Lite småshopping

Hihi första natten gick bra, spelade hela kvällen. Sängarna va jätte sköna osv. Idag är det nyår så ikväll smäller det. Haha! Ska åka lite skoter med Emma sen efter en förmiddag på stan. Shoppade lite små prylar som ett gelékitt och massa tuggummin.
Alla är jätte trötta! Men ikväll som sagt så blir det god mat och trevligt. Kram


Järvan

Heej fina. Det är nyår imorn! Har ganska nyligen vaknat och packat så ska vi snart dra upp till lilla Love:)
Får se vad vi ska hitta på.. Nån snö grej iallafall, dom snackade om skoteråkning. Kramis


Happy b-day to me

Hej glömde berätta om hur great min kväll va igår! Massa god mat, söta kompisar osv. Va jätte mysigt! Mamma hade ju fixat cupcakes! Jätte söta as goda. Emil spelade på sin gitarr och jag fick massa godis. Haha sötaste. Sen vad jag fick av mamma och pappa ska ni få se senare! Helt wonderful! Så jävla happy!!!!!
Hihi men de får ni som sagt se sen.
Nu måste jag packa! Ska till Love imorn. Till Järvsö. Pussss


Grattis till mig?:)

Hej ni! Fyller år idag! Vaknade av att pappa kom in med frukost och en lite present. De va jätte bra hudprodukter! Så nu har jag skrubbat mig och smörjt in mig. Sen igår så fick jag en jätte söt cupcake av mamma som hon fixat. Ska äta den snart.. Hihi sen ikväll kommer det lite folk. Ingen big deal:)


Julklapparna !

Hej skulle ju lägga ut det jag fick i julklapp! Några bilder på lite grejer som är typ mer grejer.. Haha en skjorta av mamma med typ små nitar på, parfymer, iPhone 5 hörlurar, kalender! Hungerspelen boken (as glad för den tack), strumpor, spraytan, nagellack, lite smink. Sen såklart så räknar jag London resan tidigare i höstas som en tidig julklapp av mina föräldrar. Sen såklart alla grejer från familjen Love. Men dom var jag redan lagt ut!
Måste sova nu, fyller år !!!!


Försenat inlägg

Filmen igår va så sjukt bra!! Vill inte berätta något men jag rekommenderar att kolla på "Berättelsen om Pi"
Den var verkligen underbar.
Ja och sen en annan händelse.. Jag fick spraytan av min brorsa som jag testade. Såg inget resultat så jag gjorde ett lager till. Så nu på morgonen så är man orange!! Sinnes..
..
Nu ligger jag bara i sängen och kollar film. Super mysigt. Sen ikväll så ska vi till ett par gamla kompisar som vi inte träffat på tre år!! Ja nu ska jag inte skriva mer. Kramar!
(sent inlägg!!!)


Video från igår.

 Hej godmorgon mina fina! Lägger upp en video från gårdagen. Vi hade sjukt kul igår! Massa god mat och sen rund pingis med allihop. Idag ska jag till farmor, bara ta det lugnt. 
Fick en kommentar om att jag skulle lägga upp allt jag fick i julklapp. Så det gör jag när jag kommer hem tänkte jag. 
Kramis
 

Untitled Video


Läsa nya boken

Man ser kanske inte så bra men jag ska just börja läsa "hungerspelen" trilogin som är på 950 sidor. Fick den av pappa igår:) hihi
Har målat naglarna också, vart kanske lite kladdigt, men rätt gullig nu i mellandagarna.
Ska snart åka på bio med Emma i stan. "Berättelsen om Pi" i 3D!!
Ska bli grymt kul hörreni!;)
Peace ha de bra sålänge i snön


Självaste julafton

Ja och nu då. Efter sjukhuset åkte vi hem och kollade på den årliga traditionen med Kalle anka och Ferdinan. Men som vi alla gör bor vi i Sverige och jag vart rätt irriterad när jag såg att dom klippt bort vissa scener. På den svarta dockan som säger "mama" som tydligen var rasistisk!
BLÄ
- Sen var det ju julklapps utdelning, Emma va jätte söt och delade ut..
- Miiiina :D
- Såklart att Farmor va med också. Jätte mys

- Hans och Viola va jätte söta dom också med röda band, lite juligt :)
*
Orkar inte fortsätta med julklapparna nu, haha fick en bok, kalender, skjorta och massa andra fina grejer! Jätte glad verkligen. En jättebra jul med bara familjen :D
 

Sjukhuset -->

Hej Halloj! Tänkte dra två inlägg nu på kvällen. Börja med att berätta om sjukhuset-->
- På väg i bilen. Gjorde mig lite julfin med röda läppar och tomteluva.
- Pappa var tomten och Oscar var Nissen.
- Branmännen var också där. Dom delade ut julklappar dom också, nallebjörnar med brandmansdräkt på. 
- Va en jätte söt clown där som kallade sig själv "Åttan". Super söt och jätte rolig! :D
*
*
 

God jul!!

Har gjort mig lite julig nu på morgonen. Käkat lite gröt och är nu på väg till Eskilstuna märlarsjukhuset. Mamma jobbar ju där på barn avdelningen så vi ska dit och ge julklappar och sånt. Så hörs lite senare, ska se om jag kan ta lite bilder och sånt också:)


Mys med nya kudden:)

Hej dagen innan jul! Mamma har gjort gröt och knäck. Nu ligger jag i sängen med min nya kudde som jag fick av Love. Underbaraste.
Ska nog ta en lång varm dusch snart och sen bädda ner mig och kolla på Harry Potter eller något..
Varma kramar!


Day one of something we here in sweden call "LOV"

Tjena hörreni, har tänkt lite och det kommer nog bli så att jag gör en kvälls-bombs-bloggning nu på lovet istället för små updates hela tiden. Ska iallafall göra så nu.
* Va först en snabbis på Tuna Park och jag vart bara tvungen att införskaffa ett par uggs. Dom va rätt snygga ändå för att va ett par "ute-tofflor" som nån sa. Sen handla vi lite andra braa julklappar.
* Efter Tunan så drog vi till Max. Käkade en bugare och beställde in en så kallad "Lyx shake" i Jodgubb, Choklas och Blåbär. Det var nog det godaste jag smakat.. helt seriöst! Det är som en glass fast draget åt milkshake hållet, men med delvis bitar av blåbär,jordugg eller choklad. Så jävla värt att åka dit och bara.. Njuta av en fucking Lyx shake! Gör det.
*
* Sen så fixade jag ju såklart naglarna. vart ganska simpelt och är inte alls svårt. blir väl nya till nyår skulle jag tro. Kram påer.

Hej, dethär har jag gjort ---->

Hej, drar en snabb review på de två dagarna. Jag tänker ju så mycket och hinner inte blogg och nu är det lov och då tänker man ju inte alls?? haha hur ska det vara egentlgen? :P
*
Först va Love och jag och sola en stund, sen så var vi på någon julmarknad på rogge skolan och köpte (förlåt) jätte äckliga apelsingodisar.
*
Sen åkte jag hem, fulade mig lite och pyntade lite med julgran osv faktiskt jättekul! nästan glömt bort hur man gör känns det som.
*
Sen idag, imorse, va Linnéa och jag fett söta i kyrkan. Tröttnade efter ett tag var ju sjukt segt! Men jätte många bra som sjungde osv.
*
Ja, lite kyrka bla bla, de Ted Jansson och nån tjej som sjunger. Verkligen jättebra!
*
Sen idag, nyss, efter en hel eftermiddag av städning så myste jag och Love lite framför granen, hahaha jätte mysigt,, Hehehehe
*
Jag var ju såklart tvungen att mysa lite framför granen..
Nu så sitter jag i soffan och myser med Love och hansfaily efter lite julklappsbyten, fick en kudde som de stod "In My Dreams" på, en rosa bh och ett armband. Sötiz han är!
Puss på er kära läwsareh
 

Bus i skolan

Mysig mat, med julmust och allt! Sen nu har vi (några i klassen) kopplat upp julkalendern på projektorn i skolan. Haha fett busigt!;)


Nya skjortan

Nya skjortan på mig!
Känner mig glad och pigg idag. Har bara spanska och sen fysik eller matte, slutar alltså tidigt. Så här jävla skönt!
Ha, kom till spanskan och va lite cool för jag hade glömt min läxa hemma. Så jag sa det på spanska..
"Perdon, me olvidado mis tareas en mi casa"
Kände mig duktig;)
Ska fortsätta va cool nu! Pusss


Julklappar!?

Hej! Suttit och försökt fixa till ett cross spel på Loves dator ikväll. Gick lyckat! Men spelet sög!
Sen när vi kollade tv så kommer Tina och Molly med julklappar! Så sjukt söta. Dom ska ju bort över jul. Fick två nagellack (har på ett rosa nu). Sen en skjorta, ett linne och en t-shirt. Tänkte ha skjortan imorn så ni får se. Skit söt är den!
Sen så fick jag en underbar te mugg! Och chai te. Så lyckat och wonderful! Tänkte somna om nu. Kramiz:*


Smink osv:)

Hej sömngrisar. Har faktiskt en sovmorgon på 30 minuter idag! Fuck yeah. Haha, har gjort nån mega sminkning med svart och vitt idag. Typ.
Ska sova hos älskling Love idag. Han åker ju bort på Lördag och är borta typ hela lovet så ska mysa satan med han ikväll!
Kramiz på er sålänge:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3066970/images/2012/pic_50d1845d9606ee0b162844cb.jpg" class="image">


Hemma hos farmor

Efter en kort dag i skolan, OMG PROVET GICK SKIT DÅLIGT!
Men iallafall, dagen var kort. Skolan bjöd på kall glögg och nån engelsk russin kaka?! Ska inte va elak men "det smakade mindre bra!"
Haha
Sen efter skolan ringde pappa som hastigast och sa att jag va tvungen att åka till Eskilstuna för att Maggie (farmor) var hemma själv.
Så nu sitter jag hos farmor och myser med tidning och kaffe!:)
Kram


Nationellt prov i f-fffysik..

Älskar art gå upp på morgonen och sätta på mig älsklingens stora tröja. Men de jobbigt när man saknar honom så mycket!:(
Ska träffa sötisen på onsdag :)
Nu är jag på väg till ett nationellt prov i fysik! Ska sitta där i typ 4 timmar!!
Det kommer kännas jätte jobbigt.. Vet ju liksom inte ens vad som kommer på det?..
Aja får ta det som det blir! Puss


Bak bak bakande!'

Efter en "lång" dag så kommer jag hem och bakade med mamma. Först pizza, sen så bakade vi lussebullar. Ska kolla på Madagaskar 3 nu.. Sen försöka somna tidigt! Det är faktiskt nationellt i Fysik!!!!!!!!!
Fuck Liiiiife!!!
Kommer säker gå skitbra... Määähähäh
Puss på er fina läsare:)


One week left.

vart inget mer bloggande igår, när Love drog så somnade jag. Typ kl 4 på dagen. Sen vaknade jag 2 timmar senare av att Love ringer och vill komma tillbaka. Så vi myste ner oss och kolla filmen "Modig" och åt krokant glass. Super mysigt. Älskar han mest!
Drog bra på lite med guld på naglarna, rätt snyggt. Men vart Inge mönster osv.
'
EN VECKA KVAR NU!


Skiter i stan, pluggar istället

Skiter i att åka ner på stan idag, orkar inte sätta på mig kläder! Haha,
Ska istället plugga lite inför mitt svenska redovisning imorn och sen lite för proven.
Får gå ner i veckan och fixa dom där byxorna istället.
Ska nog passa på att fixa naglarna också? Emma och jag köpte en sjukt snygg färg igår, ska hitta på nån kylig design;)
Stay tuned


Eskilstuna-->

Tjena bloggen!
Hittade inga uggs idag.. Kollade på nätet, dom billigaste va på typ 1,5?? De sinnes, tänker inte köpa ett par fucking skor för det!
Meen jag köpte iallafall den där tröjan, en eyeliner och så en lite present till Emma och en till Oscar!
Funderar på att kanske åka ner på stan imorn en snabbis och kolla om jag kan hitta ett par byxor;)
Men det tar jag imorn! Nu ska jag sova med Love^^
Puss Godnatt:*


Eskilstuna med finaste

Va jättemysigt hemma hos Love igår, åt tacos och till efterrätt vart det knäck och glass.
Nu är jag Emma och sötis Love på väg mot Eskilstuna och shoppa lite.
Ska hitta ett par bra skor, lite julklappar och sen bara mysa! Om vi ens kommer dit, var jätte mycke snö på tv imorse!
Men är iallafall hemma själva ikväll igen. Mys mys;)
Uppdaterar när (om) vi kommer hem igen. Pusssss


Middag på gång hos Love :)

Är hemma hos Love sötisen nu, ska äta middag med hans familj. Mina föräldrar har ju åkt till Köpenhamn på nån jul middag och kommer hem på söndag!
Så det är jag, Emma och Love hemma själva hela helgen. Oscar har vi skickat till farmor och farfar.
Måste fixa lite nu. Pussis, bjuder på bilderna!:*


Ont i fötterna ! :(

Hej på er, har faktiskt plattat håret idag! Var ett helvete eftersom jag haft krusigt i typ 5 dagar.
Får typ ha värsta moon-bootsen på mig för jag har fått sånna sjuka skavsår på mina fötter! Jag är fett känslig på fötterna. Ser fan stört ut när jag går ibland. BLÄ(n)
Slutar fett tidigt idag! Ingen idrott;)
Livet leker


Solat lite mer

Så! Hemma nu efter en mysig stud på solariet. Börjar bli bruun! Underbart!
Men ska inte sola så mycke mer nu, bara nån gång varannan vecka så man håller kvar färgen:)
De fräsht.
Fulade mig i spegeln med mammas galsögon. Haha fett seeexi. Står och lagar mat nu, ska bädda ner mig och kanske somna tidigt imorn. Skönt!!


Red-lips

Kör på red-lips idag. Det är typ något Lucia firande i skolan nu på morgonen. Men jag har typ omprov i historia först så jag lär ju missa allt!
Fuck det.
Ska dra och sola eeen gång till efter skolan med mamma:)
Så jävla skönt!


Nails + small tutorial

Haha efter att ha fuckat ur lite på telefonen så började "http://blogg.se">blogg.se" appen magiskt fungera! Haha grymt! Har precis slutat. Hade ett ganska långt samtal med min lärare om hur en del killar behandlar mig, han är fett seriös! Men grejen är den att det är småsaker som jag typ inte ens bryr mig om. Men som han ser som värsta grejen.. Ah jag vet inte;) rätt coolt iallafall!:D
'
Lägger upp en mini tutorial på hur mina naglar blev. Silvriga med vita snöflingor. Vart lite kladdigt men sjukt snyggt tycker jag.
Ska skynda mig hem nu och äta pepparkaksdeg! Mumsfillibaba.


Videofy.me

Liten update nu bara, haaaaawa 

Untitled Video


Dagen tills nu!

Heeej, nyss hoppat ur duschen. Tänkte ta lite the och fixa naglarna nu också, ungefär liknande som jag gjorde på Linnéa idag. :)
Efter skolan så fikade jag ju med tjejerna, va jätte mysigt! Linnéa och Linnéa, Ellinor och Hedvig. Vi käkade typ lunch på trädgårn och spelade bike race? haha va skit kul ;) Fina tjejjor!:D:D
Sen när jag kom hem så sydde jag in mina "second skinn" jeans. För dom hade blivit sjuuukt pösiga! Antingen är det dom eller jag som har växt!, Aja, men dom vart skit bra, sen så slog jag in julklappar också! men de hemlis..
Och nu då så ska jag dricka the och fixa naglarna! thiii, puss på er mina snöflingor!
 

provet -->

Hej allihopa! Nu är provet klart, Gick faktiskt rätt bra, först var det 90 minuter på B-delen och C-delen sen va det en rast på typ 20 min sen vart det D-delen på 120 min, alltså 2 timmar hehe. Men nu är jag klar och sitter i "pluggicum" och fixar linneas naglar.

Fika mys och smygfotat!

Halli hallå, snabbt kvällsinlägg innan jag och Love ska "bädda ner oss" hehe.. 
Har haft en jätte kul dag idag med Linnéa, på lektionerna! Fan vad vi fular oss, vi satt och smygfota lite på söt fisan Henke, hihi.
Har vart och solat en snabbis med mamma, har bara lite kvar nu! Brunare ska jag iallafall bli. 
, Men efter skolan så myste jag och Love lite på café Lauras och drack te och käka kaka! 
Han frös lite om händerna ;)
Så, ska nu bädda ner mig.. i sängen.. med Love.. Hehe
Har Mattenationella imorn också! WISH ME LUCK BABES!
 
 
 

Goodermorgon

Haloj, Godmorgon osv. Sitter och väntar nu i skolan på att historia lektioen ska börja. Är ganska pigg idag vilket är ganska skönt för jag brukar annars vara vääldigt trött på mornarna.
Ska dra och sola efter skolan med mammsen idag, super mysigt! Sen blir det att plugga plugga plugga till Matte nationella imorn!
Har lite smålockigt hår idag eftersom jag har haft fläta hela helgen. Hihi, nice nice! Kramiz
 

Appen funkar inte! :(

Hej sötnosar!
Hoppas ni hpller ut! Det verkar vara något mega fel på "blogg.se" appen. Jag kan inte komma i på den. Super jobbigt !!
Har vart i Eskilstuna hela dagen sp har inte ens haft tillgång till internet. Men nu!
som jag sa så har jag vart i Eskilstuna och hoppa lite, alltså julklappar. Men jag tycker det är så jävla svårt. Hittade iallafall en till mamma. Pappas r redan fixad så nu återstår bara Emma, Oree och såklart lsklings Love. Thihi
*
När vi kom hem så skulle Oscar baka pepparkas hur men de vart rätt misslyckat så jag och Emma fick käka upp det. Skiiit gott! haha
Sen efter allt bakande och fixande så fixade jag mammas naglar. Gjorde likadana på mig själv igår hemma hos Love, men dom vart mest kladdiga, Blä på det.
Mammas vart iallafall ganska bra tycker jag! Gulliga till henne när hon jobbar med sjuka barn osv..
Ska ta och sova nu. Mååndag och Låååång dag imorn! Och solning !
 
Haha, håll igång, det är bara två veckor kvar nu!
Puss på er i jul mys mörkret!
 

Lite uppdate på senaste dagarna !

Cha cha, har haft det jätte dåligt med internet i mobilen och inte haft någon tillgång till dator föräns nu.
Så tänkte dra en snabb update på dom senaste dagarna.
Fredag tror jag att jag drog ett inlägg på morgonen men iallafall så satt jag och Linnéa på svenska och fulade oss. Jag va skit trött! Haha,
Sen efter skolan så åkte jag först hem en snabbis med Jonas, hämtade pengar och sen åkte jag tillbaka till stan och solade. Sen åkte jag hem och myste med älsklingen! ;)
Idag så har jag vart och graderat mig i Aikido. Va skit läskigt! En av sveriges högsta graderade kvinnor va där och dömde. Fick "6 KYU" iallafall. Bra Bra.
Efter så åkte jag och familjen till Eskilstuna och käkade Thaimat på Bamboo City . Längesen jag var så mätt!!
Va till och med efterrätt. Friterad banan med glass. Viiiiidrigt gott!
Hi
Nu är jag hemma hos Love och fikar/äter/myser i soffan med Calmegård's. Jätte varmt och skänt här inne! Fick låna Molly's dator.
Imorn så ska jag till Eskilstuna och kolla på julklappar till mor min. Kanske sola en snabbis på kvällen också. Ska plugga lite också! "YAY" (NOT)
Puss å kjam, hoppas ni överlever min sega uppdatering! Puuuuss <3 

Skjorta idag.,:)

Som jag sagt tidigare så har jag lite problem med att uppdatera från mobilen, så vissa inlägg kommer lite sent. Suger, men så det är.
Har skjorta på mig idag' känner mig fett smart! Hihi, Ska nog dra och sola efter skolan. Jobbar hårt på brännan? Haha eller vad säger man:P


Träning på gång

Träning träning, har käkat nyss. Vääärsta mensvärken! Men har ju gradering i helgen så måste vverkligen träna idag. Kommer hem vid 9 så ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på kvällens American Pie film "The Wedding".
Hihi släppte ut hundarna idag. Hans vart lite snöig.. Så söt han är min lilla puss vovve :)


Godmorgon

Inatt sov älsklingen hos mig, vi tog en dusch och typ bara chilla i soffan med täcket. Pappa kom hem med donken kl,9 sen gick vi och la oss.
Idag slutar jag tidigt! Super skönt. Mycke matte idag med, tyvärr:/ men jag är bra så;) kram på er


Mössfan på!

De på med mössfan idag igen. Det är snöstorm ute och under natten så har det kommit ca 1-2 dm snö! Inte speciellt kallt, bara -7.
Kommer ha typ 4-5 timmars matte idag! De helt sjukt. Sen när jag kommer hem ska jag mysa med älsklingen Love. Ta en dusch och bara mysa!


Dagen

Har pressat mig igenom en och en halv timmes genomgång på matten nu! Galet segt. Men ett måste..
Har solat också, började med typ 8 minuter, ska göra en gång till i helgen eller torsdag kanske :)
Har mammas skor på mig idag, varma och söta. Nu ska jag hem till Frida och plugga och käka cheescake. Kanske inte kommer bli så mycket pluggande, men var alla böcker med mig iallfall!?:D


Godermorgon, nails!

Hej godmorgon sötnosar! Det är en underbar dag och har nyfixade naglar! Okej.. Fixade dom igår men men, ska ta och plocka iordning lite nu sen ta bussen till stan, sola, äta och slutligen skola i 2 timmar! Wondeful!
Pussis


Efter en lång dag..

Efter en lång hård dag i skolan ska jag äntligen åka hem och ta en lååång dusch. Efter det ska jag nog ta och fila lite på mina laborationsrapporter som jag ligger flera veckor efter med.
Ska plugga inför mitt omprov i kemi och mina kommande nationella prov i fysik och matte! Uuunderbar skola jag går på va?
Fyfan, det tar aldrig slut!


Schemat idagzz

När det gäller bloggande från telefonen så står allt oftast still. Det är så sjukt segt! Därför vissa inlägga aldrig kommer upp. Blä på de.
Är i skolan tidigt idag för Love skulle tidigare till tåget bla bla, skjuts, ville inte ta bussen.
Skitkallt om fötterna måste verkligen investera i ett par mega dojjor!
Mitt schema idag ser ni? Gulligt va!? Har tydligen prov i spanska också. Fuck det här alltså!


Litet firande

Är hemma hos Love nu och ska fira "lilla julafton" eftersom han åker bort den 24/12. Ska bli jätte mysigt med massa folk och god mat. Sen ska jag sova där:)
Kul kul. Får se va vi ska hitta på!
Go' lille jul!

Glömde lägga upp inlägget igår, hehe


Tapas kväll

Halloj i stugan! Ligger och kollar lite på Jul och Nyårsoutfit på nätet. Jätte mysigt. Middagen var lite tapas. Bröd, olja, salt, olika ostar och skinkor sen massa små plock med oliver och päron!
Suuuper mysigt.
Ska hoppa ber i badet med älsklingen nu. Plask på er:*


Mamma dotter dag!

Är ute i stallarholmen på någon julmarknad nu med mamma. Hittat en liten julklapp och köpt annat gått som havssalt, olja och marsipan!
Oscar, pappa och älsklings Love är på novemberkåsan i Eskilstuna. Nån Krosstävling, kallt!
Nu ska jag fortsätta provsmaka på allt och umgås med mor min!
Kramis


Kväll hos Linnéa

Ikväll så va jag på en jätte mysig middag hemma hos Linnéa, i min klass med Hedvig och Ellinor. Superkul! Men var skit trött så pappa fick komma och hämta mig vid halv tio ungefär. Hann därför inte träffa andra Linnéa;/
Men men. Hade iallafalla suuuuper mysigt!
Ska göras om.
Godnatt!


RSS 2.0