Fruits for breakfast

Hej ni! 
Idag har jag faktiskt kännt mig friskare än vad jag gjort de senaste dagarna. Det känns väldigt skönt, dock så är sötsuget lite för jobbigt nu när jag måste hålla mig lite. Igår kväll så unnade pappa och jag oss lite ölkorv och brieost medans vi kollade på den nya Hercules med The Rock, väldigt bra film faktiskt!
 
Men idag började jag faktiskt dagen med en fruktsallad, toppad med grädde, start och lite mörk choklad (tyvärr) och en kopp grönt te. Var en väldigt bra start på dagen. Var bara pappa och jag hemma idag men vi tog en sväng till Eskilstuna. Jag körde hela vägen!! Det var första gången jag körde där och första gången jag fick (försöka) parkera i ett parkeringshus. Kändes som att jag skulle krocka in i allt, men det gick bra. 
 
Nu ikväll så har jag och Sandra hållt i Taekwondo passet för nybörjarna. Det gick bra! Var inte så mycket träning för min det. Men det var kul. Nu ligger jag i soffan och myser hos Kevin. Paradise börjar snart. Super duper mys. 
Xoxo
 
 

Man måste unna sig när det är helg!

Ja som rubriken lyder right! Det har ju faktiskt vart helg nu och jag har fuskat lite. Men ska kämpa stenhårt denna vecka med nyttigheter och träning (om halsen tillåter). I lördags drog faktiskt jag och Kevin på bio på Heron city. Vi såg Annabelle, den vart faktiskt riktigt läskig!! Så läskig att allt godis och nästan alla popcorn tog slut. Men var jätte trevligt och kul, både jag och Kevin var trötta sen så vi bäddade ner oss till Twilight saga hemma i sängen och myste.
 
Imorse så... vart det ännu lite mer unnande. Det vart brunch på donken. McFeast meny MEN jag tog faktiskt minimorötter till, istället för pommes! Så jag är inge helt ute och cyklar. Sen var vi och tränade en stund efter att jag klippt Andreas. Nu ikväll har jag vart hemma hos Kevin och spelat bingolotto för första gången. Jag vann en ny lott, stolt! Så vart det endel mörk choklad och när jag kom hem vart det lite ölkorv och brieost för pappa var hemma. 
Men imorgon minsann, då blir det apelsiner och sallad och sånt där nyttigt!!
 
 

Drop them pounds!

Som ni kanske inte vet så ska jag faktiskt vara med och tävla på SVEA cup i taekwondo, i sparring och i tull. Det ska bli jätte kul! Men jag väldigt nervös eftersom det är lite större det vanliga jag har vart på. Det tråkiga just i nuläget är att jag har missat super mycket dyrbar träningstid för att jag har vart sjuk. Jag vet att jag kan tullarna hyfsat, men jag vill verkligen att de ska sitta när jag står där och ska göra dom. Sen när jag sparras (För er som inte vet vad sparring är? Googla det! Nej men, det är som en fight mellan två personer. Jackie Chan typ..) så har jag inte konditionen för det, jag blir trött direkt. Rökning dödar. Sen så har jag lite svårt för att få slagit emot mig men det är något jag verkligen jobbar på!
 
För att komma till poängen! Min tränare ringde här om dagen och sa att jag måste gå ner i vikt (-ish) var inte riktigt så han sa. Jag har skrivit in mig för 56 kilo men min viktklass ligger på 55 kilo. Tänkte att det inte är så farligt att gå ner ett kilo på två veckor? Men när jag ställde mig på vågen har man lagt på sig lite lat kilon och gått upp till närmare 58. Så nu behöver jag inte bara träna utan ändra kosten!! Börjar bli tidspress för att kilona ska rinna av. Men har börjat lite lätt med att laga god och lätt mat!
 
 
 

Äntligen LOV

Nu sitter jag äntligen fast klistrad framför telefonen och framför blogg.se denna sena söndags natt! Har gått hela 5 dagar sen jag bloggade sist.. så sjukt att det verkligen kan gå så fort mellan dagarna. 
Jag har iallfall dragit på mig något virus som fick mig att vara hemma nu under hela veckan tyvärr. Ont i halsen, feber och huvudvärk. Men nu känner jag mig mycket piggare efter att ha vilat och blivit omhändertagen av min prins såklart, som har fixat och donat för mig. Det är ju perfekt nu när jag ska ha lov denna vecka också! 
 
 
 

The most beautiful thing ...

Lördagen bjöd på en seg morgon med fattiga riddare och en lång dag på jobbet. Mamma och pappa var i Budapest över helgen (lyllos dom!! Så roligt!) Så mamma hade tagit med sig de skorna jag brukar ha på jobbet. Hela kroppen värkte kan jag säga för att använda fel skor 6 timmar på jobbet! 
 
När Kevin kom och hämtade mig möttes jag av ett leende. Jag visste att han hade vart hemma och fixat med hundarna hela dagen och att han skulle ha en överraskning till mig. Så när jag sitter där i bilen ser jag att han har tänt marschaller utanför dörren. Redan då fick jag tårar i ögonen. Vilket välkomnande hem!! Men det var inte nog med det..
När jag kliver innanför dörren ser jag att han skrivit "Jag älskar dig" med stora bokstäver mitt i hallen och så ber han mig gå in på toan för att byta om till morgonrock och att tvätta av mig sminket. När det var gjort och jag gick ut i hallen igen så ger han mig en penna och ett block som det stod "frågesport" på. Då hade han tänt ljus i hela huset och satt upp lappar med frågor på som jag skulle svara på. Men innan jag fick börja så åt vi jätte god bananasplit med strössel på. 
 
Medans jag sen gjorde frågesporten så gick Kevin ner i källaren. Det var jätte gulliga frågor om vårat förhållande och saker som handlade om Kevin. 
 
När Kevin sen hämtade mig och jag gick ner i källaren möttes jag av ännu mer ljus och när jag gick in i badrummet.... jag tappade hakan! Finner inte ord till att han hade gjort det så magiskt och underbart! Ni ser ju på bilderna. Det var för mig! I vattnet hade han lagt i som en gelé eller nåt så att det var som en riktig spa känsla. Så myste vi i badkaret ett tag med massor av ljus, värme, choklad och vin. 
 
Efter det långa mysiga badet så var man helt mjuk i kroppen. Dock så hade jag ägnat kanske liite för mycket uppmärksamhet på den roliga gelén... men men! Upp ur badet och så fick jag en present för att jag klarat alla frågor på frågesporten. Ett ägg. Haha det ska bli som någon slags kärleksförklaring när ägget kläcks. Så gulligt! Blir så himla lycklig och nyfiken!!! 
 
När jag kom upp på mitt rum så... då vart jag ordlös ännu en gång! Det var inte nog med det sjukt fina och fantastiska han gjort i badrummet utan det vart även massage och mys inne på mitt rum sen.
 
Jag vet inte vad jag ska säga alltså. Det Kevin gjorde för mig i lördags kväll var något jag aldrig trodde skulle falla en kille in att göra för sin tjej. Jag är SÅ lyckligt lottad som har honom vid min sida. Som tar hand om mig när jag är sjuk eller mår dåligt. Som alltid kan få mig att skratta. Som gör alla små saker. Som fixar alla dessa överraskningar.. som sagt, jag är speechless.. Jag älskar dig så mycket Kevin. Mitt hjärta till dig! Min prins! Jag hoppas att alla nån gång kommer få uppleva det jag gör med Kevin för han är värd sin vikt i saffran!!!!
XOXO
 
 
 
 

Studentfest!

Dagarna har bara gått! Har haft fullt upp hela helgen med jobb och roligheter och nu har jag dragit på mig sjukdom tyvärr. 
 
I fredags var första studentfesten. Var riktigt kul!! Jag och brudarna hängde hela dagen. Vi fixade tillsammans med föreningen först och sen drog vi hem till mig, fixade oss, käkade pizza och förkrökade-ish. Studentfesten bjöd på många utklädnader, as bra musik,  limbo och prisutdelning. Jag vann för bästa kvinnliga utklädnad som Marilyn Monroe. Senare på kvällen kom Kevin och hämtade mig så sov vi nästan direkt. Var jätte trötta båda två!
 
 
 
 

New makeup!

Nytt smink! Det bästa jag haft på länge! 
 
 

Taggar inför ikväll!

Oj oj tre dagar har gått! 
Har haft långa håltimmar som jag spenderat med tjejerna. Snackat om allt inför idag och ikväll. Haft jätte kul. Men kommer bli ännu roligare ikväll! Hoppas min klänning kommer bara!
 
 
 

First in!

Nu har peruken kommit! Fan va knäppt det känns att se sig själv i den! Jag längtar tills fredag när man får ha hela utstyrseln på sig! 
 
 
 
 

Mamma dotter dag!

Var en riktigt bra dag igår även fast man kände sig lite seg efter ca 4 timmar på marknaden. Jag och Kevin åkte in vid nio och gick en sväng med hans familj. Vid 11 så gick vi till min farmor och hämtade upp henne med min familj och gick ytterligare en sväng och efter att vi lämnat henne så gick bara jag och mamma. Kevin var med en stund men han skulle käka tunbrödsrulle med sin släkt.  
 
Mamma och jag köpte lite korv, brända mandlar och tog en fika sen drog vi hem. Vi bakade den där goda vaniljpuddingen och kollade en film. Juste, vi köpte med sushi också. Mamma "lyckades" tyvärr bränna hela handen när vi bakade (hon var tvungen att ha handen i en kastrull med vatten hela kvällen!!)
Så senare på kvällen åkte vi och köpte aloe vera gel på coop. När vi var ute och körde passade vi även på att ta en sväng på stan och åkte karusell. Vi träffade några av mina kompisar och snackade med dom en stund också. Var en jätte trevlig och mysig kväll med bara mammsen!!
xoxo
 
 
 
 

Må dåligt fredag idag!

Hej ni! 
Vaknade och mådde jätte dålig. Huvudet var tungt, ögonen svullna, magen kändes ut och in etc. Men jag tog mig iallafall upp efter en stunds kvidande i Kevins sköna säng. Jag gjorde mega banan pannkakor med glass och sirap. Vart galet gott!! Annars har jag bara tagit det lugnt. Träffade Kevins syster Li som hade med sig söta lilla Melina och när Kevin kom hem så hade han köpt gottis. Han sa att han köpte Aloe Vera original på grund av att han inte tyckte jag skulle ha massa söta tillsatser nu när jag mår dåligt!
 
Nu på kvällen har vi allihopa vart jätte trötta. Både jag, mamma och Kevin känner sig risiga. Vi har käkat tacos och kollat på idol. Nu ligger alla redan och sover och klockan är inte ens elva på en fredag liksom!! Men, det är faktiskt marknad imorgon så vi ska gå upp skapligt tidigt! 
Juste! Jag har beställt grejer också till en student fest som kommer framöver. Temat är "Film" så jag valde direkt Marilyn Monroe! 
Xoxo
 
 
 

Vanlig vecka + Flemmingsberg

Hej! Har inte haft så mycket att blogga om de senaste dagarna. Vart vanliga tråkiga skoldagar och mysiga paradisehotel kvällar med Kevin. Plus att jag inte tagit så mycket bilder och då känns det tråkigt att blogga för jag gillar att lägga upp bilderna jag tagit.
 
Fast tisdagen var en riktigt rolig dag! Hade först matte prov på morgonen som gick åt helvete och efter det bara en lektion och vid lunch så hade jag och Sandra (en tjej som går i tvåan på Europa och som jag känner från taekwondon) en fika/lunch dejt. Var super trevligt att sitta och prata med henne om allt möjligt! Vi satt nästan i 2 timmar. På kvällen sen hade jag taekwondo, Kevin hängde med, sen drog vi hem och kollade på ph och myste.
 
Dagen idag var vi i Flemmingsberg på KI och KTH med klassen. Riktigt intressant faktiskt. Måste börja tänka på vad jag ska gå för riktigt på högskolan sen. Men är ett tag kvar så har lite tid att bestämma mig! Iallfall, jag tog pendeln till Södertälje efter det och åkte med Kevin hem. Vi drog och tränade och nu kollar vi fotboll, ska snart sova! 
Xoxo
 
 
 
 

Jobba jobba!

Hola, hela helgen har jag jobbat.15-21 lördag och 14-21 söndag. Har ändå varit rätt skönt men känner mig väldigt trött i kroppen och fötterna nu. Tur var det att man fick en mysig kväll igår och en bra morgon imorse. Jag ska gå och lägga mig snart. Kommer att somna direkt och imorgon är det skola. Skönt.....not!
 
Xoxo
 
 

En mys fredag!

Hej hej! Jag hade en awesome fredag! Hade bara en lektion på morgonen sen kom Kevin och Rasmus och hämtade mig så drog vi till Åker,  hem till Jocke och "myste" med hans ormar och andra små söta djur! Senare på kvällen så åkte vi till Åker igen och kollade på massa fulla människor. Det var ganska kul faktisk. Kevin var så rolig och satte på min bh och gick runt och posea! Gjorde min kväll. 
Xoxo
 
 

Idrottslektion med pulsklockor

Hola! Haft en riktigt bra dag idag! Hade första handledningen med Loopen om gymnasiearbetet och fixat massor med det. På eftermiddagen hade vi idrott med pulsklockor. Jag och Musse var "sjuka" idag så vi var vid sidan om och testade vem som hade lägst vilopuls. 
 
Ska sova nu! Har bara en lektion imorgon så måste vara pigg hehe.  
xoxo
 
 

At the gym!

Hej ni, hade nya koftan på mig idag. Älskar den! 
Har mått lite upp och ner hela dagen.  Vart jätte trött, sen hyper och ont i magen osv. Var och fikade med Linnea och Daniel på långrasten, passade på att plugga lite matte också. Vi har prov i det nästa vecka plus att jag har prov i biologi också! Nu börjar det dra upp på tempot lite.. 
 
Efter skolan tog Kevin med mig till gymmet och tränade, han har någon ny kompis där, så efter att jag har kört lite mage och ben så kollade jag på när han stod på händer samtidigt som jag kollade på Kevins grymma muskler då och då. Var bara tvungen att ta bild! 
 
Nu ska vi kolla lite tv,  snart är det ju onsdags nöjet paradise hotel! Ha en bra kväll! 
XOXO 
 
 

RSS 2.0