Home sweet ...

Imorgon åker vi hem imorgon! ca 26 timmar kommer det ta från dörr till dörr ... En jävla resa! Har försökt blogga hela veckan men appen har inte funkat som jag ville riktigt. Har försökt tre ggr nu bara! Haha, galet!
Sitter i sängen nu med aloe vera kräm i ansiktet, har lyckats bränna mig såklart sista dagen!
Längtar faktiskt hem lite.. absolut inte till miljön, vädret eller skolan! Men till huset, Petter, vännerna, hundarna osv!
Kommer vara jätte trött på nyår, får 6 extra timmar så kommer inte hålla mig vaken till midnatt!
See ya'll



en och en halv vecka!

En och en halv vecka har redan gott! Det började med en 12 timmars flygresa ner, sedan var vi i Bangkok i två dagar, men det var väldigt rörigt så vi rörde oss ner till Pattaya och stannade där i fyra dagar. Där gick vi på Walking Street, vilket var jävligt häftigt kan jag säga. Men efter de dagarna i ett hysteriskt nattliv drog vi till Koh-samet, så kallad paradis ö, 2-3 timmar där ifrån. Helt underbart! 3 avslappnande dagar där och nu är vi tillbaka till Pattaya, fast nu i utkanten där det är lite lugnare. Klockan är 15.49 nu och jag och mamma kom nyss in från poolen, tänkte sova en stund. Vart så tidigt imorse! Är sex timmars tidsskillnad från sverige här så är lite svårt att matcha tider att skriva med er där hemma. Men nu har jag iallafall wifi i några dagar!
Ha det bäst!

Bara två prov kvar.

På onsdag drar man bort från Sverige till ett varmare land! Kommer bli helt underbart att bara åka. Det enda hindret är morgondagens två prov som jag inte är så taggad på. Hela förra veckan försvann nästan bara. Sov hos Petter, hade egentid i badkaret, nattinnebandy i fredags. Kände bara inte för att blogga. Det bara flög iväg liksom. Bilderna berättar mer! Får se hur det blir med bloggningen där nere. Om jag har wifi på kvällarna kommer jag såklart att uppdatera:)


















Herregud. ..

...Va tiden går! haha, var ju måndag alldeles nyss och nu sitter jag utanför Petter en onsdagkväll!
Ska ta de senaste dagarna lite snabbt. I söndags så kom mamma och pappa hem från kryssningen. Mamma visste att jag hade kollar på en Ralph Lauren parfym men inte vilken så hon köpte alla i små förpackningar. Jag är ju helt tok kär i nr.2 men även nr.1 för att den är lite fräschare.
Måndag, vanlig skola ungefär, var till familjedoktorerna igen och fick ännu starkare piller utskrivna, blir alldeles hög på dom! haha är fan as kul. På måndag kväll sov jag hos Petter och kollade Paradise.
Igår då så var jag hemma hos Frida efter skolan och firade henne lite, det bjöds på mat, morotskaka och mousse. Super gott!
Får se hur det blir ikväll. Petter kommer nog sova ett tag till.. Stackarn:( Men blir väl samma som i måndags!
tihi pussar och kramar!:*












Min super härliga helg!

Är så himla trött! ... En vecka kvar i skolan! två usla prov! sen så kan man njuta av värme, stränder och annat exotiskt.
I lördags så gick jag, Tina, Molly och Anders på julmarknad en i stallarholmen. Var jätte trevlig och jätte mycket gott att smaka! haha..




Sen på lördag kväll, igår kväll alltså, så kom Petter över. Vi va ensamma hemma för mor och far var på kryssning. Så vi lagade god mat och myste bara han och jag. . plus vovvarna!




Så idag, eller ja, imorse var det upp och hoppa för jag skulle jobba. Gick faktiskt skit bra idag! var väldigt mycket att göra bara kändes de som. Men det var kul när folk kom fram och frågade och när det vart lite problem ibland! Det är ju till för att lösas.
Sen när jag kom hem så käkade jag lite, snackade med Petter en stund innan han skulle iväg till jobbet och målade naglarna i en cool rosa metallic färg!



RSS 2.0