Oct. 31, 2013

Får bli ett litet snabbinlägg här på kvällskvisten! Sitter i sängen med Petter och väntar på mor. Ska köpa pizza och ha mys kväll hemma denna torsdag.






Äntligen lov!

Känns riktigt skönt att vakna en måndag och veta "jag behöver inte gå upp nu om jag inte vill!" när klockan är 10.
Igår så var jag hemma hos Petter nästan hela dagen. Vi jobbade lite på hans rum och jag följde med honom till Skyes och körde ett bröst pass. Det var faktiskt jätte kul!
Sen igår kväll så satt vi bara och spelade kort och tog det lugnt.
Idag hade jag faktiskt bestämt mig för att plugga. Så jag gick upp och gjorde frukost, sen kollade vi film. Jag satte mig vid böckerna och försökte plugga! men... det gick bara inte! På't imorn igen!













Oct. 27, 2013

Var as skön kväll igår!















lite shopping

Jag, mamma och Petter åkte till tuna park igår och shoppade på förmiddagen. Köpte lite behövligeheter.
En ny concealer som var as bra! och en ny mascara som också var riktigt bra, men som luktade lite konstigt.
Sen några par trosor, strumpor och ett par stövlar.









Vill sminka mig nu!

Är sjukt taggad på att fixa mig för imorn! ^^^
Jag och mamma kanske har lite planer på dagen sen på eftermiddagen så ska jag sätta på min outfit, vill att det ska bli imorn nu!!
Petter och dom är i Sthlm ikväll så sitter hemma med mamma och pappa och ska kollar idol som börjar snart!:)
Ja det har väl vart en bra dag idag! Slö dag verkligen! skönt..











Another nail tutorial

Gjorde mina naglar igår kväll. Vart galaxy naglar. kom på att man kunde använda gul också! Så vart rätt snyggt:)
Ah börjar då med en svart "bas".


Sen så detta jag på lite vitt, gul, rosa, lila och sånt..


Sen i utkanten av mina nebula's så detta jag på mörkblå och mörk lila för att få det att smälta in bättre..


Till sist så lägger jag på glitter och lite vita stjärnor. Vart rätt bra!
Känner att jag verkligen inte är van i handen för att måla längre!Får se till att ta upp det här igen! :)





Hemma dag med rosa maränger

Har vart hemma hela dagen. Har haft jätte ont i magen! Känns jätte ruskigt, hoppas verkligen att jag kan gå till skolan imorn eller åtminstone va frisk till festen på lördag!
Har värsta idén, tänker inte spoila något än. Utan får bli en surprise då! Ska nog sätta på en film snart och bara fortsätta ta det lugnt.
Gjorde rosa maränger idag, jätte fina vart dom! Hihi
Juste, färgade fan håret igår. Lite mörkare och uppfräschning bara.
Puuss












Svar på fråga

Fick en fråga från en "Anonym" som frågade
"Har du gått upp i vikt? ser ut så på bilderna från då till nu"
 
 
Nej jag har inte gått upp i vikt, i slutet av nian så vägde jag faktiskt fem kilo mer än vad jag gör nu!
Sen när jag tränade så kanske jag såg lite slimmare ut, men har faktisk "rasat" i vikt upp och ner sen jag slutade med Tea-Kwondon. Har till största delen bara tappat mina muskler och "bytt ut" det mot fett. som har lagt sig mest på magen och benen typ. Plus att jag är en sån jävla godis råtta! Så jag käkar ju galet mycket onyttigt!
Men senaste tiden (veckan) så har jag faktiskt dragit ner på godis och annat onyttigt sen jag började gymma på Hälsoskaparna! Så skönt att komma igång. Två gånger i veckan ---> 
Körde faktiskt en så kallad "chest-day" igår med Musse. var på gymmet i två timmar typ! Har ju skapligt ont nu...
Men iallafall, svaret på frågan är NEJ! jag har inte gått upp i vikt. Har bara fått mer kvinliga former kanske ? U jellyfag.
Puuuuss
 

titrering på labben

Hade jätte rolig kemi-labb idag! skulle "titrera" ner NaOH i saltsyra tills vi nådde ekvivalentspunkten. Vi använde btb så vi såg att det först hade ett pH på 1.3 typ.. jätte surt och färgen var gul. Sen så tillsatte vi as mycket av Natrium oxider.. inget hände.. fortsatte... inget hände.. sen rätt va det va från en droppe till den andra så vart det grönt och på andra droppen blått! hann knappt reagera! sen när vi hade tillsatt ca 27-28 ml av NaOH så vart det klar lila! fin fint!












Sånt händer

Råkade publicera mitt tidigare inlägg utan att nja på det och missade att lägga till några bilder!










Oct. 22, 2013

Hej

Regn

Så har veckan kommit igång med regn, prov och redovisningar! Det är sista veckan innan lovet. Inte mycket kvar nu!
Är jätte skönt!
ikväll så ska jag dra och gymma med Musse, sen så sover jag hos Petter. Är så skönt att sova där, två minuter till skolan bara! Så slö..
Slutar faktiskt tidigare idag! En hel timme! Kan nog behövas med en inställd lektion ibland. Var så himla trött idag när jag vaknade! Fick mig upp ur sängen.






I lördags så kom det över vuxet sällskap i hemmet så mor skicka hem mig till Petter istället. Vi hade inget att göra så han var en gentleman hela kvällen och bjöd på mat och bio. Var verklig jätte mysigt! Uppskattade det, så underbar!




Tjejkväll !

idag så slutade jag tidigt! as skönt! hade två lektioner bara var av en av dom var prov :)
sen drog jag hem och fixade mig för att senare dra in på tjejträff. Vi va typ 16 brudar på akiko och käkade sushi. sen så drog vi hem till Hedvig och fikade cheesecakes. Så jävla gott!!
Vart lite fylla bara. Men det är ju fredag så är väl OK! puss ♡













inte målat på länge!

Har inte målat mina naglar på länge.. haha kände det igår när jag satte mig ner och skulle göra en simpel design. Vart helt fel färg val och vart också bara kladdigt.. tråkigt!









Prov!

Sov hos Petter inatt, han fick en liten present av mig igår. Ett Justin Bieber linne.
Har precis haft Svenska prov nu.. Gick inte så jätte bra! Nu är det en vanlig skoldag. Sen ska jag och Frida dra på pass! Body combat blir det idag.
Är helt kär i skådespelaren Tom Hardy!!! Gaaah va sexig!












Konverterat till Samsung galaxy s4

"wow" säger jag bara! galen telefon det här. Så mycket special funktioner och nya grejer så det är galet! Kommer nog ta ett tag innan jag får till det här med att smygsmsa på lektionerna, Haha.
Men det känns faktiskt skönt att byta upp sig Vart jätte "nervig" igår innan jag bytte till denna för jag trodde jag skulle sakna iPhonen. ELLER? Haha fuck no!


Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. ska mysa ner mig i soffan och kolla klart på filmen som går på fyran, sen blir det att sova och upp tidigt! godnatt:*☆★





Marknaaaaad

Får bli en nattbloggnling nu! Har ganska nyligen kommit hem från marknads/tivolit med Felicia och Wille. Ska dricka te nu och kolla lite på Tom Cruise. 
Har vart en del på marknaden idag! Först gick jag runt lite med mamma och pappa. Kollade på lite grejer med mamma. Sen så träffade jag Wille, Max och Felicia. Så gick vi några varv runt igen. Jag köpte en vinröd BOY tröja och tonvis med brända mandlar. Sen så köpte jag en lite present till Petter också., va kul man kan ha!
Träffade litt folk, åkt massa karuseller så är alldeles hes imorgon förmodligen! 
När jag kom hem sen efter allt på stan så visade mamma en överraskning! ..... En vinröd BOY tröja... Ah men då har man två! Min fina mammsi som tänker på mig! Hihi








Tapas kväll med mor och far

Som vanligt då så har tiden lekt marathon med mig och vunnit! Eftersom att det är fredag kväll och ligger och kollar idol ... Har haft tapaskväll med mamma och pappa nu på kvällen. Vart jätte mysigt! Inget stök liksom:)
Appen har blivit jätte skön! Det är som att blogga från datorn nu. Så mycket smidigare när det kommer till att lägga till bilder osv. 
Jag känner lite så att när jag är inne och kollar andras bloggar så vill man ju gärna att det ska vara uppdaterat och massa nytt och kul att läsa om! Ellerhur? 
Så därför måste jag snappa upp mig nu så att ni läsare kan tycka det är kul att gå in på min blogg och kolla, läsa nya inlägga och massa annat skit!
Igår kom Love över! Inte träffat tokfan på as länge känns det som! Vi låg och lyssna på musik, kolla instagram, käkade lite och snackade massor.



Ont i ryggen!

Jo som rubriken säger så har jag haft prov, fast inte ett utan två stycken efter varandra. Fysik ett och två. Sjukt slö i huvet nu och ryggen vill inte heller sammarbeta idag. Har riktigt ont nu! 
Ska iallafall dra och träna idag på hälsoskaparna! Ska bli riktigt schysst faktiskt. Inte tränat på hur länge som helst. Drar dit efter skolan sen så åker jag hem till Petter och sover där inatt. 


Just nu är jag så jävla godis sugen! Helt sjukt. Om jag ska börja träna och va seriös så kommer det inte gå med tanke på hur mycket godis jag äter! 
Har ett mål med träningen iallfall... Ska ha större ben än Petter! Wish me luck. 
Har ni tänkt på hur fint det börjar bli ute nu! Alla löv är gula/orangea. Jätte fint.. Kunde inte låta bli att ta kort när jag gick förbi tågstationen! 






Bakis söndag

Efter att vi hade vaknat idag så käkade vi lite frulle och tog en dusch. Vart as varmt på rummet inatt så kände sig riktigt snuskig! Blä..
Men iallafall så fixade vi oss alla lite och sen drog vi hem hit till mig och käkade getost-hongungsmackor i ugn ned mamma. Sen passade Wille på att få sitt finger dissekerat! As vidrigt! Haha dagens andra blä..
Ja det var väl typ denna dag och imorn är det en ny!
Hoppas ni gillar designen för jag vet inte riktigt det där med röda läppar.. Ja ja ska ha så ett tag nu iallafall så. Men skulle vara kul att få lite feedback!
Peace out


Fin middag!

Igår vart jag och Felicia bjudmaten till Petter på middag. Dom hade dukat upp fint med mat, ljus och litt vin. Hade jätte mysigt verkligen! Satt och pratade ett tag och jag och Felicia lärde känna varandra bättre också. Sen drog vi på högre musik, käkade äppelpaj och drog fram bacardin och pingisbollarna. Resten är lite luddigt... Men kom i säng vid 2-3 kanske. Hade iallfall as kul! Haha imorse var man ju skapligt trött kan jag ju bara säga. Så det kan bli!


Text tutorial newspaper nails!

Jag vet jag vet! Jag sa att jag skulle fixa bloggen, design och skit men jag vettefan vad jag ha ska för hedder! Så jävla svårt att få till och välja bild. Plus att man ska fixa till för att ta en jäkla bild (1000 var av en man ska välja ut och redigera ihop).
Men men! Här kommer det en liten tutorial på dagens/kvällens naglar!
---------------------
Börja med att klippa ut små papperslappar ur en tidning på exempelvis text eller symbol man hittat i dagens tidning. Sen filar du och allt sånt jox med naglarna. Jag filade dock bara, orkade inte klippa nagelbanden osv.
Den målar du naglarna vita eller ja.. Någon ljus färg bara!
Efter det har torkat så tar du din nagel, doppar i HANDSPRIT i några sekunder, sedan lägger du försiktigt på den lilla tidningslappen på nageln och duttar/tryck för att texten ska färga av sig. Dra sen bort lappen lite försiktigt så är texten eller det som du ville ha där vara där!
Sen så är det viktigt att lägga på topcoat, annars försvinner trycket ganska snabbt. Pussåkram hoppas ni gillar det!


Dagarna springer i förväg!

Shit redan onsdag! Dagarna har bara flugit fram! Rätt skönt ändå, fast mitt plugg schema blir rätt pressat när man ska göra så mycket annat hela tiden! Nå väl! I tisdags så sov jag hemma hos Petter, vi kollade lite på läskig film, käkade tacos och spelade frågespel med hans föräldrar. Jätte trevligt. Sen igår så var det bildningsdag i skolan. Vi åkte till Södertälje och gick först på torekällberget sen efter det så gick vi till Tom Tits och hade fri tid. Var så himla kul. Man kände sig verkligen som ett barn när man sprang runt och skulle testa och kolla på allt!
Hihi
Idag är en vanlig dag, hem efter skolan, plugga inför proven och skriva lite på uppsatsen i engelskan.


Ritar måndag

Shit vad jag har vart dålig på att lyssna idag! Satt bara och ritade på nästan alla lektioner. Fick värsta "flowet"! Haha kanske inte så bra egentligen! Men fastnade verkligen för det och tyckte det vart ganska snyggt ändå!
---> Idag så testade jag att ha vit och lila kajal under ögonen, tyckte faktiskt de vart jätte fint. Ska ha så imorn igen. Kände mig snyggare liksom! Haha nej men illafall lite annorlundare?:o Sen så ska jag sova hos Petter:)
---> jag är sjukt sugen på en klocka! Har typ aldrig ägt någon och har inte velat köpa någon heller för jag har liksom inte känt att jag kommer få användning av dom! Men nu så lockar den där silvriga jäveln....


RSS 2.0