Bio Fredag!

Oj!! Redan fredag! Shit va tiden har gått.. Har haft så jävla mycket att tänka på!
Riktigt seg vecka i skolan, sedan så har det kommit upp en del hinder som man har fått tampa igenom. Men det kommer att lösa sig tillslut. Var nere och shoppade lite till mig själv, nytt nagellack, nya underkläder som matchar i ljus rosa och en stickad tröja. Den har tyvärr gått sönder nu. Ska se om jag kan byta den eller fixa den.
Idag är det Fredag! (som tidigare nämnt) och just nu sitter vi och spelar poker på hotellrummet i Eskilstuna. Ska ut och kolla bio vid kl 9. Får se om den är bra! "Hundraåringen"















Sömnlös?

Lördag och söndag jobbade jag från ungefär 11 till 18, en riktigt skön tid! Sovmorgon och en kväll på köpet liksom. Efter jobbet på lördagen vart det sushi kväll hemma hos mig. Är så förbannat gott så det är galet! Sen söndag var jag bara hemma efter jobbet och försökte somna till måndag. Men jag sov knappt nånting den natten så igår morse låg jag bara och glodde upp i taket! Så störande när man inte kan sova.
Igår efter skolan så gick jag förbi solariumet och solade en snabbis. Skööönt!
Sen natten till idag var.. också sömnlös.. får se hur det blir ikväll/inatt. Är ganska trött men vet inte om jag kan sova..











Fika, Träna, Pizza


Igår va vi på kalas fika för Molly fyllde år i onsdags. Det var en jätte god choklad tårta! Sen satt vi på Loves rum och spela, fixa naglar och snackade. När jag köpte Mollys present så passade jag på att köpa till mig med. Vanliga som jag har i pärlemor fast svart! Thug!
På med dom, till skolan, till gymmet! Fick bli ben idag igen. Helt död i dom nu!! Ser helt knäppt ut när jag går.
Sen såklart när jag kom hem till Petter igen så hade de beställt pizza.. "The Justifier"

Kolla in klippet --》 https://www.youtube.com/watch?v=nU4EJfX2aXE&feature=youtube_gdata_player















Its these days you'll forget

Rätt chill dag idag, testade en ny smak på Loka faktiskt! Tror jag dock håller på att få en vagel i ögat.. Gör skit ont när jag blinkar.
Skulle ju ha jobbar idag, trodde jag! Men visade sig när jag kom dit att jag inte skulle det. Köpte lite kakor och fick skjuts hem av Hanna då, som precis hade slutat. Så när jag kom hem tryck jag i mig ett halvt paket med kakor så har skapligt ont i magen, men gott var det!
Ska bädda ner mig i renbäddad säng nu och kolla Vampire Diaries! :*










Kebab pizzan

Igår var jag och mamma och solade, är riktigt skönt att kunna hålla bränna uppe lite. Ska göra det en-två ggr i veckan nu tror jag. Ska lägga upp en budget också! Är mycket utgifter nu tycker jag! Jobba igen imorn så.
Idag så var jag i skolan hela dagen, sen så drog jag och grabbarna och tränade! Fick bli mage idag, va as mycket folk på gymmet. Är riktigt kul att träna! Ska fan hålla i nu månaden ut.
Var nyss och lämnade Affe på coop och träffade Michelle. Bestämde att vi ska dra och fika någon dag. Var jätte längesen vi träffades! Haha, typ 2 år sen..
Nu har jag precis kommit hem till Petter, är hemma själv här. Ska äta min kebab pizza och sen kolla ett avsnitt av Vampire diaries tror jag. Petter kommer hem snart så får skynda mig med pizzan!!







träning, shopping, middag!

Hade en kort dag i skolan! slutade vid 12, sen tog jag med mig grabbarna på stan och köpte present till Linnea och fikade. Sen drog vi och tränade. Jag körde ben och hjälpte till och spottade grabbarna lite när dom skulle va coola och lyfta tungt ;) Vart inte ett så långt pass. Ca 40 min kanske. Bra start efter en månads uppehåll! Tänkte att jag skulle träna idag. Men får bli på söndag istället.
Well well, Efter träningen så åkte jag med mamma ner på stan och shoppade lite. Nödvändiga saker såklart! Hehe, lär her upp det sen, blir för mycket bilder annars!
Så igår kväll så var det middag med massa brudar hos Linnea som har fyllt 18 år! var jätte trevligt med god mat och socialt umgänge!
-
Ska kolla klart på ett program nu hemma hos Petter sen får vi se vart dagen leder!













Nya mascaror

Hade dessa mascaror en gång tidigare, kommer ihåg hur mycket jag älskade dom!! fast då hade jag dom separat. Ena är för längd och andra för volym. Fast båda är perfekta och ger inte en övernaturlig finish.
Jag vet inte vad ni andra tycker man jag hatar nya mascaror! det tar några gånger innan dom blir bra att använda liksom. Så om ett tag så kommer jag älska dom mer än vad jag gör nu!;)






Har sån jävla brak period nu, är skit jobbigt! har värsta kramperna i magen så var faktiskt hemma idag. Skit jobbigt. ska försöka somna snart. Ska dricka upp mitt te bara!




Nytt nytt!

Så!
Nu har jag äntligen fått mitt gamla nationella gjort. Satt från typ 5-halv 10 igår och plugga på gamla prov så jag hoppas fan att det går bra!
Var inte lika kallt idag, behagligt kallt kanske :)
Efter skolan skulle jag och Petter till Präntaren och köpa choklad, mascaror och en present till Linnea. Men tiden drog iväg.. Så åkte till Coop och köpte mascara och choklad på väg hem från mig när vi hämtar min väska.
Såg nyss på när Petter städade. Ska käka lite choklad och sen sova, det gör redan petter så...
See ya'll










Fått lite "sol" i snön!

Hej!
Vart en skön slappar dag idag! Satte på morgon film "American Mary" vid halv tolv, riktig psyk film alltså!! Haha.. värd att kolla på..
Sen kollade jag på när mamma och pappa satte upp lite gardiner och sånt, skrev ut lite papper och pluggade en stund. Vid fem-sex tiden så åkte jag hem till Petter. Vi låg och snackade ett tag, sen åkte vi och köpte hem sushi till oss och Patrik. Fy fan vad gott det är!!
Haha, anyways, runt nio så gick vi och solade. Måste fan bättra på bränna! får bli en gång i veckan till att börja med nu, blir ju blek som en fis i detta klimat!! Dåligt..
Petter är och jobbar nu iallfall. Han kommer hem vid 6 imorn, får vakna vid honom iallafall.. om han inte ska träna i en timme ....
Ska slumra nu! Trött som en åsna,skola imorn. Nattis mina lovers!

















Första veckan..

Nu kände jag för att blogga! Natten till söndag liksom! Haha,
har varit en riktigt hektiskt första vecka! Massa oorganiserade prov och massa annat som man har fått råddat upp. Kände i torsdags att .. "shit, jag kommer inte klara detta!" .. Kommer nog förmodligen förfalla i bitar nu när våren kommer! Fy fan vilket tempo dom har dragit på nu under vår terminen!! Var förmodligen meningen att man skulle plugga arslet av sig på lovet. Men det sket ju jag fullständigt i! Och det är jag rätt glad för ändå, fick ju verkligen tid till att tänka på mig själv och slappna av!
Ska spela lite nu, sen försöka sova! mår illa!



















Bra mat!!

Hallå där! Var taggad på att dra till skolan igår, men när jag vaknade imorse så hade jag jätte ont i nedre magen. Har haft grov urinvägsinfektion de senaste dagarna så mamma bokade tid på familjedoktorerna imorse. Låg i sängen och glodde ett tag sen gick jag dit. fick lite mer piller utskrivna och nu är jag hemma. Har bäddat ner mig i soffan med mina tortillas!
***************
Det är jätte gott och smart faktiskt! hackade upp lite lök, tomat, gurka, oliver och avokado, blandade det med lite ost, soya, honung och fond. Sen ner i pannan mellan två tortilla bröd bara! Så gott också!♡













Lördag 4/1 2014

Efter en lång dag på jobbet, som faktiskt gick jätte bra! (Trivs som fan!) så kom Petter och hämtade mig lite efter 21. Hade köpt kakor så vi fikade sen la vi oss och började kolla "Hitta Nemo" men håller på somna nu! nattis !





Friday 3/1 2014

Fredag Fredag! Efter en sen uppe kväll igår så var både jag och Petter rätt trötta! Så det vart en hel dag i soffan fram till 5 ungefär, då hjälpe mamma och Petter mig att färga håret. vart som vanligt, lite fräschare med färgad utväxt bara!
Vid halv 8 drog jag och föräldrarna och käkade lite snabb sushi innan jag skulle vidare på överrasknings fest för Fanny. Kom massa kul folk, men efter ett tag så drog jag och Petter till donken en snabbis för det ska jobbas imorn!









Torsdag 2/1 2014

Gjorde en pre-nyårsnaglar, är så fint med glitter tycker jag. På kvällen vid 8 kom massa folk över, vi drog på musik, körde drick spel och beer pong. Hade riktigt kul!
Senare på kvällen så bakade vi snusk pepparkakor och dansade bugg! Väldigt lyckad kväll!









Nu är jag pigg !

Sådär ja! Då har man ställt tillbaka dygnet! vart uppe kväll till 4 på nyår med Petter. Satt och drack lite vin och snackade hela natten typ! sen vart det slappar dag igår, filmmys hela dagen i soffan! och idag vart det att gå upp vid sju. Jobbade till 3 sen vart det hemåt!






RSS 2.0