Underbar helg!

Lördagen var helt underbar! Förutom då att vi sov till klockan 12 och missade halva dagen ungefär. Men men, vi gick ner och tränade sen åkte vi hem till mig och tog en promenad med hundarna. Så vart vi sugna på nått gott till middag så vi åkte till Coop och handlade lite kött och annat gått. Så lagade vi mat och hade mysklubb!! 
Efter maten åkte vi in till stan och träffade på Moa och Viktoria på höjden. Moa fyllde år så vi var kvar en stund och snackade om allt möjligt. Ska se till att träffa henne nu i veckan också. 
Sen åkte vi hem igen och kollade på sista delen av Harry Potter nere i källaren. Så mysigt att ligga i en kall källare med en varm kropp bredvid sig. 
 
Idag så åkte vi till Kevins systerdotter som fyllde år. Käkade lite gottis och efter det så spontan åkte vi till Heron city igen. Kollade vilka filmen som gick och tog första bästa! Super kul och super mysigt! Vi hade hela översta raden för oss själva så vi myste ner oss så bra att mina ben somnade. 
Ligger i soffan hemma hos älsklingen nu och ska slö kolla på "Mr.Bean". Haft en sååååå underbar helg med den bästa på jorden. I love you Kev :*:* ♡
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0