My wonderful day!

Har haft typ två lektioner idag, varav en var idrott. Det var brännboll! Va as kul haha:)
När jag slutade så tog jag en glass med Frida i hamnen sen tog vi samma buss med Oskar. Väl hemma så testade jag en ny favorit festis! Brukar vara mer för cola jag, men den var riktigt god! Sen passade jag även på att fixa naglarna. Sommrig turkos manikyr. Med lite glitter också. Nu sitter jag och äter glass och bloggar. Blir så seg på att skriva när det är så fint väder ute!


Best morning

Super mysig morgon! Vaknade upp brevid en jätte trött Love som var ledig hela dagen. Sen så skulle jag vara lite busig och ta den senare bussen så jag skulle komma 10 min sent till skolan. Men Anders kom hem för han hade glömt mobilen. Så gick skjuts! Va as mysig morgon.
Igår så gick vi hem till Love, var jätte lerigt så mina vita converse är inte lika mysiga och fina där bak! Hehe


Did I lose weight?

Var helt underbart väder idag när jag kom hem! Så jag gick ut och solade.. Somnade.. Och vaknade upp ca 2 timmar senare. Knäppt!
Klippte också till de gröna byxorna till shorts som jag sa imorse. Har inte använt dom på nästan ett och ett halvt år. Har nog gått ner lite i vikt sen jag köpte dom! För då satt dom tight.
Imorn är det idrotts dag på europaskolan. Ska väl bli kul.


Fint väder fina shorts

Åt en jätte god citrus frukost idag! Apelsin marmelad och apelsin juice. Känner mig bombad med vitaminer nu (och socker) hehe.
Kör på gula shorts idag och en vit tshirt. Shortsen har vart gulare! Men pappa hade tvättat dom med massa mörk annan tvätt så dom är inte lika roliga längre:/ funderar faktiskt på att klippa ner mina gröna byxor till shorts också! Aldrig använt dom.. Får nog bli så.


Var glad sen så föll allt!

Var jätte glad imorse! Typ innan jag hade nationellt prov i fysik i 4 timmar. Satt bara i 2 och en halv. Var inte jätte svårt men lite klurigt. Kommer säkert total faila på det provet. Så kommer jag faila i hela kursen och då vet jag inte vad som händer!
Aja, efter lunchen så började jag må jätte dåligt. Lågt blodsocker eller blodsockerfall tror jag. Fick ont i hela kroppen, det högg i magen, började bli immigt för ögonen och ville bara spy. Sen började jag kallasvettas och svimmade nästan på toan.
Vette fan vad det är! Känns as jobbigt. Andra gången jag fått så nu.


The drogs

Mys morgon med hundarna idag! Har börjat trimma viola på huvet så hon ser lite puckad ut kan man säga!
Åt goda mackor till frukost som hundarna också ville ha så dom tiggde rejält! Haha mina fina små skatter.


Mina favoriter!

Mamma köpte med sig massa goda ostar och jordgubbar hem! Älskar ostar.. Och älskar jordgubbar!! Haha great combination! Ikväll ska jag och Love hem till Emil och fira honom lite. Han har nyligen fyllt arton. Alla börjar bli så gamla!
Så det är mina planer för ikväll. Ska först gotta ner mig med dom här jordgubbarna och ostarna med lite musik. Sen så hörs vi imorn!


Smartare idag!

Som rubriken säger så är jag något smartare idag som tar långbyxor istället för korta shorts eller klänning när det står 12.3 grader på termometern, det blåser och är molnigt ute! Haha. Kanske kan ta och bli frisk snart? Vore rätt nice att inte känna sig hög på hostmedicin varje morgon. Har fan vart helt borta de senaste morgnarna! Knäppt..


Get eniga

Trodde att det skulle vara varmare idag också! Tog ju shorts och så är det liksom moln och blåst.. Fan jag är ju blåst!


Riktigt seg denna vecka!

Hade långt engelska nationellt idag, var riktigt segt! Jag somnade typ och vart tvungen att bara gissa mig fram. Förstår inte vad som händer med lilla mig, är fortfarande risig i halsen, när illa och vill inte äta. De synd faktiskt! Kanske för att jag ska ha period.
Har typ en bloggtorka nu! Vet verkligen inte vad jag ska skriva om! Tappar läsare och det känns bara meningslöst att skriva mer här! Har ju mycket tankar och saker i huvudet som jag gärna skulle vilja skriva ut. Men det får jag ta någon annan gång när allt har lugnat ner sig lite..


Tänkte lite fel idag!

Tänkte att det skulle bli fint väder idag men hade ganska fel! Regn och moln. Men det är inte kallt faktiskt!:) så det är bra! Vet inte vad jag ska skriva mer! Har vart och klippt mig nyss, ser inte så mycket skillnad men det känns fräschare och det är väl det som räknas? Ska sova med Love inatt super mysigt! Sov typ 14 timmar igår, åkte ju hem från skolan med lite feber och så. Men nu mås det bra! Peace out!


Nytt

Köpte några armband och en klänning i Grek. Två fotlänkar och en ny parfym "body splash" från Victoria Secret.
Älskar knyt-armband! Så sköna!
Fixade naglarna lite nu ikväll och imorn ska jag klippa mig!

https://cdn1.cdnme.se/3066970/6-3/pic_519b1325e087c306432fcbea.jpg" class="image">


Sämre

Har varit lite smått sjuk hela resan, hosta, ont i halsen och täppt i näsan. Så vart jag ju också myggbiten i halva ansiktet.. Ser hemskt ut! I morse så hostade jag så jag nästan inte kunde andas. Så jag tog massa hostmedicin och vart snurrig (morfin eller nåt i) sen under dagen så har det bara blivit sämre och sämre! Är hemma nu och håller på ladda ner hunger spelen. Kommer ändå somna. Ska äta en apelsin också!


GREKLAND

NU! HEMMA!
Orkar inte skriva ner hela resan utan visar den med bilder istället! Grekland är nog det bästa landet jag vart i! Ätit god mat, gjort kul saker och kollat på mycket sten. Här har ni, lägger upp lite senare vad jag shoppade för saker ! Puss och sorry för att jag inte bloggat på hela veckaan! :D


Lasse!

Köpte en ny leksak till hundarna. Dom "älskar" den:


Sista packat nu!

Va på ÖB idag och köpte lösnaglar och massa olika saker som skrubb, balsam, och sånt där. Små plastflaskor att ha tvål osv i. Så nu är jag faktiskt helt färdig packad! Bara laddaren kvar, men det läggs ner imorgon!
Köpte även en liten leksak till hundarna. Jag och mamma döpte den till Lasse, den höll i typ 10 minuter! Sen slutade den pipa. Haha "funkar även för stora hundar" yeah! Right!
Lägger ut en video på det!


Mysigt att få komma ut!

I går kväll så åkte Love och jag ner på stan, till hamnen och åt tillsammans på thai garden. Kul att få komma ut och vara med bara min älskling. Sen när vi kom hem så fixade jag till mera på naglarna. Så nog packa klart idag. Göra lite mer jobb i trädgården sen umgås med mina föräldrar och kolla Game of Thronesn


Lite fix leder till en skön ledighet

Idag blir det till att åka till tippen med gårdagens alla rötter och annat skräp från trädgården. Sedan ska det fixas en massa på stan och sen blir det en skön fredag hemma med Love och familjen. Han hade ingen feber idag så det är tur.
Det är bara 2 dagar kvar nu! Sen åker jag! Helt amazing!!
Kände för att sätta på lite nyss bling bling på naglarna. Glans och glitter i ett typ. Plus att det är rosa!


Jobbat hela dagen!

Idag har jag vart hemma hela dagen typ, sov hos Love igår. Han va lite små sjuk och hade feber fram och tillbaka. Sen har jag vart ute i trädgården hela dagen och hjälpt pappa att rensa bort massa stubbar och rötter. Är helt slut i kroppen nu och händerna ömmar. men fick 1000:- för det! Har också börjat packa inför Grekland!
Ska mysa ner i soffan hela kvällen och kolla Game of Thrones med mamma och pappa. Oscar sover borta inatt så det blir lugnt!


Hoppas på mera sol!

Det är sista skoldagen innan låååång ledighet idag. Först en rätt så boring matte lektion, Engelska där vi kollar film och sen är det långrast och sen sista lektionen är fysik. Kan sola lite på långrasten. Om det inte skulle vara molnigt :)
Vet inte om jag ska sova hos min älskling ikväll, lilla sjuklingen, haha. Kanske ska ta och hjälpa till hemma.


What Mly's been up to!

Idag efter skolan så gick jag med Frida och Daniel ner på stan och tog en mjukglass! Va jätte fint ute så gick bara i tshirt! (Och byxor då)
Sen när jag kom hem så njöt jag ännu mer av solen! Satte på bikini och solade lite. Skönt som fan! Var faktiskt 22 grader, i skuggan!! Varmt ju!
Jo! Sen så fixade jag mina trasiga byxor till shorts! Satte på lite nitar, "fashion"


Today i'll bring the Kånken!

Idag tar jag med mig gamlemannen till skolan! "Kånken" äkta vara.
Fick bli den eftersom jag har massa böcker och skit i andra. Ska ju ändå bara ha ett fyra-timmars prov idag och sedan ett greklandsmöte efter lunch.
Har faktiskt bara bb-crème och mascara idag! (Okej, eyeliner och ögonbrynspenna också!) känns väldigt naket ska jag säga. Men det är ett måste idag till det kommande vädret så man kanske kan få lite färg? Eller?


Ny soffa!

Thats right guys! Vi har investerat i en större soffa nu! Vilket jag inte tackar nej till! Den behövs "sittas in" men det kommer. Var lite slitigt att böra soffa men det är kul att se förändring!
En annan sak jag inte säger nej till är detta väder som kommit! Strålande Sol! Knappt lika mycket vind! Blå himmel!
Det är bäst! Försöker lirka vad jag ska på mig imorn!


Hej måndag!

Ja som rubriken säger! Hej måndag! Åter igen. Denna vecka kommer att bestå av tre skoldagar, var av en dag endast är fyra timmars kemi prov! Ledighet och en massa packande! Åker till Grekland nästa vecka!!!! Underbart. Men nu måste jag fokusera på lite skola, sen "fuck allt".
Men idag skulle det iallafall vara uppemot 20 grader varmt vilket man inte klagar på!
Love ligger hem och är sjuk i min säng. Så vill inte sluta sen, vill åka hem och ta hand om min värld!


Inköpt!

Så! Här är det jag köpte in idag!
En jordgubbskräm från body shop, en söt vit klänning till skolavslutningen och en vit bikini! Ville egentligen inte ha en "rak" men tyckte den va fin så det fick bli den! Mamma tyckte också om den.
Köpte lite med blondering tills imorn också. Passa på nu när det är helg!
Fikade jätte gott med mamma på tuna, morotskaka och macka med typ "wasabimajonäs"!


Mat!

Åkte hem till Petra och Pontus efter Tuna park. Där bjöd dom på jätte gott grillade revbensspjäll och super goda mackor till förrätt med chèvre ost och sallad. Sen tull efterrätt så doppade vi jordgubbar i choklad och hade glass till! Visar bikini och klänning som jag köpte idag när jag kommer hem!


Ska köpa nödvändigheter idag

Igår var det en bra dag ska ni veta! Det var tacos i skolan och sen orientering på idrotten. I bra väder också!
Sen hade vi en mys kväll i soffan och kollade på Game of Thrones. Någon ny serie. Den var inte så jätte bra, men lite spännande! Sen var Love och jag uppe lite senare på natten och myste!
Idag ska jag och mamma till Tuna Park, ska bara köpa en bikini till Grekland. Det är ju bara ett måste! Ska övningsköra dit så är lite pirrig!


Dagens outfit!

Klar! 09,11. 430 ord. De så det ska vara guys. Men vågar inte gå precis nu för det verkar som att jag är klar först.. Alla sitter och tok skriver. Det ska vara klart 09,55 men jag gjorde det på 36 minuter så är väl rätt nöjd.
Älskar dagens outfit! Känner mig kvinnlig och sommrigt på samma gång. Har bara svarta tights, svart kjol med hög midja, en pösig halvtranparent blommig tubtop och conversen. Vilken jag tycker är snygg iallafall. Passar bra till naglarna!


Decided to do my nails!

Köpte ett nytt grönt nagellack idag på Lindex. Så när jag kom hem så bestämde jag mig för att fixa naglarna. Men visste inte vad jag skulle måla! Så såg jag blommorna på bordet och så vart det blommor. Det är kanske inte riktigt min grej. Men övning ger färdighet! Snart kanske jag är skitbra på det! Vem vet?;)
Måste plugga nu. Tråkigt men måste göras! Kramar till er.


Lauras café

Sitter på Lauras nu och väntar på mamma. Vi ska fika på långrasten. Ska bli jätte mysigt att bara få vara med mamma faktiskt! Inte vart själv med henne sen förra året typ. Lite synd.. Men äntligen! Har nya conversen på mig, känns sommrigt att få visa benen lite. Ska skriva klart min uppgift på idrotten idag tänkte jag. 1000 ord ska det vara! 2 sidor, har skrivit 600 nu så de bara lite kvar. Men det är fett svårt att komma på massa att skriva om. Att liksom utveckla texten.
Det är bra väder idag om ni vill komma till Strängnäs! ( om det inte är bra väder där ni är) haha
Nu ska jag fika! Puss och kram!


Bäddar mycket

Jag har bäddar sängen typ tre gånger idag tror jag! Först en gång imorse, sen vart jag trött och gick och vila.. Så vart jag tvungen att bädda igen och sen kom pappa och Oscar.. Ah, det säger sig själv!
Ska sova hos Love inatt, när jag kom hit så va det as god mat. Dom hade grillat.. Mmmm...


Happy Walbourgh!

Vi cyklade först till ulvhäll, jag Love och brorsan. Var bär okej väder ute. Typ 10+ grader. Sen efter att ha vart lite social där med föräldrarna och sett på Majbrasan så drog vi vidare till Hedvig. Där var det full ös! Drack lite bira och träffa och snackade med massa nytt folk. Vissa var kanske lite .. "över fulla" haha nejdå! Sen cyklade vi hem vid ett typ efter tolv. Då kändes de som -8 grader! Minst! Haha sjukt kallt. Ska lägga mig brevid finaste killen på jorden nu och kanske vakna upp vid ett leende. Glad Valborg allihopa!


Äntligen!

Nu har skorna kommit! Har velat ha sånna här sen typ as länge!! Och nu äntligen! Mina babys! Woho! Kommer seriöst över använda dom i sommar!


RSS 2.0