Mot Bråvalla festivalen

 Har fått ihop lite outfits nu, kommer kanske inte ha på alla eftersom vädret inte verkar vara riktigt med oss idag eller fram i helgen. Är lite orolig för hur det kommer bli med skorna, kommer ta med gummistövlarna iallafall! Sen så kommer ju såklart allt bero på vädret. Det blir ju vad man gör det till liksom. Jag vet inte hur det kommer bli med bloggningen men får försöka på kvällarna och sen ta så mycket bilder som möjligt och lägga upp när jag kommer hem.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mera shopping!

Idag så åkte mamma och jag till Eskilstuna och shoppade. Hittade lite fina kläder och håller på att sätta ihop lite outfits till festivalen nu med Love. Vet inte om vi får ihop något ikväll men annars så kommer det ut imorn innan vi åker. Känns som att jag knappt har någe kläder! Vill bara ha mer och mer! Men det börjar bli rätt fullt känns det som. Får kanske ta och ge bort lite...
Jag ska göra en till nagel kur nu ikväll, den där med vatten-salt-olja. Mina naglar har seriöst blivit sjukt fina av det! Måste testas. 
Har också sytt klart linnet som jag sa igår. Har inte tagit bild på det ännu men det får komma ut imorn det också.
 

Bästa båt turen!!

Efter en dag med lite shopping och jobb så kommer man hem till en riktigt solbränd pojkvän! Haha. Ser ut som att han har blivit doppad!!
Vi hade tråkigt så bestämde oss för att gå ner till båten och ta en runda. Vi tog med oss bullar och cola.
Åkte runt ett tag och sen så vart det lite mys.. Hehe.


Jag kommer att flytta ...

Nu är det stora grejjor på gång ska ni veta!
Jag håller just nu på att fixa (med hjälp av professionell hjälp!) ett eget domän och en egen hemsida på wordpress. Så det kommer ta ett tag med designen och att få till det så jag ser att allt fungerar, sen så kommer jag att flytta bloggen!
Sen är det nu till helgen som det är bråvallafestival! Ska dit och bo på campingen. Umgås med människor och bara ha kul!
Var nere på stan med mamma idag och köpte lite grejer. Brillor, halsband, ett as sött linne och två nya bh. Behövdes kan jag bara säga.
Imorn ska jag fixa ihop en till tröja. Får se hur det blir!


Tufft!

Har blonderat ytterligare lite till. Vart tok blont i botten men som vanligt mer åt det mörka orange hållet i längderna. Vill ha så. Haha,
Idag har jag jobbat! Sen efter att ha suttit 5 timmar så drog jag till Love ute på campus där han jobbar och kollade på ett tag. Sen gick vi tillbaka till stan och tog en glass. Bara jag och min älsk. Jätte bra väder!
Nu måste jag sova, ska upp lite tidigare imorn och jobba. Tufft alltså, ;)


Hempz oil

Hår oljan är ett måste för dig som håller på att färga och fixa med ditt hår. Jag har testat många oljor på senaste tiden. Vissa blir bara glansiga och hjälper inte håret och andra gör så att håret ser fettigt och smutsigt ut. Men den här oljan är super! Man drar några gånger i längderna med oljan och den sugs upp snabbt och håret blir alldeles lent och glansigt! Utan att tynga ner som andra. Tycker alla borde ha denna hemma! Puss


Små fix och vad man förtjänar!

Dagen i ett har varigt att ta sig upp ur sängen, packa ihop och dra sig tillbaka till Strängnäs! Gick snabbt att väl komma hem. Var så trött och sliten idag så min finaste mor fixade en underbar sallad till mig! Med alla mina favorit ingredienser. Oliver, tomat, ost, babyspenat, parmaskinka och såklart socker ärtor! Har säkert glömt något.
Sen efter det så fixade jag till naglarna, ännu ett vatten-olje-salt bad i 10 minuter och sen så "trimmade" jag nagelbanden. Så kul att fixa lite när man ser skillnad och känner att det bara blir bättre!
Ja ja, men så sen tog jag glass! Som jag absolut var värd för jag är i min "vecka" och nu är jag hemma hos Love! Inte träffat honom på tre dagar så ska mysa ner mig med honom nu! Pusssss


Midsommar i malmköping!

Midsommar i malmköping var great! Pappa är så social så vi satt hela kvällen storbord med alla våra grannar. Super trevliga och så jävla roliga! Hade fan ont i magen när jag vaknade imorse! Vi lyssnade på massa musik och drack lite. Inget märkvärdigt egentligen. Senare på kvällen träffade jag på massa ungdomar från trakterna, så jag hängde med dom och satt på bryggan ett bra tag! Så kul att lära känna nya människor. Plus att eftersom vi åker till malmköping rätt ofta ändå så kan det vara kul att ha någon att umgås med förutom brorsan! Tog inte mycket bilder. Hade för kul för att hålla på med telefonen.


Hemma tips för naglarna!

Idag är jag riktigt slö i kroppen känner jag! Fått the period och i går så lyfte jag tungt så har fått ont i ryggen och nacken. Så jag bjöd mig själv på god glass och kakor!
Kollat runt mycket på youtube om skönhets tips och trick! Ena kan jag faktiskt inte dela med mig av ännu eftersom jag inte fått något speciellt resultat ännu.
Men andra är för naglarna! Jag som håller på att måla och fila och trixar med mina naglar hela tiden har uselt skick på dom! Dom blir aldrig längre eftersom dom går av och jag har testat massa olika oljor osv. Men så såg jag ett tips som jag testade nyss och jag känner redan skillnad!
Först så har man händerna i ett ljummet vatten bad (med ungefär 6 nypor salt och lite olja i blandat) sen så tvättar man händerna noga och torkar dom. Sen efter det så kommer mega grejen som ska skydda. Topplack med vitlök. Skär ner små bitar i lacket och blanda lite. Har sätt det överallt på youtube! Men nu så! Billgt och bra tips!


This is my day!

HEJ! 
Jag känner så här att jag börjar tappa läsare! Så ni som faktiskt fortfarande går in hr på min lilla sida kan väl lämna en kommentar om vad ni tycker om eller vad ni vill ha mer av! Jag har liksom inget specifikt tema på min blogg eftersom. Jag har inget specifikt intresse i mitt liv som tillexempel, skor, mat, naglar, smink och massa andra tjejiga grejor. gillar ju allt men det får liksom inte plats och allt blir bara tråkigt!
 

Jo igår så vaknade jag upp hemma hos Love. Super risig hela jag så jag hoppade in i duschen och rakade benen och passade på att låna lite av Tinas nya inpackning. Nu är mitt hår lent och fint efter bara en användning.
Senare på dagen så cyklade jag, Marcus och Jessica till Coop och handlade. Sen så kom Love hem till mig efter jobbet så hjälptes vi alla åt med att göra mat. Jätte god mat blev det. Plus att mamma kom ut med värsta efterrätten!
Vi sov allihopa i husbilen, kollade en tråkig film, myste och sen somnade vi. 
Idag så käkade vi frukost tillsammans, Love hade dragit till jobbet tidigt imorse och nu sitter jag här framför datorn och glor på roliga småklipp!
Jag länkar! --> http://getlol.info/too-fat-for-this-box/
http://getlol.info/isnt-it-cute/
http://getlol.info/the-water-is-cold/
http://getlol.info/spider-cats/
http://getlol.info/dramatic-turtle/ 
http://getlol.info/privacy/
http://getlol.info/for-me-2/
http://getlol.info/smart-bird/
Tänkte faktist dra och träna ikväll. Sommar träning Tae-Kwondo. Det är så kul att komma igång igen. Jag som är så slö bara! haha, ska ta något att äta nu, Kyckling och sallad får det bli! Ha en bra dag och lägg gärna en kommentar!
 
 

Jobb och buss...

Imorse tvingade jag mig upp ur sängen, hade vart upp lite för sent igår kväll. Men kom iallafall upp tjugo minuter efter alarmet. Så fick små skynda mig lite till bussen. Så när jag kom till jobbet så hade datorn gått sönder. Så dom sa att jag skulle komma tillbaka klockan ett! Aja tänkte jag och ringde och väckte Emil. Så hemma hos honom så satt vi och drack kaffe fram till halv ett och lyssnade på musik.
Sen när jag jobbat klart och kommit hem och plockat iordning väskan för att sova hos Love så.. Ska jag ju upp till bussen. Som hade vart fem minuter tidig och fått mig att stå ca 20 minuter på busshållsplatsen. Jag ringde faktiskt till busslink och så fixade dom en TAXI till mig!! Så cool.


Lördag 16 juni

Okej, har försökt att blogga sen i lördags men har haft problem med appen och ingen tillgång till dator! Så fuck det! Nu ska jag ta om igen då vad jag gjorde i lördags!
------------
Började med att det var en begravnings reunion för farfar så en del av släkten kom över på lunch. Mamma hade fixat jätte god rökt lax med massa olika japanska såser. Efter det så drog jag och Loves familj hem till familjen Dahlen på tosterö på middag. Där åt vi så länge så efterrätten var vid kl 10 typ. Då hämtade Marcus hans tjej och så hade vi alla fyra en sleepover. Mitt i natten så började det lukta jätte mycket brand så vi gick ut och såg att det var ett stort svart rökmoln från pizzerian. Så dan efter (när vi hade sovit knappt 4-5 timmar) så gick vi ner och kollade. Den var tydligen anlagd. Så tråkigt sånt skit! Sen var mamma och jag på body shop och handlade lite.


Mysig hemma kväll!

Super mysig hemma kväll med killen. Mamma köpte massa gott hem så vi har lagat lövbiff och potatisgratäng nu på kvällen. Sitter och tittar film, dricker lite cider och cola och äter mina favoritchips. Mums!
Passade på att fixa en liten manikyr också medans Love lagade maten. Ja.. Vad mer finns det att berätta? Vart riktigt shitty weather all day! Men det är väl inte så intressant? Haha see ya'll


Mat mat!

Vart helt överlycklig över att få träna igår! Det var så kul! Har verkligen saknat att få sparka loss. Men har rätt ont i kroppen idag. Mina fötter är ju inte längre vana att hålla på att sparka och vridas som förut. Men ska bli både kul och skönt att få komma igång igen, för jag är ändå rätt bra på det. (När jag vill)
Sen så måste jag bara visa den maten jag gjorde igår när jag kom hem! Efter att ha tränat och tagit ett bad med finaste pojkvännen så ar jag jätte hungrig. Så jag tog det som fanns och stekte på. Gott!
Sen på tal om mera mat så fixade jag mysfrukost imorse till mig och Love. Han har blivit lite sjuk i halsen och huvet. Så jag tar hand om honom nu. Bjuder på pizza till lunch och så. Måste ju ta hand om och ta vara på den man älskar? Eller hur!


Jun. 12, 2013

Fick hem byxdressen idag! Super söt. Inte riktig min stil men den kommer vara skön i sommar:)


Solen skiner !

Idag var det faktiskt fint väder! Var nere och jobbade från 10-15. Börjar dra in lite cash nu. De bra!
Sen när jag kom hem så sken solen ännu mer så jag tog på bikinin och solade lite. Börjar fan få färg nu! De bra. Går ganska långsamt men det kommer. Så kanske ska göra som jag sa och fuska lite. Får pengar 25:e.. Det är om ett tag! Men men, snart kommer iallafall min byxdress och snart får jag beställa ny navelpiercing!!!! Ska fråga om hjälp sen när det kommer till det. Lägger ut lite bilder i ett inlägg då.
Det är knäppt för jag äter typ inte alls när det är sommar! Alltså, visst bär det bjuds på mat! Men annars så rinner det bara ut i sanden. Idag har jag typ ätit en tredjedels hamburgare och lite yoghurt! Inte hungrig.. Bad mamma köpa med sig något gott. Får se vad det blir. Nej men sen sommaren började så har jag gått ner ungefär 2 kg. De väl bra! Men får inte fortsätta så allt för länge! Hehe..


LCHF frukost och jobb!

Imorse så gjorde jag en god och "lchf" inriktad frukost med turkiskt yoghurt och walnötter!
Sen jobbade jag i ca tre timmar och nu är jag hemma. Har fixat naglarna som Love ville ha dom och så har jag gjort kladdkaka.sen har jag köpt busskort också! "Sommarlovskortet" så jag kan åka vart jag vill nu i sommar!


Nytt sommar fint!

Köpte nya shorts här om dagen, rosa mjukisar. 99:- på HM. Riktigt mysiga! Haha, har typ sovit i dom.
Idag var en riktig slappar dag. Sov hos Love i natt och fick en ny svart bikini av Tina, Loves mamma. Så fin alltså! Jag har på den nu. Gick på en skogs promenad när vi kom hem med mamma och hundarna och plocka blommor i skogen.
Har också vunnit en aktion på tradera! En jätte söt blommig byxdress från "accesorize". Så den kommer hem om några dagar. Kul kul!!


Malmköping

Campade i malmköping inatt. Myste, drack lite cider och typ badade. Okej.. Jag badade inte! Men Love och Oscar gjorde det. På kvällen grillade vi kött och tomater. Var super bra väder hela kvällen igår och hela dagen idag. Passade på att jobba på brännan lite! Ska nog köpa mig lite BUS nu i veckan. Får knappt någon färg! Och har typ inte tålamodet att bara ligga där och svettas. Sola solarium.. Okej men dom pengarna har jag faktiskt inte. (Inte än!)
Spaka nog ta och fuska lite.


Love hoppar!


Ssssommar!

Idag var det skolavslutning på Europa. Hade min nya klänning från Ginatricot och lösögonfransar. Nu när det äntligen är lov så drar jag, love och familjen ut och campar i malmköping! Släpper allt!


Studentfesten

Haha känns som att jag alltid ligger en dag efter i mitt bloggande. Berättar ju typ alltid om gårdagen.
Får bli så idag igen!
Jag, Love och Felicia Fors åkte hem till Niclas på studentfest/middag. Jätte trevligt med hela hans släkt där och tipspromenad. God mat, tårta och en kyl full med cider, vin och öl från golv till tak! Så de vart ju lite drag kan man säga!! Haha. Lärde också känna Felicia ännu mer. Så himla kul att lära känna folk bättre. Innan man bildar en egen uppfattning om personen så att man kanske aldrig umgås! Eller hur?:)

 


Så det kan gå!

Hade en jätte trevlig dag igår på ångbåtsbryggan. Var lite social med folk och åt massa glass. Senare på kvällen så stack mamma och jag ner på stan bara hon och jag och shoppade lite krimskrams. Sen åt vi på thaigarden och hade det jätte mysigt! Sen mitt i allt så ringer det.. Vi måste släppa allt och åka ut till lagnö endurospår för att min bror vurpat. In på akuten i Eskilstuna. Sittande i flera timmar och beskedet var tillslut att ingenting var fel. Han hade sträckt axeln. Så hemma vid 12-1 och sova. Vilken dag alltså! Stackars min Oscar. Jag som trodde att han hade fått inre blödningar och så. Men som tur va!
*****
Idag ska jag till Eskilstuna och hjälpa Daniel att hitta kläder tills imorn. Sen ska jag och Love på studentfest.


God frukost!

Igår så vart jag jätte trött när jag kom hem. Så orkade inte blogg. Det var ju studenten på Europaskolan, så kollade på det ett tag. Bar en "KF10" båge genom hela stan och sen var jag med några trevliga människor innan jag åkte hem till Love.
Hade återigen sovmorgon imorse så gjorde en god frukost med en latte och marmelad-och-ost-mackor. Ska bara städa i skolan idag efter igår. Sen är det teater och sen fezt. Puss


Bloggtorkan ska vara över nu!

Som min pojkvän nyss skrev till mig så har jag haft en liten "bloggtorka".
Har inte kommit på något speciellt att skriva, inte gjort något på dagarna och har bara haft en liten svacka i livet.
Det är mindre än en vecka kvar till sommarlovet, jag har fått en chans att provjobba i bodarna nere i hamnen och jag har planerar in en del kul saker att göra med Love.
Idag så har jag "sovmorgon" till kl 3. Så springer studenterna ut och vi måste med och marschera genom stan.
Har slingat håret en gång till så det är lite ljusare nu och har mittbena. Inte alls min grej! Borde ha mörkt och sidbena. Men jag kände för variation idag. Hoppas ni är nöjda med mitt bloggande. Det kan ju inte alltid vara bra men det är något man får leva med här i livet. Måste gå med hundarna nu, Viola sitter och rafsar mig på benet och tokstirrar! Kan göra ett litet inlägg senare, eller kanske en liten vlogg. Puss fina läsare som håller sig kvar!

 


Grilla i Bålsta

Idag så ska jag och Loves familj på någon släkt träff hos hans morfar i Bålsta. Då kommer hans kusin Jojo. Ska bli jätte kul att få träffa alla. Fick bli shorts och en söt topp idag. Ska vara där hela dagen och grilla. Sen på kvällen drar jag och Love på fest.
Måste bara via min mors outfit idag! Hon satte bara på sig en tröja och ett par shorts. Båda råkade vara knall rosa. Sen så skulle vi gå med hundarna så hon satte på sig sina rosa skor.. Sen kom vi på att hon har ju skaffat rosa mobilskal också. Knäppt de blev!


RSS 2.0