THE best weekend.

Hej hej! 
Alltså, denna helg... har vart grym! Börjar med fredag. Underbar dag med Kevin,  vi käkade lunch, fixade oss, jag drog in på ceremonin och sen till insparken, festade och dansade och hade en helt sjukt bra kväll! 
 
Lördag! Vaknade upp med Kevin, bakade scones, bestämde gymnasiearbete, åkte till Eskilstuna med Andreas och Kevin piercade bröstvårtan, bjöd över Kicki och Andreas, grillade och hade super trevligt, kollade filmen "The fault in our stars", grät lite och somnade om.
 
Dagen! Vaknade lite tidigare, åkte på invigning av IF Gripen salen, åkte och tränade på Balanze, åt en sub, åkte hem till Kevin och kollade film.
 
Och nu? Kollar "Bad Neighbours" men mor och far i soffan och tänkte gå och lägga mig snart.
 
Som sagt! En helt sjukt underbar helg!!!!! TACK!
 
 
 

Har vart slö!

Fan va segt det har vart! Jag var hemma sjuk i onsdags och tänkte att jag skulle blogga för att jag har gjort ny nagel design, men blev inte så, så tänkte att att jag skulle göra det igår för jag slutade tidigare! Men nej... så nu sitter jag här 4 dagar senare och ska blogga. Haha så kan det vara. Vart riktigt nöjd med naglarna, ska vara likt fjärilsvingar :)
 
Måste också påpeka att jag ääälskar min outfit som jag hade igår. Kände mig så feminin. Kevin gillade den också. Ikväll är det party så får se hur det blir då. Beror på vilka som ska dit :) Juste! Testade göra våfflor med sockerkak smet igår! Fan vad gott det blev!
 
 
 

Nothing special just the weekend!

Oj oj oj! Här har hänt grejer!!
 
Kunde jag ha sagt om det faktiskt hade hänt nåt speciellt... men det har det ju inte. Var en vanlig fredag,  slutade vid 11, käkade lunch och fikade med mina föräldrar. Jag och Kevin hade huset för oss själva så vi tänkte supa till lite och ha jätte mysigt med bada badkar. Men vart lite annorlunda. Vi somnade kl sex i soffan och sov till halv nio ungefär. Då åkte vi till Coop lite snabbt och köpte en klase vindruvor och cola zero. Så knäppt det kan bli. 
 
Well, lördag var det jobb och sen hem till Kevin. Vi var hemma hela kvällen med Rasmus och söp till lite. Var kul! Haha var ett tag sen man var på lyset så kan väl säga att man var lite ringrostig!  Men inga skandaler, var en riktigt trevlig kväll och imorse gick vi upp och käkade thai. Hade tagit med oss hundarna till stallis så vi tog hand om dom för oss själva. Sen var det jobb igen och nu ligger jag här i sängen efter en skön dusch. 
 
Juste!!!! Jag har fått ett "blåmärke" i ögat. Vaknade med det! Ett blodkärl har gått sönder eller nått så nu har man en röd prick mitt i allt. Hemskt. Men men, godnatt !
 
 
 

Kärlekshalsband ♡

Jag måste berätta och få visa vilken underbar pojkvän jag har! Ja, jag har säkert sagt det 100 gånger men jag kan gärna säga det 100 gånger till. När vi hade vart i Eskilstuna och åkte hem så stannade Kevin till i strängnäs och hämtade ett litet paket inne på guldfynd. 
 
Det är två halsband, ett till mig och ett till Kevin och på halsbandet,  I ett hjärta, står våra bokstäver.  Det är så fint! Nu har jag med honom VARJE dag. Nu känner jag det liksom som en lycka i hela kroppen varje dag som jag har med mig när jag ser mig själv i spegeln.
 
Jag älskar honom så... /×€+(#&£! (@#+÷% Mycket!!! 
 
 

Ny jacka! 😁

Igår var jag med mamma på tuna park och köpte nya jackor. Vart en typ kappa och en vinter jacka. Har på den ena idag. Är fortfarande lite för varmt för vinterjacka än. 
 
Idag gick jag upp efter sju, fixade mig och käkade frukost. Sen tog jag bussen till skolan 20 över 8 och börjar halv. Eller ja, jag börjar nu men läraren är inte här! Blir en chill dag idag och efter skolan ska jag dra och träna. 
 
 

Seg Måndag.

Som vanligt så har bloggningen börjat fejda ut med tiden. Har bara inte haft tiden/orken/lusten tyvärr. Men jag passar på nu när jag sitter och väntar på att skolan ska börja.
 
Måndagen vart en av det segaste dagarna jag vart med om!! Kom till skolan vid 9 och fick veta att vi skulle ha samling vid halv två. Så då var det bara att fördriva tiden med att fika med Frida, vi experimenterade med Nutella på wienerbröd. Sen sitta på Lauras, äta lunch..
Sen satt vi i regnet i en och en halv timme tills jag åkte hem och sov hos Kevin. Haha vi testade leka lite med mat och gjorde "konstverk".
 
 

Hotell i Eskilstuna!

Hade en helt underbar övernattning i eskilstuna med Kevin.  Det hade jag planerat in för ca 2 veckor sen att han skulle få för att han har fyllt år. Så efter skolan i fredags så mötte jag upp honom och Rasmus och gav honom en ros, sen kollade jag på när han klippte sig. Vart riktigt snyggt!!
(Jobbigt egentligen att han bara blir snyggare och snyggare!)
 
Well, sen åkte vi till Eskil, checkade in på hotellet och bara chilla de ett tag. Rummet var riktigt fint! Sen så gick vi ner på stan, fikade lite och shoppade lite.
Upp på det fina hotellrummet sen och fixade lite tills vi skulle ut och äta och kolla bio. 
 
Vart en super dag/kväll!!!! Så underbart att komma bort lite och få ro om min fina skatt. Plus att vi har det så himla kul också nästan hela tiden, vilket jag tycker är bra för jag hatar när det är för seriöst.
 
 

Håller tummarna för imorgon!

Åkte hem till Frida idag och pluggade matte inför provet imorgon. Känns så knäppt att öppna böckerna efter att ha lagt allt på hyllan i ca 8 veckor. Får hoppas att det går bra. Kommer inte orka med två extra kurser even though jag bara har sex kurser denna termin (inklusive GY!)
 
Var mys med Kevin igår kväll. Han kom från jobbet och jag hade tänt ljus, så fick han massage, sista på hans födelsedag och sen sov vi. Haha vaknade att att vi hade nästan slagit knut på oss och att det var varmt! Älskar när det blir så!! 
 
 

Grattis älskling!

Vart en jobb vecka! Och nu är det ytterligare en. Jag har börjat i spelet, alltså i gör butiken på coop. Känns riktigt bra! Har vart med Kevin i helgen. Har också vart på vårdcentralen med min mage. Så har fått lite tabletter för det. På torsdag börjar skolan..
 
Känns som att jag inte har så mycket vettigt att skriva om! Just nu har vi precis fikat. Kevin fyller år idag 21 år och snart ska både han och jag åka och jobba :)
 
 

Tjejkväll

Var med Frida igår, vi färgade hennes hår. Det ska bli platina blont men det är inte riktigt där än. Det kommer! Vi kollade film, käkade donken, gjorde kakor och ja.. allmänna tjej grejer! 
 
Nu har man vaknat med urinvägsinfektion. Så det blir dagens ändamål att tampas med det. Tänkte öppna matteboken också. Har om prov på torsdag nästa vecka.
Ba*s
 
 
 

Frida och Mly kväll!


Vilket budskap..?

Här är lite småköp från Visby. Dock så vart bronzern för mörk! Så måste vara jätte försiktig så att man inte ser stekt ut. Sen en highlighter som jag inte vet hur den funkar direkt. Favorit trosorna #101 var Kevin som valde och well, fick en tröja som Kevin köpte till mig, förstår inte riktigt vad han menar med "Go fuck your #selfie"? Jag tar ju aldrig bilder på mig själv?  Haha
 
Igår var vi och badade vid ett kalkbrott i Barva. Där stötte jag på min gamle vän Andreas som nu bor långt bort. Sen fick jag ett getingstick mellan benen!!!! Okej, det var i mitt "gap-fett" så inte direkt. .
 
Ska äta mina getostmackor och kolla film med mamma och pappa. Hade en underbar natt med igår, fick ligga när min skatt. 
 
 
 
 
 

More Gotland fact!

Vi har sett många igelkottar här på resan! Några som sprungit in på tomten och andra som vi sett när vi cyklat.  Det är nog världen underbaraste och sötaste djur!
 
 
Här om dagen var vi på värsta race banan. Såg några schyssta bilar som åkte. Fan vad snabbt det går!! Så coolt. Kevin och resten av grabb gänget vart helt till sig och ville också åka! Men istället så hyrde dom hoj idag och åkte runt på Gotland. Samma dag var vi vid en stort gammalt kalkbrott och badade sen såg vi solnedgången som gick över vattnet. 
 
Juste! Vi var och kollade raukar.. Sånna där Gotländska stenar som finns vid kusterna. Rätt schysst. Haft en riktigt bra resa! Och den vart bäst när Kevin kom! 
 
 

Hemmåt!

Har haft helt underbara dagar här på Gotland! Vi kom med lite regn, sen kom solen när Kevin kom och nu så kommer regnet igen när vi ska åka. Haha så knäppt det kan vara. Har bränt mig i solen dock, så ryggen och ansiktet svider! Var och shoppade igår med min Kevin, köpt mycket fint! Ett par byxor, nya skor, smink, tröjor och underkläder -ish.  
 
Idag var vi ute och red på islandshästar en bit utanför Visby. Dom har en speciell gångstil som kallas "tölt". Fuck vad jobbigt det var!!! Haha men nu har man testar på det också. :)
 
 

RSS 2.0