Bekräftelse är din nyckel till frihet mannen.

*Mannen har lämnat kvinnan. Det har gått en period och kvinnan är som en svans efter mannen. Mannen vill inte längre ha kvinnan. Det är iallafall vad kvinnan tror eftersom mannen bara svarar på vissa samtal och meddelanden.
'
Kvinnan- Hallå? Snälla svara. Jag saknar dig.
Mannen- Mmh, Jag tror inte att det kommer bli något mellan oss igen.
'
*Lägg märke till att när mannen svarar på meddelandet skriver han tror. Det kvinnan vill är att få bekräftelse. När mannen då svarar "tror" så visar det på att han fortfarande må ha kännslor för kvinnan. För att de mannen tror kanske inte alltid är rätt.
Därför kommer Kvinnan att då och då fortsätt ha kontakt med mannen. Fast istället för att skriva hela tiden kommer hon att avvakta och vänta på svar ifrån mannen. För att om han då svarar så må det vara så han han fortfarande gillar henne och att dom kanske har en chans igen.
'
Kvinnan- Hej:)
Mannen- Hejhej:)
'
*Nu inväntar kvinnan ett annat svar ifrån mannen. Vilket skulle visa på att han söker kontakt med kvinnan. Vilket visar på att han vill ha henne igen.
'
Mannen- Alltså. Det kommer det inte bli något mellan oss igen. Så du vet.
'
*Kvinnan har nu fått bekräftelse ifrån mannen att han inte vill ha henne. Han skrev varken "kanske" eller "tror". Det visar på en bestämmd inställning ifrån mannens sida.
Nu förstår kvinnan. Nu släpper hon taget.
'
(tack till Carl)

Kommentarer
Postat av: anonym

vill bara säga såhär!

Alltså han & en massa killar kommer hålla på så och säga att dem ''älskar dig'' men dem menar inte det eftersom dem vill bara ha sex med dig och sedan strunta i dig. dem använder dig som en leksak.

2011-12-03 @ 23:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0