Inför Berlin!

Igår så var det temadag-Berlin! Jag åker ju om minder än en vecka nu. Flyget går ju vid 10 på söndag redan! Har fått ett typ "försäkringskort och buss/rese kort och ska snart börja packa och fixa sista med flygbiljetterna!
 
 

Haft det bra med Kevin också!

Spenderat massa tid med Kevin också! Vart uppe i sthlm med honom och hälsat på hans syster, vart med honom en dag på jobbet, ätit gott. Han har sjungit Disney låtar för mig! Haha, och jag har klippt honom, tillslut så fick jag! Han har tagit hand om mig när jag inte kunnat sova och vart så go! Min Kevinboy;) 
Han gör mina dagar ! ♡♡
 

Spenderat tid med Familjen!

Haft det jätte mysigt med familjen också i veckan! I fredags så fyllde mamma år. Henne firade vi med mat och bio. "The other woman" en riktig tjejfilm! jag tyckte den var bra!! men pappa somnade.. så.. som sagt! en riktig tjejfilm.
 
Sen så vart vi på agility med hundarna, börjat med det en gång i veckan nu. Nästa gång blir på fredag. Får förhoppningsvis med oss Kevin då. Fan va kul det är! Måste testas för er som har hund.
 
Så har vi vart på en roadtrip till Borlänge också. Där upptäckte jag hur jävla underbart god "Aloe Vera" drycken är! Blivit en drog och har druckit den varje dag sen dess nu! Haha
 
 

En fika

I torsdags tror jag det var så fikade jag med Frida på Georges. Stötte på Jonas också så satt vi och käka nachotallrik. Fan vilket underbart väder det har vart i veckan! helt sjukt. Typ 22 grader, skinande sol och blå himmel! Köpte nya solbrillor också. Haha lönen kom ju så man får ju passa på!
 
 

Stackars mig..

Hejsan! Var ett tag sen! Har ju utvecklat pollenallergi som mamma tror lett till ögon inflammation. Fy fan va jag inte sovit eller kunnat vara ute! Har två näs sprayer som gör att jag hur lätt som helst börjar blöda näsblod. Ögondroppar som svider och tabletter som gör mig trött! sovit lite hos Kevin i veckan. Ätit massa gott och sånt, sen har jag bara sovit... I princip! 
 
 
 

Riktigt skön start på lovet!

Jobbade fredag-lördag-söndag, Var på chill krök i stallis med Kevin och hans polare, kände några där redan. Viktor, Madde och Micke. I måndags kom några från sthlm och hälsade på med sina barn och fikade. Jag har typ utvecklat nån jävla pollen allergi helt plötsligt så jag låg på soffan hela dagen, helt utslagen! 
Idag var jag med på Kevin jobb, åkte upp till Stockholm och tillbaka. Sen drog han till gymmet och jag solade. Vart så sjukt bra väder idag! Helt sinnes sjukt! Gått i shorts och chillat bara. 
Får se hur kvällen ser ut. Är ganska trött så blir väl att äta lite glass och ta det lugnt denna kväll. Var en tuff helg med 2 fyllor, tre bakfyllor och tufft på jobbet! Men man är ju en hårding så det klarar man ju!
 
 
 

FÖ12 Spex ES fotbollen


Äntligen lov!

Kände att det var dags för att blogga lite! är ju faktiskt lov nu! Jobbade till halv tre idag sen cyklade jag hem, tävlade med ovädret som var framför mig om vem som skulle komma hem först, jag vann! Snart kommer det över lite folk, Anders och hans kids Mårten och Stina. blir middag men massa gott! Tror att Kevin kommer över också, eller ja... jag hoppas, för har en surprise! Sen så kollar vi faktiskt på #twilightTV6 marathonet som går nu.
Igår var det fotbollstunering från 9-17 sjukt segt men också väldigt kul!
Well, sitter här med ett fint glas Handcraft och väntar på att sätta på mig brallor bara.
 
 
 

Mina planer de kommande veckorna.

Lite som är inplanerat framöver!
Nu är det ju lov, eller ja.. imorn på torsdag så är det fotbollstunering! Sen blir det jkobb förmiddag fredag och lördag och sen på söndag så jobbar jag eftermiddag/kväll. Fan med cash jag kommer dra in asså. Well, fredag kväll kanske det blir vin och ost kväll hos Marian. Lördag är inget bestämt än. Sen hela nästa veckan ska jag väl försöka plugga lite, jobba något. Följa med kevin till jobbet någon dag. Sova hos ensamma Marian och lite annat kul!
Ska klämma in övningskörning också.
Det blir lovet. Veckan efter det är det helt lungt, lite fest på Valborg och sånt socialt bara. Sen drar jag till fuckin' Berlin! Ska bli så kul! Fett taggad! Sen när jag kommer hem ska jag försöka boka in, mitt iallt jobb och alla nationella prov, att åka till sthlm och shoppa och ta in på hotell med Keviinbooi. 
 
Här är vad jag anser är fashion! och sjukt jävla snyggt !
 
 
 
 
 
 
 

Nananana

Rasmus var över här om dagen, han fotade lite, vi käkade pannkakor och sen drog han hem med bussen. Sov hos Kevin igår och kollade på nya Game of thrones avsnittet! helvete vad bra det är! Var uppehela natten sen. Men hade ädå sovmorgon till typ 12-1 idag så det spelade inghen roll. Passade även på att fylla på mina ögonfransar idag. Behövdes kan jag säga, var även smidigt nu när lönen kom in på kortet också!
Så fikat, köpt godis, gjort fransar, vart på apoteket... haha pengarna drar iväg! Får be mamma flytta över dom. 
 
 
 
 
 

Spontant!

Efter nattens händelser så var vi jätte trötta idag! var vaken till sex och vaknade igen klockan 10 och kunde inte somna om. I fredags så sov jag vi knappt 2 timmar! somnade vid halv sex och pappa kom in på mitt rum vid 8 tiden. Så man känner hur ögonlocken sakta sjunker när man sitter stilla. Well, har lagt mig i sängen nu efter ett spontant åk till "Vita Elefanten" i stan för tre rätters med fina Kevin! Inte vart så mätt på länge! Fick ta med en doggy bag hem till brorsan!
Älskar att Kevin är så spontan! Det är nog den bästa egenskapen som kan finnas hos killar. Eller ja, det beror ju på vad för spontan man pratar om! Men menar såklart att bara åka iväg att göra något, ta en promenad, åka och äta, baka etc. 
 

Kul att träffa saknade!

Har vart några riktigt sega dagar... som i tidigare inlägg, krafterna var slut! Knappt vart i skolan, kuggat på prov.
Kevin var hos mig varje natt. Men nu känns det som att uppåt är en väg jag kan ta. 
Igår efter skolan kom Nicole till strängnäs! inte träffat henne på snart... 2 år? ja typ, så vi tog en fika och pratade as mycket. Precis som det var igår. Helt underbart! Var på fest igår, White sensation som europa hade anordnat. Var kul! träffade Love en snabbis där också, kul att se grabben igen! Veta att han lever.
Samma sak gäller Zäta som kom över nu ikväll efter att vi hade käkat. Saknat honom så in i helvete! men han är sig lik! lika rolig!  Pappa och Kevin drog ner på krogen. Så sitter med mamma nu och kolla på Harry Potter!
Känner inte att blogg-humöret är på topp direkt längre! nu när vädret är så konstigt också! Men men, det kommer nog tillbaka.
 
Oj, vart väldigt mycket bilder här! haha... har lika många till minst!
Pusssss

Krafterna ur kroppen

Efter flera långa nätter med kliande så börjar det avta lite. Tar allergi medicin för något som jag inte vet vad det är. Men det funkar? så visst!
Har inte vart några speciella skol dagar direkt. Tränade i torsdags. Först idrott sen gummet jag med Mostafa. Åkte hoj med pappa och fikade efter skolan i fredags. Övningskörde mitt i natten till lördagen till Arlanda och hämtade pappas kompis som kommer ifrån Holland! Så va ganska trött på jobbet igår. Men sen vart allt helt underbart när Kevis kom och hämtade mig från jobbet. Så åkte vi till Heron city, käkade på restaurang och kollade på bio, Captain America. Sjukt bra film och en helt galet bra kväll som Kevin fixat för mig. Blir fan svårslaget!
 
Well, sover i stallarholmen inatt så blir upp tidigt imorgon! Sparar på sista krafterna nu innan lovet och Berlin!
 

My day

Vaknade vid halv 10 idag, gick upp och gjorde pannkakor innan jag åkte till skolan. Var tre lektioner. Fysik, Biologi och Matte. Fysiken har vi nyligen haft prov i så jag orkade inte lyssna. Biologin fick vi ha eget arbete på valfri plats! Jag drog med grabbarna ner till bryggan. Kan ju säga att det inte vart mycket biologi gjort! Sedan matte lektionen. Gick bra, prov nästa tisdag!
Off to work! Jobbade till stängning. Gick faktiskt rätt fort. Fick besök av Johan mitt i allt när jag stod och frontade i mejeriet!
Ska sova alldeles snart! Sista bilden är till Kevin, haha sov så gott ♡
 
 
 
 
 
 

Update.

Min app i telefonen fungerar fortfarande inte. Min dator laggar och får inte liv i den tredje..
Men men nu ligger jag här, kliar över hela kroppen så jag håller på att bli galen, och bloggar! Från telefonen på något magiskt sätt... Skit jobbigt.
Här kommer veckan, de senaste dagarna, kortfattat.
Fredag: Var i skola men bara en stund. Sen följde jag med frida på musiken. Vi åkte in på kvällen och träffade massa roliga människor hemma hos mah boy Rasmus. Sen sov vi hos mig.
Lördag: Vårdcentralen kl 13.00 Dom kom fram till magkatarr och något jävla virus, dom vet inte vad men fick en salva och tabletter. (duktigt) Städade bilen och på kvällen kom Kevin över. Vi hade en mysig Earth Hour med tända ljus och sen åkte vi till piren och sköt fyrverkerier.
Söndag: Var hemma. Pluggade Fysik och kliade hela dagen.
Måndag: Hemma från skolan, pluggade Fysik och kliade hela dagen.
Idag Tisdag: Åkte till skolan, hade dubbel prov. Fysik 2 & 1. Helt hjärndöd gick man till matte och fick reda på att det är prov nästa vecka. Fick ännu mer kliande prickar, men nu i ansiktet! (yaay) Var på eTT långt ES möte, pratade med Wille mah man. Ligger nu i sängen efter en seg kväll.
Imorgon Onsdag: Lång jävla dag! 8.30-16.30 Sen ut till jobbet och jobba till stängning. Med prickar i ansiktet.
 
 
 
 

RSS 2.0