Senaste dagarna i bilder

Har ju för det mesta bara legat på stranden och badat osv. Har vart så fint väder. Idag så åkte vi lite längre bort till en strand där det var så kallad "sandslottstävlig" jag, Love och Molly vann så hela familjen fick glass! Vi gjorde en mega sköldpadda med kottar på, skitsnygg! Sen så har vi sett massa grodor, det har väl nyligen övergått från yngel till smågrodor så hela vägarna är fulla! Annars har vi väl bara käkat glass och njutit av solen!
Vi träffade på små söta valpar idag som vi fick klappa! Såååå söta! Man blir allt sugen på en!'


Just sayin'

Måste bara ägna ett inlägg åt alla så kallade "haters" Det är egentligen underbart att dom finns där ute i världen för att visa hur mycket dom bryr sig om andra människor! Vissa kanske bryr sig lite mycket om just någon annans liv än sitt eget. Lägger sig i och vill förstöra för en, omedvetet såklart! Dom är ju typ haters så dom är lite fuckade i huvet och vet inte vad dom pratar om den största delen av tiden. Utan dom spottar bara ur sig massa skit som dom kommer på! Detta är lite av en sjukdom för den smittar, ganska snabbt och lätt! Man får inte må bra på grund utav dagens samhälle. Det finns alltid en sådan hater som ska trycka på från andra hållet, ge grov motvind när man försöker gå frammåt genom livet. Ganska irriterande faktiskt. Det kan ju bli så också att när man blir utsatt för en så kallad hater så kan man bli lite smittad själv av det och då blir det bara värre. När man blir utsatt för det så triggas det igång i en själv. Trust me! haha de skitläskigt. Men iallafall!
Vi behöver färre av dessa knäppa, avundsjuka och impulsiva människor! Världen skulle vara en så mycket bättre plats! 
 
Just sayin'
I'ts my mouth, i can say what i want. Bitches!
 

Hej igen!

Har vart riktigt dålig på att blogga på senaste! Sa ju att jag skulle göra det nästa varje dag! Haha, skitsamma de så det är. Jag har annat vettigt för mig. Jag lägger upp det här lite snabbt nu för jag har packat väskan och ska åka upp till Järvsö i två veckor med Love och hans familj. Vet inte hur det blir med bloggandet där upp. Det är riktigt dålig mottagning där. Det är så det är! Vet inte om jag berättat att jag börjat följa en ny serie?
Vampire diaries!!!! Jag dör vad bra det är! Är inne på sesong 3 nu, har laddat ner sesong 4 också så jag har något att kolla på! Knas.
Aja får bli massa random bilder från katalogen "iPhone bilder juli 2013" Debra!
 
 
 
 

Shoppingtour med mammsen

Var i Eskilstuna med mamma igår. Var och fyllde i mina naglar på ett ställe mitt i stan. Känns mycket fräschare nu. Vi passade på att köpa lite nya underkläder och nytt smink. Behövde verkligen ny eyeliner och ny mascara! Haha så bra att man har en underbar mamma med sig. Hihi

 


What have I been up to ? 17/7

Vart faktiskt svarta och röda naglar. Love fick bestämma. Imorn ska jag och mamma till Eskilstuna och fixa naglarna! Ska bli skönt, får lite panik när det bara växer och jag inte kan göra något åt saken.. Haha. Ska passa på att köpa en nya mascara då också. Får se vilken det blir! Men förmodligen den på bilden. Läste mycket bra om den.
Måste bara visa hur det kan se ut om Love och jag ska bestämma hur det ska bli när vi bäddar! Han ville ha ett och jag ett annat, då blev det så. Haha
Har också hunnit med att rensa garderoben ikväll! Värsta högen med kläder här nu som jag får ta tag i imorn! Godnatt


Måste åka och fixa !!

Måste snart åka och fixa naglarna igen! Dom börjar växa ut nu. Ska lägga på någon färg ikväll bara.. Svart, röd eller blå kanske. Då syns inte skarven lika mycket hoppas jag! Haha.
Är med Love hemma hos hans farmor nu. Fikar blåbärspaj och sånt. (Bjuder på bilden..) Blir väl en simpel kväll i sängen igen framför tv. Nästa vecka ska man upp till Djärvsö men familjen Hellqvist Solberg ska bli jätte kul att komma bort lite men min älskling!


Nails again!

Gjorde nya naglar här om dagen! Tog ett tag, var ganska pilligt. Jag var inte riktigt bestämd på vad jag skulle göra. Om det skulle vara flaggor eller ankare. Så vart en liten blandning av det. Vart inte nöjd över det iallafall. Ska ta bort det ikväll tror jag.. Får se. Love kommer ju över så vill vara med honom.
Idag så tog jag faktiskt hem jobbet. Åkte och hämtade det och gjorde sedan klart det hemma.
Ska sätta mig och kolla på Vampire Diaries. Har börjat följa det på swefilmer och är fan kär i det! Sjukt bra serie! Tips om ni gillar drama, kärlek lite spänning och såklart vampyrer! Haha.
Vart lite seg med bloggandet senaste veckan eller "tiden" men har inte så mycket speciellt att skriva om.
Juste, blev inga bilder från när killarna åkte cross. Vi stannade på stranden istället! Haha. Någon annan gång!
Kram sålänge!


The weather is amazing!

Kvällen igår var riktigt lyckad! Jag och Love drog ner på stan och delade på en Viking special. Sen drog vi hem till Tim en snabbis och hälsa på Emil. Sen drog vi vidare upp till Sebbe. Värsta röjjet var det där. Lärde känna många nya och träffade massa gamla vänner. De så det ska vara! Vart as bra kompis med en rödhårig tjej som hette Josefin. Suuuper söt tjej som jag aldrig sätt förut men som bodde i Strängnäs.
Aja, sen tog vi moppen hem. Det var svin kallt! Så när vi kom hem så tig vi en varm dusch och gick och la oss! Hihi. Mys.. ;)
Idag så ska killarna köra. Kommer säkert ta massa bilder från Mollys systemkamera då. Om jag får. Haha. Ska till stranden med mamma först! Ha det bäst!


Snabbinlägg

Sitter på jobbet nu, ska knappa in lite fram till tre sen så drar jag hem och fixar mig :)


Bilderna från systemkameran!

Här kommer de bästa bilderna från här om dagen när vi var nere på bryggan, när Molly åkte vattenskidor. Vart rätt många bilder! Men här är inte ens hälften ska ni veta. Bättre bild på den super snygga flätan Molly gjorde på mig. 
Nu är också nya domänet på gång! Har inte gjort något inlägg än men har fått mycket hjälp för att kunna fixa över all design och sånt. Men kommer att byta den efter ett tag när jag får till någon bättre bild nu med det ljusare håret! Den kommer väl komma igång inom nån månad hoppas jag. när jag fått grepp om allt och så att jag kan få in appen och allt i mobilen!
http://mly.nu/  
^^^^^^^^^^^^^^^^
Klicka in och kolla.
 
 
 
Kraaaaam

En riktigt härlig dag!

Idag var jag en snabbis på jobbet och fick lära mig lite nya grejer. Sen drog mamma och jag till Ikea! Vart från att ha skulle köpt lite ljus och en hink... Till en lampa och värsta mattan som vi skulle ha i vardagsrummet.. Tillsammans med massa andra absolut nödvändiga saker! Haha på vägen hem så tog mamma och jag en lyx shake på Max. Dom nya smakerna, cookie'n'cream och hallon.. Så-jävla-gott!! Men efter så fick vi as ont i magen för vi hade skyndat oss i den för dom va så goda. Inte bra!
Nu är jag hemma hos Love och vi har precis badat och hoppat från bryggan, det var årets allra första riktiga dopp. Ska fixa så alla bilder (dom bra!) från Mollys systemkamera kommer upp ikväll också. Kraom!


Försov mig!!

Jag försov mig jätte mycket idag! Har egentligen ingen speciell tid att vara på jobbet men vill helst vara där klockan 10. Så vaknar jag klockan halv 12 av att telefonen ringer!! Jag hade glömt att ställa klockan. Skyndade på med kläder och sminkade mig lite snabbt. Sen käkade mamma och jag frukost. Mamma hade också försiktig sig.. Okej hon är ledig! Men hon brukar inte sova så länge. Haha of to work now!


Galet varmt idag!

Har ju då suttit inne hela dagen på jobbet, massor att göra! Alla papper ska skrivas in och skannas in på datorn.. Nu är iallafall denna dagen klar, typ två veckor kvar nu bara.
Valde lite fel tröja kände jag när jaggivk ut! Var svin varmt så jag hade som tur var ett linne med mig. Haha. Får se vad som ska hittas på ikväll. Kanske bara ligga i solen. Ska iallafall boka biljetter till fredag!


Fina flätan'

Satt nere på bryggan med Love, Tina och Molly. Hon hade med sin systemkamera och tog massa bilder. Dom kommer upp inom kort hoppas jag!
Sen flätade Molly mitt hår, vart as coolt! Ska sova med det nu inatt brevid finaste Love, sen så är man väl "fin till jobbet" haha :)


Nails in the heat'

Igår var det galet varmt! Vi åkte till stranden efter att ha plockat in alla möbler i huset. Golvet är ju nyslipat så det ser nytt och fräscht ut nu. Mitt rum fick sig en liten förvandling, så snyggt!
Men iallafall så var vi på stranden och det var så sjukt varmt att jag typ fick solsting och vart helt seg. Sen skulle jag köra bilen till stan!! Gick väl sådär.. Lite motorstopp hehe..
Sen när jag kom hem så hade jag inget att göra, mamma och jag bakade paj och sen så målade jag naglarna. Fick lite inspiration från instagram.
Det blev rätt rörigt! Men "first try monday" liksom. Kan bara bli bättre!


Lida

Har vart två jätte sköna dagar ute i Lida. En bit från Flemingsberg. Är en söt liten stuga där som jag och Love åkte upp till, där var lite av hans släkt. Farbror och kusiner osv. Vi kom dit igår, käkade grillat och sen vart det ganska sent. Sen idag så har jag nästan spenderat hela dagen i solen!! Från ena solstolen till den andra. Har tagit årets första halv dopp! Alltså, jag gick i till midjan.. Jag är ingen badkruka. Jag badar bara inte.
Sen så det här med naglarna, har på börjat med lite mönster men ska lägga på något annat coolt. Ska kolla lite inspiration från instagram ikväll.
Pussija


Inget WiFi

Det finns verkligen ingen mottagning här i Oxelösund! Har försökt att blogga sen vi åkte men det är tokdött. Har precis kollat klart på filmen "The Host" som är en film av skaparen av Twilight. Det är väldigt släpig måste jag tyvärr säga men fortfarande värd att se för i slutet så var den riktigt riktigt bra!!
Resten av familjen ska dra ner på "stan" så jag ska ta och fixa om mina naglar. Tog med några lack så jag skulle kunna leka lite. Mitt rosa börjar släppa nu så dags för nytt!


Ny navelpiercing och urrensat rum!

Det var ju så att på campingen i fredags så vaknade jag klockan sex av att det var så varmt och så kände jag att att jag låg på något skräp. Så var det navelpiercingen som hade åkt ut!! Fick panik. Så jag tejpade och sen åkte vi direkt och köpte en ny. Jag och mamma passade också på att åka och göra naglarna. Som ett litet plåster på såret liksom..
Hemma är det nu helt utpackat! En kille ska komma och slipa alla golv i hela huset! Så vi ska åka en sväng med husbilen. Mysigt att bara låta hjärnan halvdö i solen med massa glass och annat mys!!


Bråvalla

Vädret var med oss kan jag ju lugnt säga! Det kom lite små skurar då och då men det var nästan bara skönt faktiskt. Vi började med att gå på dom jag längtat efter, A Day To Remember. Dom var grymma! Publiken var grym, musiken var grym och fick en grym plats! Hade stått och väntat en halvtimme bara. Mitt i spelningen så sa Jeremy McKinnon " I want all of you to make me a a circle moshpit" Så HELA publiken började springa runt och fucka ur. Så jävla cool upplevelse. 
Efter det så var vi på Nicky Romero, House musik. Han var så awesome. Han höll tempo hela tiden och peppede publiken hela tiden. Det vart sjukt varmt. Jag hade gummistövlar med tjocka strumpor i. Kännde mig lite som bambi på hal is när jag bara drogs med alla som hoppade hejvilt!
Men jag är glad att jag hade gummistövlar!! Efter de första tio minutrarna på festivalen så hade jag lera upp över knäna. Man vart helt slut efter bara 2-3 spelningar. Kroppen bara la av nästan. Det var ju mycket och långt man fick gå. Så jä**vla ont i fötterna fortfarande. På Dada Life så va varken musiken eller publiken bra. Det var på White stage som var under tak och det var då spöregn utanför så alla pressade sig in för att komma under taket. Jag tror fan inte att jag ens stod på golvet när musiken började. Jag var som fastkilad mellan massa männiksor som hoppade, var fulla och skrek. Man fick en och annan armbåge i sidan när fler och fler bara pressade sig in. Vi var där i kanske 10 minuter, sen försökte vi ta oss ut. Det tog nästan en kvart!! Man fastnade och vart som fast limmad mellan alla! Sjukt.. 
Men då drog vi iallafall till Avicii. Vi var där redan en timme innan han började spela så vi fick riktigt bra platser!! Man kunde se hans fingrar och hans ansiktsuttryck. Han började med att spela "Wake me up" Alla sjöng med. Han var bäst och han gjorde verkligen kvällen!! Jag är dock lite besviken.. Efter att ha spelat i en och en halv timme så avslutade han och sa "Tack bråvalla, jag älskar er" Sen gick han.. Det var hans ända spelning i Sverige innan 2016 tydligen och han sa inget mer. Men kvällen var iallafall lyckad. Vi kom hem klockan 4-5, jag somnade direkt!

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0