Slutet och början av veckan!

Äntligen fredag! Så jävla skönt att veckan äntligen är slut. Hade ett prov imorse, men var egentligen inget märkvärdigt. Går nog bra! Sen gick jag och grabbarna in en snabbis på "nya" butiken och kollade kläder. Sitter hemma framför tv nu. Snackade med Marian som var på krök, så jävla kul att snacka med folk på fyllan!! Haha...
Har bokat in mig på salong på tisdag för att göra mig lite tjusig! och nu blir det nagelfix. Puss:*















Getting back on track

Var en riktigt chill skoldag igår! Hade bara två lektioner, käkade sub till lunch med Marian, Linn och Jonas och efter skolan tog jag med mina boys och tränade. Blev ben. Körde jätte många övningar. Var där kanske en och en halv timme minst! Underbar känsla idag kan jag bara säga. Mamma kom och hämtade mig, så drog vi och solade på storgatan. Brände till de sista minuterna måste jag säga! SKÖNT! Sov med flätor, därför det var alldeles lockigt. Tycker det är as fint!
------
Var bara hemma idag, mått illa de senaste kvällarna och imorse var det hemsk. Så har bara legat med paddan i soffan hela dagen och kollat på nya favoritserien "Awkward." . Redan inne på säsong 2, ska kolla ett avsnitt till sen sover jag som en liten gris igen!
 
 

Hatar när det blir...

Inställt. Har pluggat hela eftermiddagen med Marian i den nya skolfiket. Svenska provet skulle vara imorn, skulle kolla nu bara vilken tid provet är. Så står det "tyvärr... bla bla"
Såg lite vår tecken nu imorse när vi va på väg till skolan. Fan 24 februari?! What's up with that? Blir lite glad av det ändå!:)
Här är också min nya bb-cream och Honung bodybutter från Bodyshop! Älskar det! Inget annat har vart bättre!











Mysmiddag!

För några veckor sen ringde Marcus och villa ha middag! och här är vi nu, lagade god mat och gjorde efterrätt. Sen tog brorsan ut oss och sköt raketer. Snart ska dom dra sig hemmåt och jag lägga mig för att gå upp och jobba imorn!









Silja Line Galaxy

Åkte på spontan kryssning med familjen från Västervik. Åkte upp till sthlm och gick i lite affärer. köpte ett nytt skärp. Sen åkte vi kryssning, var ganska dött på båten! men vi hade kul ändå. Var någon show där på kvällen. Så vart det massa god mat också! Men ikväll blir det en lugn kväll för imorn blir det jobba !














Quick review since friday

Fredag kväll var trevlig! Hedvig bjöd på Lchf enchiladas. Sen satt vi och pratade hela kvällen. Gjorde den där jävla nomineringen också...Är fan tisdag idag. Glömmer bort dagarna lite när man inte går i skolan. Var och solade i söndags och käkade subway med Petter. Kul att träffa honom igen :) Var ju på strängnäs revyn dagen innan med honom och hans familj. Och igår vart det poker kväll hemma hos David. Vart riktigt kul att dra ihop massa folk att spela med! Dagen idag har vart soffa-Youtube-sova-svenskaplugg-soffa!Får se vart dagen drar mig imorn.

The turning

I onsdags så lät jag mamma och pappa vara hem och sov över hos Marian. maj Niggah, vi pluggade lite grann, kollade tjej film och käkade kladdkaka. Var jätte kul att umgås med Marian! en riktig bror! hon lockade håret på mig på morgonen. måste börja ha så mer! vart jätte fint.
Torsdag.. skolan, segt som fan! Hade ganska jobbig men kul idrott iallafall, körde mix boll. Fan as kul!
Efter skolan åkte jag hem till Love och hjälpte honom packa. Han ska upp till Järvsö i helgen.
Hade bara en lektion idag, spanska prov... "suck my magic dick" typ.. Well, gick och fikade sen. Skulle egentligen tränat med Musse och Jonte men är så jävla trött! ca 4 timmars sömn inatt...
Men det skiter vi i nu! Ska över till Hedvig ikväll och ha middag med henne och Erika. blir till att sova där också!
Se ya'll!















Dat semla!

Idag fick jag ett semlogram av Musse,så gick ner efter skolan och matade ut den på roggebageriet med Marian.
Var jätte mysigt att fika, men man blir ju skapligt illamående av så mycket grädde och shit...
well, kom hem, duschade, drack te, myste med katten och nu ligger jag i sängen.
Har sovmorgon till 11 imorn. Men bussen går 1013 så är i stan lite tidigare. Så är det.
Ska sova hos Marian imorn också! kul att sova borta faktiskt! har inte sovit borta sen Petter. Fast att sova hos en kompis är lite skillnad! Haha! Ska bli kul!














Dat icecream!

Färgade håret svart i helgen, mamma hjälpte mig så vart riktigt bra!
Jobbade hela söndagen också. Idag har jag haft samhällsprov och det var i två delar, andra är imorn.. Efter matte provet! Livet leker och huvudvärken steker.
Fortfarande lite deprimerad. Men försöker att umgås med kompisar så mycket som möjligt. Ska sova hos Marian på onsdag. Blir kul!
Gjorde värsta glassen nu när jag kom hem! har suttit och snackat/pluggat i mediateket sen halv 2 ungefär idag! var hemma vid sex så. Men glassen iallafall! mouthgasm!












Segaste veckan jag gått igenom.

Det har vart en riktigt lång vecka.. Jätte mycket att ta ikapp i skolan, jätte mycket att plugga in till nästa vecka och samtidigt så har känslorna flödat fram och tillbaka så i onsdags så lämnade jag Petter. Är jätte tråkigt men är så det är. Var en del anledningar till det men vi har iallafall bestämt att om en tid ska vi hitta tillbaka till varandra och iallafall umgås som vänner. För vi hade faktiskt jätte kul ihop! Ibland så vara han som en knäpp bror för mig och i andra lägen den mysigaste killen att mysa ner sig o sängen med! Kommer att vara tomt ett tag innan man vant sig att sängen inte kommer att delas längre.
Well, pluggade hela dagen igår efter skolan och sen på kvällen spelade familjen poker. "Tur i spel, otur i kärlek?" för jag vann hela skiten! triss i ess och fyrtal i kungar tog hem det hela! idag har jag jobbat 9-16. Är jätte seg nu.. la mig direkt i soffan när jag kom hem. Ska vila ett tag, sen blir det att mina ihop tacos, vampire diaries och plugg!















Varför går det sönder?!

Min tröja som jag köpte förra veckan, den stickade, jag hann använda den en gång! Och nu är den trasig. den har släppt i en maska och när det händer så blir det ju värsta domino effekten och woops så är hela tröjan borta.. jätte tråkigt eftersom den är ny och kostade liksom 300:- Men får låta mamma (proffset på att sticka) fixa den helt enkelt!
Ja ja, i fredags kollade vi på bio, fy fan va bra den var! Helt galet rolig och bra gjord. Sen gick vi hem och spelade en runda poker med brorsans set. Börjar lära mig nu och spöa skiten ur dom andra! hehe.. På lördag morgon så gick jag en vända på stan själv, köpte en ny tröja, simpel svart t-shirt typ och tre par trosor som är ursnygga! får visa senare! Senare på lördagen så kom Anders och Pia över på middag. inte träffat dom på jätte länge! Så trevligt att prata om allt som hänt. Gjorde även mitt första försök till att göra en snölykta! Det funkade kanske i 10 minuter och var jätte fint.. sen blåste ljuset ut hela tiden och morgonen efter var den helt smält! Hehe fick till den iallafall!











RSS 2.0