Ladda batterierna - helg!

Hej där! Vilken helg.. hur galen som helst! 
I fredags så var jag på personalfest med coop. Mat och bowling, det var riktigt kul! Det gick dock riktigt dåligt för mig. 108 poäng på två serier!?!

Well, kul var det iallfall. Efter det körde Lucas till tosterö och där var det fest. Jonas fyllde 18 år! Grattis!! Kommer inte ihåg mycket av kvällen. Vandrade runt med en vodka flaska och sen var det dagen efter för mig i princip. Sen har helgen rullat förbi. Jag har vart i säng/soff läge hela dagarna i princip. Men nu har jag massor av energi till morgondagen! Ska ha mina nya örhängen som jag fick av brorsan.

Börjar bli mysigt hemma också! Julstjärnor och advents ljus.
Xoxo


Två sidor på myntet.

I alla relationer jag har haft så har jag märkt att det alltid finns två sidor utav en person. En som visas utåt mot sammhället och en andra sida som bara visas för en själv. Under en lägre period nu har jag tänkt på det här med det så kallade skitsnacket. Det är ju alltid två sidor utav det. Ena skitsacket från en vän kan handla om att en tjejkompis haft sex och det andra kan handla om hur äcklig den här tjejkompisen är för att hon haft sex.
 
Är det inte så att vi har något som ska kallas privatliv? Där man ska kunna ha sex med vem man vill, man ska kunna träffa vem man vill och göra precis vad man vill, utan att andra människor ska behöva veta om det? Om det nu blir så att människor får reda på det så är det alltid så att de måste ha åsikter och värderingar om vem som gjort vad och vad man tycker om det.
 
Exempel. En tjejkompis till mig stod och pratade om att "Lisa" hade haft sex med "Viktor", att det hade vart vilt och häftigt sex där "Viktor" hade gjort både det ena och det andra.
 
Visst! 
 
Men sedan fortsätter min tjejkompis med att lägga värderingar i detta. Om vilken hora hon var för att hon gjort slut med sin pojkvän för 3 veckor sedan. Att hon var äcklig för att hon hade sex med "Viktor".
 
NEJ!
 
Det är okej att tycka och tänka om saker och ting här i världen. Men man behöver så fan heller dela med sig av det. För rätt var det är när man berättar om att man "sett en blå bil" till sin kompis så kommer det tillbaka efter två månader att man "sett en grön katt klättrat på en bil". 
 
Jag försöker hålla mitt privatliv för mig själv numera. För andra människor än mina närmaste vänner har INGET med det att göra. Vad jag gör, vem jag skriver med, vem jag har sex med och inte, har jag inte berättat för dig om något som handlar om mitt privatliv så ska du inte veta om det. 
 
Back the fuck of society.
 

Studentmässan

Hej ni! 
Alltså även fast jag hade en helvetes kväll igår med alla möjliga känslor från förvånad-arg-ledsen så har jag ändå haft en riktigt bra dag idag! Åkte till studentmässan i Sthlm och var där hela dagen. Jag har kollat på olika föreläsningar, pratat med massor av människor från alla möjliga högskolor men det var en som klickade bäst!! Bioteknik i Uppsala! Känner sånt dragning till att utöka mina kunskaper just där! Sen var det mycket roligt som hände när jag kom hem, hihi
 
Nog och allt! Nu är jag för trött!
xoxo
 
 
 
 

Hej igen!

Long time no see!
Har egentligen inte hänt så mycket under denna tid. Jag har som vanligt gått i skolan och jobbat. Umgåtts med min fina kille. Har gått många långpromenader i skogen med mamma, pappa och hundarna. Dom ska dra på med träning och grejer. Jag har hamnat i en period där träning inte är min första prioritering direkt!

Här om veckan var jag på bio med Frida.  Vi var på den nya Hungergames som var riktigt bra men som slutade... riktigt jobbigt eftersom man bara längtar till nästa del av filmen nu!
Har vart mycket med Frida, vi sov i helgen också. Det är så kul för när vi inte har något att göra eller är uttråkade så sitter vi i varsin ända av soffan och skickar fula snaps till varandra.

Jag har faktiskt tänkt att blogga men appen "blogg.se" suger. Den stänger ner sig, den hakar upp sig osv. Så har bara blivit arg och skitit i det. Tyvärr! Jag bloggade annars från nätet via telefonen men det var lite krångligt. Hate it! 
Jag får ta och önska mig en iPad eller nåt som man kan ha med sig överallt som är kopplad med mobilen etc.. haha önsketänkande!

Nu ska jag vara med på sista delen av biologin. Vi pratar om körtlar som vi pratade om förra veckan. Ska försöka överleva! Sjuk mensvärk!  
Xoxo


Ridning med skolan!

Vet inte om jag berättade om ridningen igår men var iallafall riktigt roligt att rida med idrottsgruppen. Vissa kunde bättre än andra, killarna satt dock mest och beklagade sig över att dom fick ont i bollarna. Haha..

Vi fick skritta, trava och galoppera skulle lätt ha kunnat hålla på en timme till. Var mysigt att vi fick hålla på med hästarna ett tag också innan och efter.

Jag sov hos Kevin inatt. Så mysigt att få vara nära igen! Han är dock sjuk så fick ta hand om honom, Så sööt! Nu ligger jag och ska sova! Imorn ska jag jobba hela dagen och kvällen. Nice med cash men är inte på humör för det just nu, tyvärr. JUSTE! "Abuturient mössan" har kommit! Godnatt nu!
Xoxo


Vad ska man skriva om???

Torsdag! Just nu håller vi på med Svenska. Vi ska skriva som ett extra gymnasie arbete om svenska språket. Jag och Linnea sitter som två frågetecken och har ingen aning om vad vi ska skriva om. Sämst... men snart slutar lektionen och vi ska förbereda oss för en lång dag i stallet ute på Eklund med idrottsgruppen.  
Måste jobba vidare nu. Ni får lite selfies här. 
Xoxo


New in!

Har helt glömt bort att berätta! Nya skor och ny parfym. 
 
När mamma och pappa hade vart i budapest så kom dom hem med en present. En ny doft till samlingen som faktisk är min favorit just nu den är så syrlig på något sätt. Inte alls lika söt som dom jag brukar ha!
 
Skorna är köpta på Din sko. Jag var i desperat behov av något grövre på fötterna än converse!! Dom är sköna,  något varma och snygga som bara den!! 
 

Ice cream delux

Kevin kom på en brilliant idé om att göra glass nu ikväll till bingolotto. Så det gjorde vi... delux! Vilken grej det blev. Han är ju så otroligt kreativ. Vart gott och snyggt. Vi tände tomtebloss också! Jag vann två stycken sverige lotter på min bingo! Iallafall nånting.
Xoxo
 
 

Tävling Svea Cup

Lördag morgon och klockan ringde kl 6. Pigg som ett bär upp och packa ihop grejerna och åka mot Södertälje. Var väldigt mycket vänta. Så alla stod överallt och tränade mönster och annat för att vara beredda. Jag var super nervös!  Mönster var första momentet. Man ska upp på mattan med en annan tjej och utföra det mönster som uppges. Jag kände när jag gick upp vilken black out man fick. Man var helt borta i skallen. Men fick en brons medalj! 
 
Efter det var det nästan 3,5 timmars vänta inför nästa moment. Sparring. Då var jag inte lika nervös för jag hade redan vart uppe på mattan en gång. Jag mötte tre tjejer, alla var högre graderade än mig och var riktigt duktiga. 
Första tjejen jag mötte hade en riktigt hård blick. Hon slog hårt och fick in en häl i ryggen och en smocka i ansiktet. Men var för att jag inte rörde mig så mycket så Kevin gav tipset "dansa runt lite". Nästa tjej fick jag in någon träff men hon var svår hon med, svart bälte. Sedan sista tjejen, Mina som jag hade mött inte Mönster var jag faktiskt skraj för! Men det gick faktiskt bra och jag fick in flera träffa och var mer på. Var riktigt roligt då.
Pratade med henne efter det och hon var super trevlig tjej från Göteborg. 
 
Sen var jag och Kevin kvar ett tag och kollade på när Balk sparrades och fick silver. Så var det hemgång sen. Både jag och Kevin var riktigt trötta så vi orkade inte gå på festen som skulle vart, vi somnade istället till Zohan.  
 
Tack så mycket till dig Kevin för din coachning och för att du var med hela vägen och pushade mig. Tack Sevelin,  mina föräldrar och Micke för stödet och tack för lånet av handskar och hjälm!  Underbar dag!!
 

Invägning

Idag var det invägning i Södertälje,  åkte dit med tåg och mötte upp Kevin. Sen satt vi och fördrev tiden innan allt drog igång. Har i princip "svält mig" hela dagen men jag var 0.7 kilo för mycket så fick hoppa upp en viktklass. Men men, vi drog till Max och käkade varsin burgare och en lyxshake sen. Nu måste jag sova! Jag har ställt klockan på 06.20.  

Xoxo


Fösta snön!!!!!

Får bli ett snabbt inlägg nu, klockan är mycket och ögonen svider. Tog lite för lång tid att lägga ihop collagen av bilder från idag. Har haft min nya vinter jacka på mig. Jag älskar den!! Så skön och as snygg verkligen. 

Vad har jag gjort idag? Bok diskussion på svenskan, tagit det lugnt. Tagit en fika på stan med Frida, följde med henne på stan när hon skulle shoppa en byxdress. Fan va snyggt det var! Jag gick in på ur&penn och köpte en ny klocka för jag hittar inte min.. Sen var det sista träningen nu ikväll innan tävlingen! Nerverna på utsidan! Men men måste sova nu!
Xoxo Godnatt


Vad händer med min mage?

Hej ni! Det har vart en sjukt jobbig dag idag. Jag har haft så ont i min mage, värsta trycket över bröstet och kännt mig yrslig. Jag vet att jag har haft magkatarr. Jag fick en 100 piller kur mot med men har fan inte hjälpt och nu är det värre än annars. För nu har jag ont när jag är hungrig, när jag äter och när jag ätit. Riktigt jobbigt..
Men jag ska till vårdcentralen imorgon och kolla. Mamma säger stress/psykisk ohälsa/depression. Vilket det mycket väl kan vara efter som jag mår väldigt dåligt just nu. 

Vill bara att allt ska lösa sig så man kan fokusera på annat än sin onda mage och sina problem..

Det vart iallafall en mysig hemma kväll till ph men mina sötaste älsklingar! Gosigos!!
Xoxo





Aktiviteter på lovet

Hej igen, vill bara berätta om lovet lite. Har inte direkt gjort något speciellt så. Mest vart hemma egentligen. Var i Eskilstuna i fredags med mamma och pappa. Köpte ett par nya skor. Sen på kvällen drog vi till Harrys och käkade efterrätt. Var hos farmor och firade henne i onsdags. 75 år tror jag hon fyllde. Fuskade lite med tårta men det var jätte kul att se henne så glad!
 
Jag har ätit massa gott också. Mest bra mat men har ju som sagt fuskat lite. I söndags till bingolotto så åt jag lite daimtårta tyvärr.
 
Jag har jobbat hela helgen. Men i lördags efter jobbet så åkte jag och Kevin på fest hos Hedvig. Halloween party. As kul och trevligt. Sen var det bara upp till jobbet dagen efter.  Haha
Xoxo
 

Time is running out.

Som rubriken lyder så håller tiden på att rinna ur mina händer. Eller ja, det känns iallafall så. Skolan har jag hamnat efter i rejält och jag har ingen ork eller vilja till att fortsätta kämpa när det ändå bara går dåligt. Allt annat känns bara kaos och mina glada och roliga känslor leker just nu kurra gömma med mig.
 
Men för att inte vara för tråkig och negativ så är det några grejer som går framåt och som är roliga. 
 
• Viktnedgången går framåt. Tappat lite mer än ett och ett halvt kilo och jag har knappt tränat utan bara bytt ut lite grejer i kosten. Nu är det bara ett kilo kvar och lite mindre än en vecka. Kämpa!! 
 
• Ny hårfärg och förändring gör en alltid gott. Jag var så ledsen för ett tag sen så jag färgade håret och mår faktiskt mycket bättre. Konstigt hur tjejers hjärnor fungerar. 
 
• Jag har äntligen blivit av med den där jävla förkylningen som spökat i nästan tre veckor.
 

RSS 2.0