Hej babes

Hej kära bloggläsare, har vart utan internet och dator i snart en vecka sådärför har uppdateringen varit på lägsta nivå. Förlåt för det. Har det sjukt bra här på Gotland. Åker hem imorn natt så blir tidigt ikväll:)
"
Det första jag ser nu efter en lång rolig vecka är en kommentar där det står att "det är inte konstigt att folk kallar dig hora" etc etc.  Inte för att jag egentligen bryr mig om vad folk kallar mig för jag är den jag är och jag står för det. Så dom som ens försöker trycka ner mig med sina pinsamma och äckliga kommentarer kan ta och kolla mig iryggen.  För jag det är där jag står, framför er bitches!
.
Pusspuss 

Ny klänning

Har badat och solat lite grann idag. Fullsatt i Visbys och på stranden. Ca 29-32 grader stod det att de va. Har fått lite färg och gått runt i nya klänningen. Fått massa komplimanger om den. Ganska kul faktiskt för den kostade bara halva priset på H&M.


Inlägg.

Förlåt för dålig uppdatering kära läsare, men som William från lillabloggen brukar säga "livet kom emellan". Har det sjukt bra här på Gotland. Har badat, shoppat, solat och bara haft det sjukt nice med min familj och älskade Love. Igår var vi ute på italiensk resturang och åt riktigt god pizza med Madde och Niklas. Ett par som är kompis till pappa. Men nu får ni ha det så bra så ska jag fortsätta att tas upp av livet här! Puss puss älskade läsare.


Fixat till lite;)

Har suttit och meckat med mina shorts hela resan nu ner till Gotland. Rätt schyssta! Fast ska bara sy ihop längst ner. Gjorde fransar, men det vart Inge bra så det ska bli en in linje bara;) ' Nitarna tog jag från ett gammalt nitbälte som jag inte kan använda längre


Påväg!--->

Nu äntligen är vi påväg. Känns så sjukt underbart!


Lyx i juli

Godmorgon! En dag av packning framför mig. Åker till Gotlad ikväll. Står och steker kantareller nu som jag ska ha på frukostmackan;) Det tycker jag är ren lyx i juli!


Lite update:)

Så sjukt god middag jag och Loves familj åt igår, eget kött, egen gjort bea och plockade kantareller! Var en sjukt bra mat-smak-kombination! Satt och scrollade runt lite på telen och hittade ett par sjukt coola converse. Ska nog ta och hitta några bra nitar man kan införskaffa och göra mina gamla;) " Imorn åker vi till Gotland och jag börjar bli sjuk! Stay tuned, puss babes;*

 


Så ja(L)

Så! Sorry för no-updating idag. Men nu är jag hos min sjuka pojkvän:) vi ska snart åka på middag hos nån Arne. Ska bli kul! Efter en hel dag i soffan så.. Dagens outfit blev simpel med ett par jeans och långärmad vit tröja:)


Ligger hemma nu efter en lååång natt. Så jävla trött nu. Älsklingen sitter och killar mig på fötterna och lagar mat. Great! (Y)


Stan--->

Nu drar jag på party baby<3


Tå ont!

Hej bloggen, morgonen började katastrofalt! Skulle plocka ur diskmaskinen och tappade en jävla gaffel på tån. Typ svimma! Så ont gjorde de.. Haha!


Det nya in!

Så! nu har jag fått över bilderna på kläderna jag köpte igår. sååå nöjd över byxorna!!

Morn'

Min morgon med pannkakor och grädde;)


Jag är lite glömsk;)

Hihi kom på att i ett tidigare inlägg berättade jag om halsbandet Love hade gjort till mig. Han gjorde ett urgulligt armband också! Kärlek till min kille alltså!! Har iallafall vart nere och shoppat lite i lilla Strängnäs nyss. Lägger ut bilderna när jag kommer hem! Puss puss


Myshumör!

Hej alla söta läsare! Idag känner jag mig på myshumör! Men mjukisbyxor och favoriten stickade tröjan;) Har nyss käkat frukost och fixar mig. Så snart blire stan;)


Truth

Two pictures that fits perfectly in to MY relationship..;)


Sköna dagen

Hemma nu efter en skön och ganska lång dag på stan. Har kollat lite i affärer och spanat in ett par snygga byxor som jag ska köpa imorn. Haha vi testade ett par "slim" jeans. Tog en storlek mindre som jag skulle tvinga på.. Haha gick väl sådär;) Puss alla underbaraste läsare!

 

 


Väntar på bussen med Frida nu, sk jobba igen.. Som vanligt! Sen blir de att va med Calle Johansson och nåt gäng. Kul kul! Fick hjälp att färga klart håret igår, vart väl helt ok?:)


Schwosssch

Nu ryker det!!!! Så fucking underbart!! Haha


Slipa på g

Snabbt inlägg innan jobbet. Känns så sjukt segt allting! Som att allt står stilla bara-.- Ska hem och städa lite efter jobbet och sätta igång med att slipa rummet:)


Ute och springa!:)

Jag är så himla bra! Har lyckats med 3 km rundan. Haha så himla skönt när man kommer in och tar en dusch, smörja in sig och ta en kopp te;) Va töntig jag låter., haha Men duktig är jag iallafall!:-D Ska kolla solsidan nu:) pusssaaaar!


Lite kul :)

Hej läsare! Har glömt berätta om mitt halsband jag fick av Love. Han gjorde det själv. Hihi! Så underbar han är! Ska ta och fixa utväxten nu:) hihi Pusspuss


Nya shorts??

Var och kollade på lite kläder idag, hittade ett par sjukt snygga shorts, ska jag slå till?;) Haha. Mamma köpte iallafall ett par sjukt snygga byxer, är så sjuukt avundsjuk! Ska styla henne tills ikväll för hon ska på fest. Men de får ni se senare;) Pusspuss


Jordgubbsplock på Morrarö

Var på Morrarö och plockade jordgubbar. 2,5 kilo fick vi med hem;)


Kortare!

Dom äldsta jeans leggingsen jag äger, så trasiga. Så nu klipps dom ner till ett par bekväma shorts;)


Felix och Anton ego pic's;)

Jobbade lite idag och lämnade in datorn. Fan om den inte går och laga! Har fan bilder sen sjuan på den.. Förfärligt!!:( Va en stund på gårn med sötaste pojkarna Anton, Carl och Felix. Va väl kul haha, alltid dom som ska ta ego pics på sig..;)


Gone..:(

Nu är han borta.. Saknar honom redan:( 10 dagar utan min andra halva. Love åker till någon stuga i "Djärvsö" och eftersom min dator har pajat så kan vi inte Skypea.. Att inte få se honom liksom!:(:( Men men, jag kommer nog att överleva. Ska åka in till stan snart och lämna min dator till Dataettan. Så dom kan fixa den och jag kan ha massa filmer med till Gotland! Puss puss


Snart blir det mat!

Jobbat hela dagen, träffade Calle, Robin och Anton en stund innan jag tog bussen hem:) så jävla schyssta grabbar haha. Håller på göra mat nu, nån blandning av tomat, fetaost och bacon;) Så hungrig!!


Bra bra igår!

Igår var det galet kul! Dock så missade vi "spökhuset" och "insane";) Men det tas nästa gång!! Kom hem vid 12 inatt och var helt död i fötterna, gått nästan över en mil i converse känns det som;) Är Påväg in till jobbet nu från Love. min dator är fortfarande trasig men men. Skriver mer senare;*


Grönan

Nu drar jag och familjen Hellqvist till grönan! (y)


Spöregn på strandbadet

Haha, va på strandbadet idag, det började såklart spööregna!
Men Love och John skulle bada ändå! Jaa..
 

In till stan

Nu taggar Mly in till stan, känner mig cool i Loves tröja haha;) Ska ta och köpa in några riktiga luvtröjor tror jag, så sköna! Ska dra till bussen nu. Puss bitchessss


Ny plattisch

Nyss käkat frukost, så mycket så jag har ont i magen nu! Haha.. Goda nyheter iallafall att jag har fått en ny plattång! Den gamla gråa slet på håret osv. Inte alls kul! Så det är jätte skönt med en ny:) Ska träffa Emil idag, Får se vad vi ska hitta på, ta en fika eller något lutar det åt:)


Piss skit!

Meningen att vi skulle ha en jättemysig kväll med film som jag hade fixat på datorn. Tror ni inte (kära läsare) att min fucking dator får ett jävla breakdown och slutar fungera. Jävla *****.. Osv. ' ' en till rolig grej är att min högra tumnagel gått av, så nu ser men ju bara den ut och får ta och ha ett handikapp tills imorn-.- Skitsamma ska gå och lägga mig nu. Har fan också fått ett jävla mens breakdown.


Grattis Enna

Tänkte bara göra ett inlägg till snyggaste Enna som fyllde 16 igår!
Underbaraste och roligaste bruden jag känner. Som funnits där när jag har haft killproblem och som alltid dragit de bästa skämten och historierna.
Stora kramar till henne!!

Trött !:)

Sitter just nu på jobbet och skriver, går så långsamt! Plus att det är ca 30 grader ute;) Får se hur det blir efter jobbet, ska iallafall sova hos Loverboy. Ha det bra alla söta läsare!


Partyvagnen

Är och storhandlar på Coop med mamma och älsklingen. Meed party vagnen;)


Underbaraste

Älsklingen kom in med frukost imorse! Så underbar!! Han vet hur man ska handskas med en kvinna! <3


Äntligen!!

Så jävla happy! Nu funkar äntlig appen! Så nu kan jag blogga från luren!!:)

 


ingen speciell dag

vaknade vid 1 idag, jätte pigg!
Har inte gjort något speciellt. suttit och spelat CoD hela dagen typ:P
Vid 6 kom älsklings Love och hans polare John och Kleman (Ludde)
Vi ska väl snart laga mat och se vart natten tar oss! Haha:)
Är hemma ensam hela kvällen/natten/dagen för att mamma och resten av familjen fick ett ryck och drog till Sthlm och sov där. :-D
 
Anonym
IP: 37.196.37.5

Hatar inte hon och Madde varandra ?

Svar på kommentar; Jag vet faktiskt inte om Madde och Michelle "hatar" varandra, men dom kanske inte snackar så mycket. Har inte koll på det. 

Kvällen, natten:)

Sjukt bra kväll. Kom hem efter jobbet och satt och spela ut Cod mw2. LAAAME nu har jag inget att spela ju.
Jaja iallafall så var jag hemma tills jag tog bussen tillbaka till stan vid 20 över 7 så gick jag och mötte Fanny och Michelle. Är så himla kul att vi kan snacka nu igen. Har vart så mycket krångel fram och tillbaka om killar osv, men det känns liksom löst nu! skönt.
Vi gick iallafall ut till p10 där det skulle vara någon form av "fest" men när vi gått i ca en timme så ringer dom och säger att vi ska hem till Daniel? 
Så vi drog och käka "french hot dog" istället.
Tog 11 bussen hem och är sjuuukt trött nu. Ska komma på nåt kul att hitta på imorn också:)
Peace out.
*
Juste! nån söt läsare frågade vad jag använder för foundation, haha
nån typ flytande foudation från maybelline som jag "applicerar" med en lite halvt snurrande rörelse men min foundation bruch som är från typ kicks eller nåt. Ingen aning om vad skiten kostade men det funkar ju sjukt bra iallfall! 
 

få kontaktmed omvärlden

Sitter och skriver nu på jobbet, inte mycket som händer. Tror inte att så många ens har vaknat än.
Jaja, får se vad som händer idag då.. Ska försöka dra härifrån vid senast 2-3 tiden tror jag. Försöka få kontakt med omvärlden;)
Peace
 
Körde på en vit/rosa look idag;)
Lite kul :P

Senaste dagarna

Jag är ledsen men jag får verkligen paniik när jag inte kan uppdatera bloggen!
är inte "bara" rädd för att tappa läsare, utan också för att jag veeet hur det är när man läser bloggar och förväntar sig något nytt! åtminstonde 2 ggr om dagen skadar inte! annars tycker jag inte att det är nå' kul:)
har iallafall de senaste dagarna vart på bio som ni redan vet. Sen åkte jag igår till eskilstuna och mötte upp resten av familjen. Vi campade på Vilsta, var där hela dagen idag blablabla.
Var jätte mysigt. Köpte mat, solade osv:)Älskligen sov hos mig också, va jätte kul. Vi ladda ner typ alla scary movie filmer och drack powerking tills vi båda somnade;)
Jag vaknade såklart först! hihi sötste!
Älskligen sov hos mig också, va jätte kul. Vi ladda ner typ alla scary movie filmer och drack powerking tills vi båda somnade;)
Jag vaknade såklart först! hihi sötste!
Puss puss bloggläsare!:* KRAMAR!
 

svar på kommentar

Anonym Om: på jobbet.. IP: 37.196.106.220
Vad hände med Enna och Madde? Tycker det är tråkigt att för alla 3 går eran tid mer åt era killar

Svar på kommentar; Jadu min anonyma läsare, Enna och Madde lever iallafall! det är jag rätt säker på. Har faktiskt smsat fram och tillbaka med Enna om att vi ska ses, men det är så att hon jobbar. så det har bara "runnit ut i sanden" om man kan säga så. Rätt synd faktiskt för att Enna var en av de få annledningarna till att man ville gå till skolan. Top of the Day liksom.

Madde har jag ju faktiskt träffat här på lovet för ett tag sedan, men det är också bara så att man glömmer bort och men som amn ändå tänker på liksom.


The amazing spiderman

Har var och kollat på Spiderman ikväll med Loverboy. Den var bra.. men inte så himla bra som jag trodde den skulle vara. Eftersom de flesta action scenerna redan visas i trailern. Plus att ett minus var 3D-glasögonen som inte alls satt skönt. (N)
Men filmen i sig var nästan lite bättre än den ordinära triologin med den riktiga Peter Parker och Mary-Jane.
Eftersom denna film innehöll mer humor och var lite mer realistisk och genomtänkt än de vanliga. Plus att man får se så mycket med av självaste "spiderman" när han inte hoppar runt bland höghusen.
 
Popcorn är ju bara ett måste när det är biotime!
Både Love och jag var faktiskt lite rädda att nånting läskigt skulle hoppa ur skärmen och äta upp oss;)
 
 
 

på jobbet..

Sitter på jobbet nu, lånade datorn för att bara lite snabbt uppdatera;)
Suttit här i ca en timme snart. Senare blir det ut i det fina vädret och va med pojkar och flickor:)

Hej

Ska fixa till oss och sen dra till stan, jobba nån timme och sen träffa lite folk tror jag;)
Senare ikväll blir det iallafall bio med älsklings Love 
Stökigt?;)
St
 

Dagen ;*

En lång dag idag :)
Gick upp vid 7, åkte, jobbade 3-4 h. Sen åkte jag hem, plocka iordning lite och sen drog jag till gårn och träffade mina pojkar Felix och Anton ;)
Sitta och skriva in ordinationer i datorn, ganska tråkigt men inte fel när man får äta bullar osv?;)
Cooola grabbarna i solen 
 
 
 
** typ **
 
 

Snabbinlägg

Så!
Hemma  nu efter va 4 h jobb. Började vid halv 9 imorse.
Ska åka in till gårn nu och leka med Anton och Felix. Kan tyvärr inte uppdatera så bra men men,,
puss
Lite dålig upplösning på min cam ;*
puss

Godnatt:*

Bara ligga hemma dag har det vart idag. Trodde att jag skulle vara med någon men tyvärr så ringer dom kl 10 och vill träffas..
Jag ska ju faktiskt upp och jobba imorn vid typ 8. 
Juste! lilla mly har skaffat sommar jobb;) Ska bli lite småkul iallafall.
Så jag ska ta och hoppa i säng snart.. ska bara äta upp mina jordgubbar i skummad mjölk ;*
Juste! målade naglarna också;)

"Stabiilt"

Nu har jag vaknat efter en lång natt framför datorn, tog ca 2 timmar att få till designen som jag ville, fortfarande lite små grejer jag vill fixa till men det får vänta.
Sen satt jag och bara kolla på massa jävla skit grejer på youtube. Typ piercingar,hår,hundar etc.
Slutade med att jag somnade till en film kl 5-6..
*
Ska ta och äta en stadig frukost nu med filmjölk, mackor och o'boy!
Puss <3
Nutella och apelsinmarmelad på mackorna är aldrig fel?;)

RSS 2.0