This is my day!

HEJ! 
Jag känner så här att jag börjar tappa läsare! Så ni som faktiskt fortfarande går in hr på min lilla sida kan väl lämna en kommentar om vad ni tycker om eller vad ni vill ha mer av! Jag har liksom inget specifikt tema på min blogg eftersom. Jag har inget specifikt intresse i mitt liv som tillexempel, skor, mat, naglar, smink och massa andra tjejiga grejor. gillar ju allt men det får liksom inte plats och allt blir bara tråkigt!
 

Jo igår så vaknade jag upp hemma hos Love. Super risig hela jag så jag hoppade in i duschen och rakade benen och passade på att låna lite av Tinas nya inpackning. Nu är mitt hår lent och fint efter bara en användning.
Senare på dagen så cyklade jag, Marcus och Jessica till Coop och handlade. Sen så kom Love hem till mig efter jobbet så hjälptes vi alla åt med att göra mat. Jätte god mat blev det. Plus att mamma kom ut med värsta efterrätten!
Vi sov allihopa i husbilen, kollade en tråkig film, myste och sen somnade vi. 
Idag så käkade vi frukost tillsammans, Love hade dragit till jobbet tidigt imorse och nu sitter jag här framför datorn och glor på roliga småklipp!
Jag länkar! --> http://getlol.info/too-fat-for-this-box/
http://getlol.info/isnt-it-cute/
http://getlol.info/the-water-is-cold/
http://getlol.info/spider-cats/
http://getlol.info/dramatic-turtle/ 
http://getlol.info/privacy/
http://getlol.info/for-me-2/
http://getlol.info/smart-bird/
Tänkte faktist dra och träna ikväll. Sommar träning Tae-Kwondo. Det är så kul att komma igång igen. Jag som är så slö bara! haha, ska ta något att äta nu, Kyckling och sallad får det bli! Ha en bra dag och lägg gärna en kommentar!
 
 

Kommentarer
Postat av: anette

Hejsan.
Jag tycker det är super kul när du kommer med tips på olika saker som ögonbryns hyveln och hårinpackning jag gillar att få se för och efter resultat.. gillar din blogg jätte mycket kraaaM Anette

2013-06-19 @ 19:48:02
Postat av: Anonym

Du borde göra något för att fånga läsarnas intresse, vad händer i ditt liv som inte händer i allas andra, det blir så vardagligt och tråkigt om du bara skriver om en normal dag, du gick upp åt va med kompis sov. Något intressant är ju alltid positivt att skriva om

2013-06-19 @ 20:21:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0