Runka mig med vita handskar på

Har gjort ett försök till att göra lite snygga naglar nu på kvällskvisten! Lite rosor och sånt, vart helt okej! Får faktiskt duga så länge, tills jag har ork för lite mer komplicerat!
Nu är det faktiskt så kallt att vi ar börjat tända brasa! Jätte mysigt när det brinner, sprider så mycket värme och "mysighet".
Ska nog i veckan ta och se över bloggen lite, se till att det kommer till en lite mer stilren design eller nåt!
Ha det bäst! Skola imorn! Puss


Börjar friskna upp i kylan!

Regn, frost, blåsigt och färgade löv! Hösten är här och min förkylning är på väg mot ett slut! Jätte skönt, bara lite hostig och trött nu. Skrivit klart allt skit i engelskan, pluggat liiite på fysiken och annat.
Petter sov här sen i onsdags. Vi har plockat iordning hemma, satte ihop soffan och sånt efter att vi målat vardagsrummet.
Vi har inte gjort så mycket annat. Lagat jätte god mat.. Eller ja det var Petter och mamma som gjorde. Kött inlindat i bacon... Yum!
Nu är det fredag, klockan är åtta och jag ska kolla på idol!
Ser ya'll


Tjejträff-tisdag

Sov hos Petter inatt, hans pappa lärde mig lite om vett och etikett. Sen somnade vi! Haha
Idag var det "tjejkväll/tjejträff" var hemma hos Linnea först och bakade kakor sen så drog vi hen till Ida och fikade med alla tjejer från klassen. Alla hade tagit med dig fika så är skapligt proppmätt nu! Haha måste ju smaka allt, var jätte gott!
Jag har passat på att bli sjuk också. Nu när det är lov och så, så får man jag ligga hemma i sängen och kurera sig i en vecka då. Feber och skit. Riktigt opassande men varför inte...


Before I die I want to go to space.

Jag förstår inte riktigt vad det är som fascinerar mig så mycket mer än rymden. Ett kallt och tomt ställe där inget liv mer än oss existerar. Eller?
Vad vet vi egentligen. Teknologin har inte tagit oss så mycket längre än utanför galaxens gränser och vi har endast sätt bilder av de vi kallar nebulosor och stjärnor genom olika teleskop.
Vad vet vi egentligen? Vad tror vi? Och vad är det som får oss till att sträva så hårt om annat liv? Om "aliens"?
Jag vill också.
Dröm vidare ...


Igår och idaaag

I fredags så var jag hemma själv med Petter och hundarna. Pappa fyllde år så han drog med sig mamma till Eskilstuna. Vi skulle handla mat på Coop och laga mat. Men vi orkade inte det så köpte med oss donken istället.
Igår fyllde Love år!! Grattiiiiis! 17 år, lilla fisen. Jag och Mollsan drog ihop en skitsnygg och god tårta till honom. Sen sov jag kvar där med Marcus och Love och vi badade jacuzzi och hade jätte mysigt!
Idag har jag bara vart slö, seg... Och segare! Målat naglarna och uppdaterat telefonen ( I love it!!! ) är typ det vettigaste jag gjort idag! Sjukt slööö.


En snabb vecka!

Fan va snabbt veckan har gått! Känns som att det var måndag nyss! Helt sjukt. Har knappt gjort något heller. Mån-tis var det ju bara skola och sen åka hem. Kolla på någon värdelös film typ. Onsdag så sov jag hemma hos Petter. Han drog ut mig i skogen på dejt! Han och han pappa jagar ju så var det jag fick följa med på. Va faktiskt riktigt spännande att smyga runt. Såg två älgar bara. Men det är jag glad för, att dom inte sköt något!!
Igår så var jag också bara hemma. Pluggade iför dagens prov, axiomatiska system. Gick faktiskt jättebra! (Tror/hoppas jag!)

 


Mah new pants

Så här ser byxorna ut! Vanliga med lite detaljer och dragkedja längst ner vid fötterna. Dom är jätte sköna faktiskt. Köpte dom på Gina Tricot. Dom skulle ha kostat 500:- men fick dom för 400:- för det var nån rea på hela sortimentet! Då är det ju bara självklart att man slår till!
Tom Hardy... Universums sexigaste man.. Yum!

 


Helgen i korta drag!

Fan va jag är dålig på att uppdatera! Haha får ta och bli bättre nu i veckan. Måste ta tag i designen också! haha mycket nu, hela bloggen håller på att förfalla. men läsarna är kvar och det är kul!
I fredags så var det mys med mamma i Eskilstuna. Köpte ett par nya jeans som var skitsnygg och som det dessutom var 20% på. Lägger upp bild på dom imorn. Vi kollade på den nya filmen Monica Z, den var så fin. Kunde inte hålla mig från tårar!
Igår så åkte vi och campade i malmköping. Tog med oss Petter. Så hittade vi något uteställe och vart lite dragna. Var så jävla kul för det var det ända stället som var öppet. Där inne satt det människor i alla åldrar som Satt och små söp runt ett bord till dansbandsmusik. Höll på att somna!! Så jag tog deras Aux sladd och kopplade in min telefon i högtalarna! Plötsligt var alla uppe och dansade. Man kan även som sjuttonårig få det att bli kul i en håla som malmköping med massa knäppa och nya människor!


Tummetotten!

Igår skulle jag skära upp lite tomat! Skar nästan av fingertoppen! Haha skitduktig ju. Har bara en lektion idag. Så jag slutar kl 11. Sen ska jag till Eskilstuna och shoppa med min mamma. Sen ikväll ska vi kolla på bio! Skönt att få göra något med bara mamma!:)


Oh happy day

Kände mig riktigt snygg idag fram till lunch! Sen så spillde jag lingon på skjortan .. Haha då vände det.
Men det gick bra iallafall. Somnat på nästan alla lektioner idag också! Fan va bra det går.
Var i stan ett tag efter skolan. Sen när pappa skulle hämta mig (skulle egentligen ta bussen men han sa att han skulle handla mjölk) så passade JAG på att handla! Kände mig så jävla duktig! Mjölk, yoghurt, flingor, nektariner och bacon.
Shit asså. Kan fan flytta hemifrån utan problem. Behöver lite cash bara! Men det är lätt fixat.
Har inte så mycket mer att säga. Livet är verkligen på topp måste jag säga! Inga problem, lite efter i skolan, bra kompisar och relationer, superduper hemma och lite ont i ryggen bara. Underbart!!


Helgen!

Juste! Haha helgen var skitbra btw!
Det kom massa folk på fredagen på kräftskiva. Vart lite på lyset.. Så det kan vara. Sen var det bakis dag på lördag och på kvällen där så var vi hemma och kollade film hos Connor som hade den mysigaste och sötaste katten EVER! Söndagen vart till att vara på "dubbel dejt" med Felicia, Wille och Petter:)
Haha sen målade jag 200 meter plank!
Ingen märkvärdigt;)


Sömnproblem?

Jag somnar seriöst på alla mina lektioner! Det är riktigt pinsamt samtidigt som det är riktigt jobbigt. Jag förstår inte vad det är. Kan sitta still i Max 40 minuter. Sen så stänger min hjärna bara av. Jag kan inte hålla ögonen öppna. Sen vaknar jag upp när någon petar på mig var fjärde minut.
Det är verkligen ett problem för mig som har det så pressigt nu också!
Har suttit och pluggat matte i ca en timme nu. Går bara bättre. Får se hur det går på provet imorgon. Sen måste jag fokusera på fysiken också... Så jävla mycket jag orkar inte!!
Längtar tills jag levt mitt långa liv, så jag kan dö och sväva iväg ut i den djupa och mörka rymden!
Aja.. Naglarna är helt fucked up också! Går neråt lite i livet nu men så småningom så kommer det nog ett jätte gupp uppåt... :)


Håltimme ftw

Hemma hos Henke nu på långrasten. Jag har ju då bytt biologi grupp på fredagar så slutar inte halv tre utan halv fem istället! Duktigt Emely!! Ska snacka med min mentor om jag kan få hoppa tillbaka till den andra igen för där har jag ju Linnea och Ellinor som jag jobbar bra med. Har haft rast i typ två timmar nu.. Kan inte bli segare.
Fast jag snapchattar med Felix så då blir allt roligare;)


Nu har äntligen skinnjackan kommit!

Äntligen! Vart så sugen på en ny jacka i nästan ett år och nu så!
Det är stl 34 så den är lite liten men inget man direkt tänker på.
Tycker den är super snygg iallafall!
Idag är det torsdag, vilket betyder att det är fredag imorn! Veckorna går så jävla fort nu alltså. Måste verkligen sätta igång och plugga på riktigt nu. Har ju faktiskt fysik 1 och 2 nu. Det blir tufft.
Men gör man lite kul saker ibland så funkar allt!:)


Nya piercing

Nu har piercingen kommit! Den ar lite större än vad jag trodde! Men tyckte den var as snygg ändå. Skönt med en utan hänge. Vill verkligen att det ska läka nu!
Förhoppningsvis så ligger också skinnjackan i brevlådan när jag kommer hem.. Kanske inte. Två dagar är lite tidigt kanske för posten men men!:)
Ska börja läsa en ny bok på svenskan.. SINGOALLA från 1800-talet.. 233 sidor med konstig svenska. Wiho!
Ska försöka få mamma att skriva över sitt tränings kort på mig idag också. MÄSTE TRÄNA! Börjar bli mullis...:(


Tråkigt och kul!

Idag fick jag reda på att jag måste göra om hela kursen i fysik 1. Alltså från förra året. När jag fick veta det så föll fan allt. Hade precis börjat komma igång med alla nya ämnen så kom detta. Inget jag kan göra egentligen. Bara att fixa det. Men kommer inte ha tid till jobb.. Kompisar.. Träning! Nånting. Känns så jävla surt. Kanske ta ett sabbats år nästa år?
aja det är väl så det är! Färgade håret i helgen! Vart brunt. Inget märkvärdigt! Vart helt okej.
Gjorde naglarna också! Nu i veckan kommer även en ny navelpiercing och en skinnjacka! Super kul.


RSS 2.0