnad från att vara 17.. men det var en sjukt grym dag iallafall!! Käkade frukost på hotellet, massa gott och ett glas champagne. Sen så gick vi på stan och strosade runt, gick i affärer och sånt. Jag hittade en tröja, mössa och en kavaj. Så köpte jag även lite kul grejer till familjen Thorsson. Vi drack lite kaffe och chillade mitt i stan, sen drog vi till ett spa, så bubblade vi lite och bastade etc. Så så skönt!! Well, tillbaka till rummet, fixade oss (jag och mamma iallafall) så spenderade vi lite tid i baren med Vlad, en super trevlig och rolig bartender som gjorde grym mojito!!
Vi åkte till ett ställe som kallas Lido och käkade. Så jävla gott kött och gaah! Allt var grymt! Efter maten åkte vi till Skybar, tog några drinkar, träffade några trevliga killar som skulle bli präster. Lite coolt! Sen drog vi vidare till en annan bar som var lite mer Lettisk. Super kul kväll alltså, kom i säng vid halv 6! Won't forget it! 
 
Tack alla ni som sagt grattis! Och tack till alla som gjorde mina stora dag ännu större!
 
(Har problem med att ladda upp bilder här så dom kommer imorgon när jag är hemma)
Xoxo
 
 

Sista dagen i Riga!

Yes! Imorgon ska vi upp lite innan sju för att åka hemmåt. Jag har haft det så himla bra här i Riga. Det är en riktigt mysig stad faktiskt. God mat, spännande ställen, konstiga hus, roliga människor och konstiga människor! 
 
Första dagen var mest sovande på hotellrummet, sen käkade vi på TGI Friday på kvällen. Fuck. Vad. Gott! Så spenderade vi kvällen i sängen och kollade film. Andra min födelsedag och idag sov vi mest, chillade, packade om väskorna. Vi var på "Basaren" också, ett gigantiskt hus med en marknad i? As coolt, köpte med lite ost, nötter och gott :)
 
Tack mamma och pappa för en grym resa och en sjukt rolig och oförglömlig helg/födelsedag!!!
Xoxo
 
 

Täby Centrum

Vaknade av att solen lyste in genom fönstren imorse och hörde att Sara och Niklas plockade i köket eller nåt. Hoppade in i duschen, sminka sig lite snabbt för att sen hinna med färjan tillbaka. Så spenderade vi dagen på Täby Centrum, ett av nordens största köp centrum. GALET stort, var knappt så att man hittade ut. Tog liksom en halvtimme från ett ställe till ett annat.. men var underbart iallfall för Kevin kom! Så vi strosade mest runt i "kill-affärer". Kevin köpte en grymt snygg outfit! Tar bilden från facebook! Riktig hitt med hängslen faktiskt! Jag passade faktiskt på att fylla i naglarna också. Som tur var! Känns helt ok. Men ska måla på dom senare i veckan när jag orkar. Inne på Carlings så lurade dom på mig ett par Disel jeans... För 1099:- .... dom kommer jag leva i nu kan jag säga! Haha underbara byxor.
 
Sen nu ikväll tog vi en snabb bio, Micke & Veronica, här i Åkersberga på biografen Facklan. En urgammal teater! Så häftigt och det var en super söt och rolig film.
 
Men men! Nu måste jag sova!! Ska upp vid halv 4 imorgon för att åka med något plan som jag inte har någon aning om vart!! Mina föräldrar har kokat ihop detta för min födelsedag. Spännande! 
Xoxo 
 
 
 

Snow Nails

 

Ute på Justerö

Hej hörreni!
Hoppas ni hade en bra julafton. Min var fin, med god mat, fin gran och fina julklappar. Jag fick ett presentkortpå trafikskolan och teori böcker. Känner verkligen doften av körkortet nu!
 
Idag åkte vi ut till Justerö där Sara och Niklas bor. Vi tog en promenad till hästarna, käkade god mat och jag fixade naglarna lite. Ska se om jag kan fixa dom imorgon. Har fått värsta utväxten! Jag hatar det.. men får se om det går att lösa på Täbycentrum imorgon.
Xoxo 
 
 
 

JULAFTON

God jul på er allesammans! Känns så underbart bra idag! För det första så var det en super mysig dag igår, fick öppna första julklappen för mamma. Hade så ont i magen så var perfekt med en värmedyna! På kvällen sen så var det bingolottos uppesittarkväll men massa kul och mys. För det andra så fick jag vakna brevid en solstråle, min fina skatt! För det tredje så kom jag hem till glada föräldrar. Kan vart så att dom blev så glada när Kevin kom med julklapp till dom och inslagna hundben till Hans och Viola. För det sista så är det nog för att det är så vackert ute med solen och frosten! Tog lite bilder när jag var ute och fyllde på fågel maten.
 
Snart är det bara att packa in sig i bilen med alla julklappar och åka mot sthlm till brorsan där vi ska fira! Mys mys!
God Jul igen! Xoxo 
 
 
 
 

Fika Dejt med fina!

Igår kom det en snorunge till staden strängnäs! Min fina lilla Nikkis! Vi gick till café trädgårn' och drack varm oboy. Hon så söt för hon vart typ över speedad och skämde ut mig på station när vi väntade på tåget och gnisslade med stolen och skön på Eddie meduza..
Men var så himla mysigt att få träffa henne igen! Var nästan ett år sen sist. Hon kommer ju på nyår igen så firar vi tillsammans. 
Xoxo
 
 
 

Svar på Fråga

Jag fick en fråga om jag och Kevin är tillsammans igen. 
 
Svar; Ja, vi är i princip tillsammans igen. Vi älskar varandra och umgås som förut. Vi har våra små tjafs och alla våra mysiga stunder. Samt att vi båda satt på våra halsband igen :)
 
 

Nails done

Jag bytte från glitter toppar till mörka!
Xoxo
 
 

Adventsfika

Igår var det fjärde advent. Då bjöd Kevins family på Adventsfika! Är typ fortfarande mätt efter 4 bitar saffranslängd och massa tårta. Sen så hjälpte jag mamma att trimma Hans, fick sätta en söt liten toffs på honom!
Xoxo
 
 
 
 

Sista julhandeln

I lördags så bestämde jag och Kevin att vi skulle åka till Tuna park och göra sista julhandeln. Det gick bra! Han hittade sitt och jag hittade en extra till mamma. Sen så fikade vi på espresso house. Vi hade sett en liten poster på nån "vinter frappocino" men när vi fick in den, 10 minuter senare, så smakade den som att man blandat i och mjölk. Inte mycket alltså. Så tråkigt! Men smilet ändrades snabbt när jag fick julklapp av Kevin! Så fint! Halsband, örhängen som jag tänkte ha på nyår och sen en prydnads sko som man kan ha ringar i. Perfekt!  Är så glad för det!
Xoxo
 
 

SKOLAVSLUTNING!

Eller ja, julavslutning faktiskt. Är så kul att klä upp sig ibland och grejen med röda läppar har blivit poppis för mig. Det var nån präst eller "prost" som pratade, lite musik etc och sen bjöds det på fika med klassen. Så kul att ha alla samlade när man säger hejdå.
Sara som är min andra handledare var med oss på avslutningen, jag övningskörde till Malmköping med henne och hämtade en bil eller nåt. Så körde jag hem igen och så jobbade jag en stund på eftermiddagen. Kvällen bjöd på mys och filmen "Mazerunner" riktigt bra film.
Xoxo
 
 
 
 

SNÖÖ

Äntligen kom det faktiskt en lite längre stund med snö! På religionen vart det mer focus ut än var det var om buddhismen (tyvärr). Sen var det lunch, då var det inte lika roligt med snön. Jag och Anna drog på oss sjalarna för att inte få snön i ansiktet. Efter lunchen var det en lång stund på Lauras café med Linnea, Anna och Daniel. Super mysigt! Nu är det bara en lektion kvar och sen ska man vidare till jobbet för att sen avsluta dagen med den bästa och Ph! 
Xoxo
 
 

Bra magkänsla för dagen.

Hello! -idag är det onsdag som jag hoppas dom flesta vet. Det betyder att nu i mitt liv så är det abturient mössan på, jobb efter skolan och final i Paradise hotel! 
Blir en bra dag hoppas jag, har en bra magkänsla för dagen även fast horoskopet sa "Idag är du envis... du kan ta fel beslut i en stor sak" -ish. Men so far so good. Lite selfies får ni iallafall! 
 
Igår drog jag och tränade med Marcus efter julbordet i skolan. Det var så längesen vi träffades. Över ett år snart tror jag! Men det var precis som en gammal vän. Lika rolig och knäpp som förut! Vi fick oss ett gott skratt och ett bra träningspass. Sedan bjöd kvällen på mysigt i soffan och Ph med Kevin. :)
xoxo
 
 
 
 
 

Abuturienten

Hej you! Fredagen bjöd på Luciatåg och Abuturienten! Middag och grymt umgänge. Fina tal och mycket skratt.
 
 
 
 

Red head!

Jag är nu rödhårig för er som inte visste det. Det känns väldigt annorlunda, men ändå rätt bekvämt ska jag säga! 
Veckan har vart mest skola och träning. Men igår var det en grym dag! Först var jag med Frida när hon tatuerade sig, vart super snyggt! Sen träffades jag och Kev. Vi hade en lyxdejt på strängnäs kebeb och sen kollade vi nya hobbit. Filmen var inte speciellt bra.  Men det var iallafall kvällen, riktigt lyckad!!
Xoxo
 
 
 
 

Julhandel! Check!

Hey guys!
Helgen bjöd på massor med kul! Tänker inte lägga upp bild på hur cupcakesen blev, men goda blev dom iallafall. Åkte till skärholmen med mamma, Tina och Molly. Fick massor med julklappar köpta så nu är jag hyfsat klar med julhandeln. Köpte faktiskt nya skor till mig själv som jag tänkte ha på Abuturienten. Jag passade på att fixa mina naglar också. Känns nice:)
 
Annars har jag bara tagit det lugnt. Var och hälsa de på hos farmor och pratade med henne. 
 
 
 

Torsdag Fredag

På långrasten i torsdags så gick jag hem till Frida och firade henne. Hon fick sina paket och så ååt vi jätte god kaka som hon hade bakat själv. Vi fick oss ett gott skskratt utav Kevins present! Hahaha han var så söt när han slog in den. Det gick bara sönder och han satte bara på med papper, tejp och rosetter! 
 
Idag var det bara en lektion i skolan. Biologi. Höll på att somna för att det var så tråkigt. Sen umgicks jag med kompisar och nu är jag hemma. Vi håller på att baka cupcakes för full rulle här. Molly har kommit och vi väntar på resten av familjen. Jag postar hur dom blev sen.
Xoxo
 
 

Tisdag Onsdag

Veckan har varit tuff för känslorna! Men för att inte prata om det så hade jag biologi prov i tisdags. Det gick rätt bra ändå, så kul när det går bra! Sen på kvällen så hade jag faktiskt en instickare på jobbet, Kevin hämtade mig efteråt så åkte vi hem till honom och slog in paket till Frida som fyllde 18 i onsdags. GRATTIS!!
 
På onsdagen så orkade jag inte åka till skolan.. jag var för trött och ledsen för att fungera. Istället följde jag med mamma och pappa till Eskilstuna. Där fikade vi, jag tog en as god citron&maräng paj. Jag passade på att gå lite på stan och handlade in två julklappar till Kevin och två stycken klänningar till mig själv som jag tänkte bestämma mig om vilken jag ska ha på Abuturienten. På kvällen sen så jobbade jag lite. Skönt!
 
 
 
 

RSS 2.0