The Perfet Boyfriend

Ingen är perfekt! Varken till utseendet eller personlighet. Men vissa saker gillar man mer än andra saker och om man har mycet av de bra och positiva sakerna så kan det faktiskt i stort sett räknas som perfekt.
 
Killen som tar en i handen när man bara ska gå och handla. Som håller om en när man står i kön till bion. Som slänger ner en på sängen och pussar en över hela ansiket. Han som bara kollar på en och ler ibland, som kan skämta om allt och som skrattar mycket. Han som man kan bråka med och vara irriterad på men som bara sitter och ler och sedan kysser en. Han som lägger handen i nacken och kollar en i ögonen. Som kan umgås med sina och ens kompisar utan problem. Som tycker det vore kul att ta med en till gymmet. Att han säger att han älskar en från månen och tillbaka utan annledning, som kan gå på fest med en eller sitta hemma och mysa i soffan med tända ljus. Han som skrattar om man fiser eller gärna tar en prommenad någonstan. Han som bara alltid finns där. Som inte behöver säga något men som bara visar sig förstånde.
Honom, älskar jag!
 
Sen om han har bruna, blå, gröna ögon, som är längre eller inte eller som har brunt eller slingat hår. Det spelar ingen roll. För mig räknas personligheten til största del!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0